Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margomala

moja mama wydzwania do wrozki

Polecane posty

Gość margomala

tzn do tych pseudo wrozek z TV. juz nie mam do niej sily, traci kase na jakies oszustki. chodze i jej tlumacze, a ona nic, juz sily nie mam. jak jej to wybic z glowy. niby powazna kobieta a wierze w takie bzdury!!!!

Gość margomala
*wierzy

Gość jak telefon jest na ciebie
to zablokuj platne numery ( wiadomo te telewizyjne) a jak nie podstepem daj jej do podpisania taki papierek

Gość margomala
kurcze wlasnie na nia jest tel. a podtepem sie nie uda, bo brany byl w salonie gdzie pracuje jej znajoma i dobrze wie, ze mama by sama mogla przyjsc i zablokowac te nr. juz myslalam, zeby ten program usunac z listy kanalow, ale nie wiem czy tak sie da. co nie wchodze do niej do pokoju siedzi i oglada wlasnie te 'wrozki naciagaczki';/ zenada;/

a skad wiesz ze to sa pseudo wrozki?widac nie interesujesz sie ezoteryka i nie wiesz na ten temat nic.nie wolno tylko ciagle zadawac tego samego pytania,bo ono sie odwroci,a tak to moze dzwonic ile chce i pytac o rozne rzeczy.

Gość da sie usunac ten program
naiwnych bab-babc nie brakuje

Gość margomala
taka cwana jestes, bo nie Twoja mama przetraca kase na glupoty! dla mnie to sa pseudo wrozki, ktore podstepem wyciagaja kase od takich naiwnych jak wlasnie moja mama.

Gość margomala
villemka a wywrózysz mojej mamie hasła do krzyzowki??:(

Gość margomala
u gory podszyw;/ moze swoja traci, ale pozniej szkoda mi jej jak nagle narzeka, ze nie ma na to czy na tamto... widac, ze tez nalezysz do takich wrozbitek i naciaganie innych to Twoj sposob na zycie...

nie da sie wywrozyc hasel.moge co najwyzej,powiedziec cos o przyszosci.i na tym forum kart nie klade!na tym co mam w stopce klade tez karty,za darmo!nigdy nikogo nie oszukalam!

Gość teggtget
Niech zgadne ezoTV? :classic_cool:

Gość margomala
ehh nawet nie wiem jaki to program, ale non stop siedza i niby wroza. ktos nie zdazy do konca podac pytania a juz dostaje odp;/ ehhh ze pozwalaja w ogole na takie programy;/