Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hugo Boss

Dlaczego modelki na wybiegach wyglądają jakby cierpiały na chroniczną depresję?

Polecane posty

Gość Hugo Boss

widać że to chorzy ludzie, w przyszłości dobry materiał dla psychologów i socjologów

Gość ja myślę że one po prostu są
głodne

Gość pre-ch
jakbyś "jadł" tyle co one to tez byś miał depresję:)

Gość Hugo Boss
Dlaczego nie ma normalnych, naturalnych, sympatycznych, uśmiechniętych, kobieco zbudowanych kobiet tylko jakieś chore fantazje gejów-projektantów a świat to łyka?

Gość układ międzyplanetarny
nie wszystkie są już anorektyczkami - trochę się to zmieniło z biegiem lat i wyglądają normalniej poza tym one są do pokazywania ubrań a nie siebie

Gość pre-ch
też tego nie rozumiem, i brzydze się tymi wielkimi projektantami - starzy. brzydcy, obleśni, po setkach operacji plastycznych, jakim prawem wybierają takie a nie inne modelki? ta rubik to też dla mnie cień człowieka, mogę zrozumieć że taką ma przemianę materii ale twarzą nie nadrabia, jest brzydka a wszyscy sie nia podniecają, przeciez nie jednej innej modelki postury rubik, twarz jest normalna, ładna, a nie jak jej - wyłupiaste oczy, no kościotrup

Gość Hugo Boss
poza tym one są do pokazywania ubrań a nie siebie no to jak są do pokazywania ubrań, to tym bardziej tam powinna byc różnorodność ludzkich typów a nie tylko typu wysokiego, chudego, bez bioder

Gość układ międzyplanetarny
obejrzyj pokazy mody to zobaczysz, że nie każdy pokaz jest z anorektyczkami

Gość Hugo Boss
no nie każdy, ale z nimi dominują i przez kilkadziesiąt lat dominowały

Gość Amicorum
no ja im losu nie zazdroszczę. Kariera kariera ale nie chciałabym mieć caly czas stresa że nie spełniam czyichś wymagań, albo jak jakiś fotograf wybierze kogoś zamaist mnie, straszne.

Gość ewella2
a to nie wiecie , że na wybiegu zakazana jej jakakolwiek mimika twarzy? Wymagają od nich posągowej miny.

Gość Hugo Boss
lubie spaślaki :classic_cool:

Gość Hugo Boss
Nie podszywaj się wtrętnie depresyjna chudzino

Gość holeerllla
Hugo Bossie - A czy ty widziales backstage pokazów mody? Wiesz w ogole jak to wyglada? Nie - więc się nie wypowiadaj . Mają miec takie miny i koniec kropka. Do tego są na nogach wtedy gdy przewracasz sie z boku na bok. Od świtu do pozniej nocy , wieczna harówa , praca w fabryce przy tym to zabawa. Pozatym stres , dieta , pęd do zrobienia kariery i niektore rzeczywiscie maja problemy psychiczne... A zwyklych dziewczyn z ulicy nikt nie wezmie , bo... nikt by ich nie ogladal ...

Gość i autyzm
Już wole mieć automatyczna skrzynię biegów

Gość Hugo Boss
Jem kupę.

Gość Hugo Boss
ale po co ten stres i cała ta dieta, to chory wymysł chorych umysłów narzucający chore wzorce chorym ludziom

Gość Hugo Boss
Jestem prawikiem🖐️

Gość holeerllla
a co Cie interesuje co inni robią :D ? Dla mnie chore jest fascynowanie sie polityką i co z tego ? Jedna woli nie jest a inna nie miesci sie w spodnie , kazdy zyje jak mu sie podoba i dla wlasnego zdrowia przestan oglądac pokazy mody :classic_cool:

Gość Hugo Boss
sie chudziny zawzięły podszywać

Gość Hugo Boss
A w końcu zamknijcie wszystkim usta, bo niech każdy robi co chce - nawet o moim psie nie będę mógł napisać, bo to jest jego życie i nic mi do tego. Tyle że to ich życie wpływa na inne życia, bo nic nie dzieje się w próżni i każde zachowanie wpływa na ogół innych zachowań dobrze lub źle

Gość Hugo Boss
A może jakby ty i tobie podobni jednak troszkę zaczęli się polityką fascynować może inaczej by się w tej Polsce żyło

Gość holeerllla
taaak polska fascynacja polityką .... kazdy gada a robic nie ma komu , zamiast zmieniac kraj co tu robisz ? Doczepiles sie modelek jakby ci krzywde zrobily . Jestes brzydalem i wiesz ,ze zadna by sie z Toba nie umowila ? U kafeteryjnych prwiczków to norma. A polityke mam w dupie , dobrze mi sie zyje , robie wszystko po swojemu i nie mam zamiaru sie stresować ogladajac kolejna klotnie donalda , kaczuszki i innych pomyleńców . Nie mam nic wiecej do powiedzenia 🖐️ :)

Gość razdwatrzy----
wiecie, tu nie chodzi o fantazje projektantów-gejów tylko o to że na MEGAszczupłych kobietach tj. Anja Rubik ciuchy lepiej wyglądają i wiele wieczorowych sukien, które na megaszczupłyuch i wysokich modelkach wspaniale się prezentują nieska kobieta w życiu nie założy, aczkolwiek, obecnie sa modelki SIZE PLUS więc czemu nie dać szans niższym dziewczynom??? tez chciałam być modelką, ale z moimi 160cm wzrostu mogłam o tym pomarzyć, a przecież niższa nie znaczy brzydsza lub gorzej prezentująca chiuchy i bielizne, wiele osób zapomina kim ma być modelka, ona ma prezentować ciuchy, być żywym manekinem, więc sadze że gdyby była większa rożnorodność wśród modelek byłoby lepiej, bo na dziwczynie o wzroście 170-180cm wszystko będzie gnialnie wyglądać, a na niższej już niekoniecznie, i nie jestem za anoreksją i bycie wychudzonym, ale zazdrościłam i zazdroszcze nadal modelkom długich nóg, rąk i uważam że gdyby nie były tylko tak wychudzone to byłoby świetnie, przecież sa wysokie modelki o kobiecych kształtach jak np. Gisele Bundchen, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Julia Stegner----trochę modelek---nie anorektyczek by się znalazło :)

Gość Hugo Boss
O tobie nie wypowiadam sądów a priori, a ty tak więc może i lepiej że nie idziesz w politykę bo tylko kupa nieszczęścia by się w Polsce powiększyła, a zdanie swoje wyrażał będę bo po to stworzono fora internetowe

Gość Hugo Boss
30 lat wmawianie że na wysokim kiju ciuch lepiej siedzi, kilkadziesiąt lat prania mózgów

Gość Hugo Boss
Ta druga to czysty Oświęcim, a ta zakała co ją promuje wygląda jak stary SS-man

Gość Hugo Boss
Ale ludzie są podatni na głupie ideologie i nic tego nie zmieni, ilu uwierzyło w komunizm, ilu Niemców w nacjonalizm itp.itd itp itd Łatwiej być głupim niż mądrym