Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska.anka.

czy jestem NORAMLNA

Polecane posty

Gość anuska.anka.

Coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy jestem normalna. W moim życiu miałam mnóstwo dziwnych sytuacji podam przykłady; 1.Tej jesieni jechałam sobie na rowerze i samochody strasznie trąbiły. Mysle sobie; kobieto masz powodzenie, poprawiam się i przeglądam w Tel i jadę dalej. Okazało się że złą strona jechałam. 2.Był pogrzeb mojej prababci i ubierali ją w domu, dziadek przywiózł trumnę. A ja z nudów, naprawdę z nudów weszłam do niej i poszłam spać, a facet przyszedł, taki stary i powiedział; a mówili że to stara baba mało nie dostał zawału jak powiedziałam; kurwa, ale to nie wygodne, a babka taka wygodę lubi 3.Poszłam do taty pracy, do wojska i zachciało mi się iść do toalety, sami faceci SA tam wiec i wc do nich przystosowane, nie wiedziałam co to są te pisuary, więc wydawało mi się że to SA takie słodkie, małe zlewiki a żołnierze stali i patrzyli się co ja robie; myłam ręce i napiłam się kranówki poźniej załatwili to co mieli załatwic 4.Napiłam się troszke po zakończeniu roku szkolnego z koleżankami z liceum i wróciłam do domu obróciłam się do maminej pracy ( do sądu) i wmawiałam jej że cały czas modliłam się z księżmi o zdrowie babci, a że tak długo się modliłam to dali mi się napić wina przy komunii czy ja mam chodź troche oleju w głowie, mam już 18 lat, 19 idzie... chciałabym zmądrzeć... ale wydaje mi się że to też taki pech Np. mieszkałam dawniej niedaleko mojego gimnazjum i czasami za dziećmi przychodziły pieski, ale za mna nie mógł przyjść ani piesek ani kotek, za mną musiała krowa dziadka przyjść stała przed szkołą i czekała na mnie, a koledzy w klasie;;; Anka to chyba twoja

Gość jaka żenua
0 / 10 :o

Gość z tą krowąa
dobre hehehe

Gość czarny nick anonimowo
Jeśli to prawda co piszesz to jesteś zayebysta :D

Gość anuska.anka
WIEM ŻE WIELU OSOBOM TO SIE MOĘ WYDAĆ NIENORMALNE BO I MOJEJ RODZINE TEŻ SIĘ TAK ZDAJE. NIE DOŚC ŻE BRAKUJE MI PIĄTEJ KLEPKI, TO WYDAJE MI SIĘ ŻE ZA MNA CHODZI TAKI PECH