Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17LATKA....JEDYNACZKA

CHCIAŁABYM ABY MOJA MATKA PORONIŁA

Polecane posty

J.W . CZYTAJAC JEDEN Z TEMATÓW NNA FORUM CHCE SIE PODZIELIĆ MOIM PROBLEMEM, JA MAM 17 LAT A MOI RODZIEC NIEBAWEM BĘDA MIEĆ 2 DZIECKO, MATKA MA PRAWIE 40 A OJCIEC 45, POZNIEJ MI TO POZOSTAWIĄ NA GŁOWIE.. TYLKO ONI NAWET ASIĘ NIE PYTALI

Gość kjafhjsgfsgfsgfsgfhfah
jetses jebnieta!

Gość nie mieli na skrobankę?
17LATKA....JEDYNACZKA w sumie,to wcale się tobie nie dziwię,tez bym ,w tym wieku kolejnego bachorka nie chciał

Gość wcale nie koniecznie
też bym nie chciała mioeć o tyle lat młodszego rodzeństwa ... ale nie życz temu dziecku tak ... nie masz sumienia ? :(

Gość frywolny Bolesław
słusznie mówi bo i majątek trzeba dzielić i morde będzie darł bachor po nocach to i imprez nie będzi8esz miała kiedy odespać , może przestrasz matkę albo nap0uść kolesi by ją "niechcący" pr4zewrócili

ale zawsze było ze jestem najmłodsza, mogliśmy sobie na wiele pozwalać, nie chce takiego bachora, nie lubie dzieci, a rodzice myśla że wszyscy będziemy szczęsliwą rodzinką... a póxniej to ja zapewne bede się musiała zajać tym dzieckiem. specjalnie chodze do kościoła i modle sie aby matka poroniła

Gość ghhgjkl
a dlaczego tobie?..jesli pożyją jeszcze ze 20 lat (a na pewno pozyją) to dzieciak będzie już dorosły...a po drugie nie masz prawa ingerować w intymne sprawy swoich rodziców..nie podoba się to się wyprowadź..ciekawe czy jak ty będziesz kiedyś w ciąży, to czy spodobało by ci się gdyby twoja matka mówiła wszystkim: chciałabym, żeby moja córka poroniła...", a ja chciałabym by tak było..miałabyś nauczkę egoistyczna smarkulo...

to dziecko jeszcze sie tobą zajmie, zanim egoizm cię zabije;p Stoisz na straconej pozycji i nie możesz się z tym pogodzić. Nie musielicię o nic pytać, to ich dziecko. Kiedyś tozrozumiesz. ...albo i nie:o

Ciekawe, jakbys ty sie czula, jakby miala 17 lat starsza siostre i chcialalby zebys umarla? :O:O:O Choć faktycznie ludzie ktorzy tak wychowali dziecko, nie powinni mieć kolejnych :O:O:O

Gość Stereotypka
Przeczytaj uważnie: kiedyś czytałam artykuł dziewczyny, która miała starszą siostrę, a usilnie chciała być jedynaczką, nie znosiła jej i mysli, że ma rodzeństwo. Potem jej Mama zaszła w ciążę. Dziewczyna to wtedy dostała totalnego kręćka, że jak to jeszcze jedno dziecko? Przecież ona musi być jedynaczką! I stało się tak, że Mama poroniła ciążę, a któregoś dnia po kłótni starsza siostra wybiegła z domu zabierając kluczyki do samochodu, miała wypadek- zginęła... Wyobraź sobie jak po tym czuła się ta dziewczyna, która wreszcie została upragnioną jedynaczką tak tragicznym kosztem. Jeśli to nie prowo to radzę, zastanów się z "życzeniami"...

Gość mmmb
szkoda, że ciebie nie poroniła...:(

Gość nic straconego
tylko modły ci pomogą,może spadnie ze schodów i będzie po problemie

i wzystko w domu musze ja robić, bo ojciec żeby mama się nie przemeczała, wcakle jej nie będę pamagać... niech haruje

Jesteś egoistką i to totalną. Nie masz pojęcia jak fajnie mieć rodzeństwo. Mój tata zmarł ponad 1,5 roku temu. Mam dwie młodsze sis. Jedna 20 lat,druga 15. Gdyby mama miała jeszcze raz wyjść za mąż i mieć jeszcze jedno dziecko byłabym zachwycona jednak wątpię czy się na niego zdecyduje... A mam prawie 23 lata.

ale teraz mają wszystko, tak na prawde wiele osób zazdrości im mnie, nie sprawiam problemów, dobrze się ucze, nie włucze sie... a oni chcą jeszcze jedno. powiedziałam już im aby sobie wybili z głowy taką rodzine

Gość jedynak to jest to
mieć brata czy siostre,to totalna porażka,najlepiej być jedynakiem i spadać nawiedzone dziecioroby,hahahaa

Gość prowokacja milion
razy, jakie to jest nudne:)

Dodam jeszcze tylko,żebyś zapamiętała,że za każdym razem, kiedy źle komuś życzysz to do ciebie wróci. Nie życzę ci,żebyś ty kiedyś będąc w ciąży poroniła,ale chyba wtedy zdałabyś sprawę z tego co mówisz. Bo jeśli życzysz komuś takiej tragedii to bez obrazy, ale najwidoczniej jesteś bardzo niemądrą gówniarą...

Gość Zapomnieliście o
Mam w rodzinie takie rodzeństwo.On starszy od siostry 15 lat.Dzis dorosły facet ona nastolatka.To on uczył ją dobrego kina,muzyki(jego- rodzice)i wielu innych rzeczy.Mają wspaniałe relacje.A też był wychuchanym jedynakiem co miał wszystko.Nikt nie spodziewał sie ,że z Michała wyrośnie taki wspaniały starszy brat.

Gość MATKA Z TOBA WPADLA
bardzo wczesnie Cię miala jak na tamte czasy chyba byłaś niechciana :)

Gość wcale nie koniecznie
ja tez nie wyobrazałabym sobie takiego czegoś , jestem jedynaczką , ale zrozumiesz to jak będziesz starsza gwarantuje Ci to pare lat temu myślałam tak samo a wiesz co ? Teraz nie mam nikogo ... Nigdy nie wiesz kiedy nadejdzie śmierć bliskich Ci osób . Uwierz mi , kiedyś jak zabraknie rodziców , będziesz miała do kogo pojechać , z kim pogadać .. a zobacz - ja nie mam nikogo , jestem sama :( Naprawdę za pare lat zmienisz zdanie i nie piszę tego poprzez jakiś egoizm , po prostu - będziecie miały/mieli siebie nawzajem .

Gość MATKA Z TOBA WPADLA
popaprana jestes zostaniesz sama na starosc bez rodzenstwa rodzicow a jak za maz nie wyjdziesz bo kto by chcial taka zolze, wigilie bedzies spedzac sama! moja mama urodzila mojego brata jak miala 39 lat tylko, ze ja nie bylam wpadka urodzila mnie 2 lata po slubie majac 29 lat a nie tak u ciebie kolo 20 tki wspolczuje...

Gość hjkl
że tez takie idiotki ( mam na mysli autorkę postu) na świat przychodzą...eh...

Gość MATKA Z TOBA WPADLA
moj synek ma dwa latka i wcale nie mam ochoty byc teraz w ciazy tylko po to zeby roznica byla 2/3 letnia!! fajnie zyjemy maly zostaje z babciami imprezujemy :) nadal jestesmy mlodzi i zyjemy jak para jest super :) o synka staralismy sie kilka miesiecy i bardzo go kochamy i zanim bedziemy miec drugie chcemu mu dac pelno ciepla i radosci a nie latac do jednego z nocnikiem do drugiego z pielucha... bez sensu... nie jestem kura domowa zeby tak robic tylko po to zeby odpowiednia roznica byla

Gość dwie strony medalu
Nie ma co się aż tak dziwić dziewczynie,jest w trudnym wieku,do tej pory była jedynaczką teraz zwyczjanie jej świat staje na głowie.Zresztą Twoi rodzice rzeczywiście pozno obudzili się, aby miec drugie dziecko bo serdecznego kontaktu to ja raczej nie przewiduje z przyszłym rodzeństwem.