Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

gdzie kupić NOWE angielskie ubranka?

Polecane posty

Gość DO nUNO
Jesli Londyn to dla ciebie pipidow to owszem w strasznym pipidowie mieszkam::P . Szczerze dokladnych cen MOthercare ani George nie znam bo w nich nie kupuje - ja mam swoje ulubione firmy , w ktorych kupuje ubranka dla dzieci a inne to tak przy okazji zerkne ale to jak mowie ceny mocno na oko . Na szczescie mamy oboje dobre wyksztalcenie i pracujemy w naszych zawodach - wiec tez nie musimy przeliczac kazdego grosza. Nuno 27 jesli chodzi o to gdzie mozesz w Polsce kupic ubrania tych firm to ja ie wiem, a to napisalam o tym przeplacaniu to nie ze zlosliwosci ani zeby sie wymadrzac - tylko zwyczajnie po co masz przeplacac za supermarketowa masowke i jeszcze dac sobie wmawiac , ze to takie super . W polskich sklepach tez mozna ladnie ubrac dziecko i za podobne kwoty bez zadnych przesylek kupisz fajne ubranka dla malej w juz wspomniany H&M , zarze lub nawet w Coolclubie jesli lubisz.

Do nUNO zgadzam się z tobą i tez kupuję ubranka z H&M, Coolclub, CUBUSA, KAPHAll, a nie znam się na tym co i gdzie jest sprzedawane się nie znam bo tam po prostu nie byłam. Ale jak można obrażać kogoś jeśli się mu jego ciuchy nie podobają. Każdy ubiera dziecko jak chce i na swoją kieszeń. Wielu ludzi nie stać choćby na tak krytykowany Coolclub, bo najtańsze śpiochy kosztuja u nich prawie 30 zł to kupuje dziecku śpiochy z Koala za 15 zł. Inny nie ma go prawa obrażać, bo może i jego w pewnym momencie nie stać na te jego wypasione ciuszki dla dziecka!!!!

Gość zuzutak
THE WHITE COMPANY JEST NAJLEPSZE

Gość I NAJNUDNIEJSZE
:o

Gość ubranka
Może ja coś napiszę..na ten temat Sma prowadzę firmę i sprzedaję NOWĄ odzież dla Maluszków angielskich marek,przede wszystkim MOTHERCARE,BABLUNO,TU,MINOTI CZAEM GEORGE Kupuje ubranka w Wilekiej Brytanni po atrakcyjnych cenach ALE TEŻ W ATRAKCYJNYCH CENECH SPRZEDAJĘ Prowadzę sprzedaż wysyłkową na allegro Zparaszam zainteresowane mamy do odwiedzenia moich aukcji bo warto Na pewno mam ceny niższe na allegro

Gość podaj login z allegro, bo
jestem zainteresowana

Gość weź sobie to do siebiee
DO nUNO Mnie ten tekst "Coolclub - no prosze cie , co to za marka - co ty chcesz odsprzedawac , az tak nie mozesz odzalowac tych 30-40 zl ktore dalas za spiocha czy tam rampersa , ze chcesz te szmatki odsprzedawac - ja bym sie wstydzila to na aukcje wystawiac" uderzył najbardziej, bo można z niego wywnioskować, że jak ktoś nie ma tzw. firmówek, albo ubranka kupuje w lumpexie, to nie ma prawa wystawiać tego na sprzedaż. Nie tylko firmówki się sprawdzają. Niektórzy patrzą na wygląd, materiał, kolor, a nawet nadruk, a nie na firmę i cenę!

Gość DO nUNO
No bez przesady - odsprzedawac ciuchy kupione w lumpeksie lub na bazarze - powodzenie jak ktos to kupi - naiwnych nie sieje, pewnie sie jakis znajdzie, ale mi by sie nie chcialo nawet bawic w odsprzedawanie ciuchow z lumpeksu - na szczescie stac mnie by dziecku kupic ubranka a potem oddac te lepsze komus z rodziny a te , ktore proby czasu nie wytrzymaly w yrzuci - nie musze handlowac uzywkami z second handu - ani kupowac na allegro - chociazby dlatego, by nie trafic na jakas cwaniare sprzedajaca lachy z bazaru lub lupma znoszone przez nie wiadomo ile dzieci - wspolczuje tym co musza.

Bardzo lubię firmę George. Ubranka są naprawdę bardzo dobrej jakości. Po kilku praniach kolor jest ten sam. Znalazłam bardzo fajny sklep internetowy. Ceny są bardzo podobne do cen w ciucholandach. Raz zrobione większe zakupy pozwalają Ci uniknąć placenia za przesyłkę - skleppuchatka.home.pl

Gość b.e.a.t.a
Tak odnosnie angielskich ubranek, ja mieszkam w Szkocji, mamy tu sklepy z odzieza uzywana i te sklepy sa prowadzone przez organizacje charytatywne - ludzie oddaja odziez za darmo w specjalnych workach, ta odziez sprzedaje sie w sklepach i pieniadze ida na cele charytatywne np. pomoc dla zwierzat, badania nad rakiem itp. I jakis czas temu zauwazylam taki fenomen - powstaly rozne oszukancze "organizacje charytatywne", w wiekszosci a byc moze wylacznie zarzadzane przez Polakow. Owe "organizacje" zajmuja sie produkcja workow na ubrania z logo firmy charytatywnej, rozwoza te worki po domach, w umowiony dzien odbieraja odziez po czym wywoza do Polski i sprzedaja np na Allegro. Podobno zloty interes. To taka mala uwaga na temat zaradnosci Polakow, pomyslow na biznes jak widac nam nie brakuje :)

skleppuchatka.pl - ubranka z Anglii, firma Rebel, George itp. ostatnio zamawiałam i bardzo sobie chwalę, wybór nie jest duży , ale ceny są bardzo niskie

Gość gość
Dziewczyny, dlaczego upieracie się przy nowych ubrankach dla dzieciaków? Mój maluch tak szybko z wszystkiego wyrasta, że szkoda mi przepłacać za ciuch który ponosi dosłownie przez miesiąc, dwa. Sama kupiłam w lumpie wory ciuchów świetnej jakości (też angielskich marek). Za grosze! W necie też jest pełno stronek z ubrankami dla dzieci (nie tylko allegro, przez które nie da się przebrnąć) na których można coś znaleźć, np. http://www.mamibazar.com/

Gość gość
Zapraszam na zakupy nowych firmowych ubrań z Anglii kontakt adamskupnik312@gmail.com