Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

gdzie kupić NOWE angielskie ubranka?

Polecane posty

zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie przeglądając allegro widzę, że większość sprzedawanych ubranek to są angielskie marki i tak się zastanawiam czy to są używane już po raz kolejny ubranka ?? czy nowe, jeśli nowe to gdzie są kupowane bo w polskich sklepach ich nie ma, w sklepach internetowych z nowymi ubrankami też nie widziałam. A może źle szukam, jak ktoś ma jakiś sprawdzony sklep to mógły sie podzielić informacjami o nim?

Gość Dziewczyny mam do was mase
Oczywiscie ze sa w Polskich sklepach! A tak w ogole to najwiecej jest kupowanych na Wyspach bo tam jest teraz mnostwo polskich imigrantow, wiec kupuja na wyprzedazach za obnizona cene, a sprzedaja drozej na Allegro. W Polsce sa sklepy Marks&Spencer, Next, Mothercare, Bhs, Monsoon (w Accessorize), Cherokee (w Tesco). Wystarczy tylko mieszkac w duzym miescie i sie ma. W Wawie jest wszystko.

Zreszta nie kazdemu sie te angielskie podobaja. Dla mnie tam szalu nie robia. Wole skandynawskie, bo sa duzo ciekawsze i mniej przekombinowane.

a te skandynawskie to gdze kupujesz? co do angielskich to nie mówię o ubrank ch mothercare, a gdzie można kupić np. NEXT'a, ADAMS, GEORGE itp. mieszkam w Warszawie i z takimi sklepami się nie spotkałam, chociaz koleżanka mówiła, ze na jej osiedlu jest taki mały sklepik gdzie babka sprzedaje ale tylko aerly days

Next jest w Zlotych na 1 pietrze, idac na prawo od wejscia od Centralnego. Adamsa i George'a faktycznie nie ma, ale ten ostatni to jest marka wlasna domu handlowego a nie zadna specjalna firma odziezowa. George to cos jak Cherokee z Tesco, albo jak ubranka z M&S. Tylko Adams jest firma stricte z ubrankami, ale przy obecnej ofercie na polskim rynku naprawde nic sie nie stanie jesli jej nie bedzie. Wyspiarze dla odmiany nie maja wielu skandynawskich sieciowek, ktore mamy my. :) Bardzo fajne rzeczy oferuje tez nasz lokalny Reserved Kids albo Cool Club ze smyka, tyle ze trzeba u nich poszperac i poszukac perelek.

Czasami fajne rzeczy mozna upolowac na posezonowkach w Zara, czy w C&A ale dla niemowlat i noworodkow nie maja za bardzo niczego ciekawego... moim zdaniem. Osobiscie odkad sie zabralam za wyprawke biore z Allegro glownie KappAhla, Lindexy, H&M, Mohini z Cubusa i czasem inne z wymienionych jesli trafie za dobra cene i jakis ciekawy model.

ubranka z KappAll, H&M i Cubusa tez kupuje i jeszcze z Motheracre i Early days, głównie, pajace do spania i bodziaki i usłyszałam tu na forum, że to są szmaty!!! to ja już nie wiem co nie jest szmatą a co jest !!!!Sprzedaję ciuszki po małej i zrobiła się na mnie straszna nagonka, że ja niby oszustka jestem!!! Przykro mi jest cholernie bo nie mają forumowiczki podstaw żeby tak pisać. Żadna ode mnie nic nie kupiła ale rozpisują się, że straszna oszustka i naciągaczka jestem, a ja nikogo jak dotąd nie oszukałam nawet przez myśl mi to nie przeszło.

Early Days, to tez ubranka marki wlasnej domu handlowego Primark, cos jak Bhs. Bardzo taniego zreszta, wiec zaden luksus, choc ubrania sa niczego sobie, bo dobrej jakosci.

moja mała ma ciuszki właśnie z H&M, C&A, Coolclub, Mohini baby, bambini z BHS i takie też sprzedaję na allegro.

Nie sluchaj babek z forum bo wstaniesz od kompa glupsza niz do niego siadlas :D Serio! Nie przejmuj sie i nie sluchaj glupstw, tu jedna madrzejsza od drugiej i jedna zlosliwsza od drugiej. To tobie i dziecku ma byc wygodnie i to wam ma sie przede wszystkim podobac, a nie jakiejs rozdartej frustratce z forum po piecdziesiecioma pomaranczowymi nickami. :) Wyluzuj.

zresztą mamy tez ładne i dobrej jakość ubranka polskich producentów, ja np. lubię Aipi maja bardzo ładne rzeczy dla dziewczynek, kolorowe i bawełna super jakości, nie blaknie. Niestety większość osób nie patrzy na aukcje gdzie się nie sprzedaje GAP, NEXT i innych znanych angielskich firm, a szkoda. Dziecko można ładnie ubrać nie zawsze w ubranka tylko topowych firm!! A kupowanie dziecku pajacyka za 350 zł uważam za głupotę.

Gość zuzutak
NUNO- early days to sa ubranka szyte przez Primark najtanszy sklep odiezowy w uk . rzeczy sa fajne pod wzgledem kolorystyki , kroju itp ale jezeli chodzi o jakosc to nie jest to na miare THE WHITE COMPANY . GEORGE to ubraka sprzedawane w asdzie , tak jak cheeroke w tesco . ja nie lubie kupowac ubranek z super marketow

A co nie ida ci te ubranka, ze sie az tak bardzo niepokoisz? Wiesz rozni rodzice maja rozne gusta i nie sama marka robi na nich wrazenie, a rowniez konkretny model, kolor itd. Np ja mam bardzo osobliwy gust jak na te szerokosc geograficzna, taki stricte surowy, prosty, skandynawski. Lubie symetryczne proste powtarzajace sie wzory na ubraniach i proste fasony (bez zadnych zdobien, naszywek, cekinow, falban i dziesieciu kolorow), wiec nie wszystko co ma okreslona metke automatycznie mi podchodzi. :) Jestem wybredniak pod tym wzgledem. A no i szukam okreslonych elementow garderoby, a nie wszystkiego jak leci (np nie kupuje noworodkom ani niemowletom spiochow, ani rampersow, ani tym bardziej mini sukienek, rajstop czy swetrow).

A tak slusznie, kolezanka ma racje, George jest z Asdy, a mnie sie cos pokrecilo ze z Debenhamsa.

nie wkurzałam się do czasu jak na mnie nasiadły i zaczeły obrażać.

Autorko, nie przejmuj sie i nawet sie nie wdawaj z nimi w dyskusje, bo te zlosliwe osoby najczesciej nawet nie maja kasy na to co wystawiasz i kupuja w szmatsklepach, ale pisza ci takie przykre rzeczy zeby sie dowartosciowac i lepiej poczuc. Wiem - chore, ale niektorym to jak widac pomaga. :o Sprobuj wystawic je rowniez na warszawskim Gumtree i eBayu.

słuchajcie ja tez nie kupuję rzeczy w supermarketach, chociaż co do early days się nie zgodzę, przynajmniej te rzeczy które mam tz bodziaki i pajace do spania są super, nie wyblakły mi i nie zmechaciły się. Mniejsza o firmy bardziej denerwuje mnie obrażanie innych na forum. Zgodzę się też, że każdy ma inny gust, ale jak się komuś nie podoba to niech nie pisze, że to szmaty a ich na oczy nie widział.

Early Days wcale nie sa zle, po prostu Primark ma opinie najtanszej sieciowki w Wlk. Bryt. ale same Brytyjki pisza, ze ubranka sa bardzo dobre. Nie sluchaj Polek. :)

Nie zwracaj uwagi na obrazanie. To jest zazwyczaj jedna, gora dwie osoby pod roznymi nickami. Maja cos z glowa i tyle. Nie przejmuj sie. Tutaj siedza ludzie z calego przekroju spoleczenstwa, rowniez te najprostsze, nieprzebierajace w slowach i nie myslace za bardzo nad tym co wypada a co nie. Jak cie to az tak denerwuje to zglos temat do usuniecia. Przede wszytskim nie wdawaj sie z nimi w dyskusje. Nigdy! Przenigdy! :)

Gość zuzutak
nuno- tak jak ktoras tu napisala , to ma byc wygodnie tobie i dziecku. Primark jest na wyspach najtanszy ale nie znaczy , ze najgorszy . mnie sie jakosciowo rzeczy dla malych dzieci nie podobaja ze wzgledu na jakos ale Tobie albo komus innemu moga byc super.Kazda kupuje gdzie chce , czy to polka , brytyjka czy szwedka i maja rozne opinie . ja polecam THE WHITE COMPANY .

Gość :):)..........................
Nuno,te twoje szmaty na allegro...łohohoh..co za porazka:D:D:D

ołłłłłł maj gudnessss, alem się zesrała :( uj fuj łoj

spierdalaj gownojadzie:O temat gowna cie kreci?hahahahhaha:D

"Next jest w Zlotych na 1 pietrze, idac na prawo od wejscia od Centralnego." - Przepraszam, tam u gory wprowadzilam cie w blad! Nie na prawo od Centralnego, tylko na lewo. Wjezdzasz ruchomymi schodami na I pietro i kierujesz sie na lewo i zaraz po lewej stronie masz Next, tuz przed Mango. Nie jest jakis szalowo duzy, ale jest sporo towaru. Ceny malo fajne, bo drogo, wiec lepiej moim zdaniem odkupic cos w bdb stanie po jednym dziecku, albo polowac na wyprzedaze. Pozdrawiam 🖐️

Gość do Nuno27
Zakladajac ten topik podwazylas resztki swojej wiarygodnosci - ubranka wystawiane przez ciebie sa ponoc nowki sztuki noszone tylko przez twoja corke - to ty nie wiesz gdzie kupowalas ogrodniczki GEORGE? ciuszki Early Days - jesli je sama kupilas, badz nawet dostalas od kogos w prezencie to bys wiedziala skad w szafie Oliwki znalazly sie ogrodniczki GEORGE - z angielskiej ASDY - i akturat ubrania tej marki to zadnen szal - tanie i przecietne jakosciowo - pare pran przy jednym dziecku wytrzymaja ale to by bylo na tyle, Early Days - gdzie kupilas Early Days skoro sie musisz pytac gdzie je mozna kupic w Polsce? W lumpku prawda? Zreszta taka sama tandeta jak GEORGE - tanie jak barszcz - fakt lubiane przez Angielki , bo one uwielbiaja zakupy a te ciuchy sa tak tanie, ze nawet bedac na zasilkach stac je by kupowac je hurtowo - dzieci ponosza kilka razy i z ciucha robi sie szmata do wyrzucenia , ale to bez znaczenia , wazny jest look na poczatku - ba niektore to nawet nie zadaja sobie trudu by prac te szmaty z Primarku - brudne wyrzucaja badz do Charity (taka odmiana ciucha) - oddaja . Mothercare to tez zadna marka, ani super jakosc - jedno dziecko przez pare miesiecy to ponosi ale odsprzedawac nie ma czego - czemu ten MOthercare jest taki drogi i eksluzywny w POlsce to ja nie wiem. Coolclub - no prosze cie , co to za marka - co ty chcesz odsprzedawac , az tak nie mozesz odzalowac tych 30-40 zl ktore dalas za spiocha czy tam rampersa , ze chcesz te szmatki odsprzedawac - ja bym sie wstydzila to na aukcje wystawiac. I jeszcze jedno male klamstewko - tu nagle nie jestes z Warszawy, a na innym topiku zapraszasz potencjalne klientki do swojego mieszkania w Warszawie celem obejrzenia ubran. Oj klamczucha z Ciebie:) nieladnie, nieladne:)

Gość upsa upsa upsa
upsa

Gość upsa upsa upsa
upsa

Gość upsa upsa upsa
Nuno w zyciu tych uzywanych szmatek nie sprzedasz. Wrzuc do konteneru Caritasu , zrob dobry uczynek na Nowy Rok:)