Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanciasty

Zdrada dobra rzecz !

Polecane posty

Gość kanciasty

Stwierdziłem ciekawą rzecz. jak facet chce utrzymać przy sobie kobietę musi ją zdradzać. Kobieta czuje wtedy presję konkurentek, wyzwala się u niej instynkt rywalizacji i walczenia o faceta, stara się o niego jeszcze bardziej i zrobi dla niego wszystko czego sobie facet zażyczy. Im większym skurwielem facet będzie tym bardziej kobieta będzie od niego uzależniona. Dziwne ale jak sie okazuje prawdziwe. Facet nie może też kobiecie okazywać za dużo uczucia. Tak aby miała wciąż niedosty. Trochę i koniec. Niech błaga o uczucia i stara się jeszcze bardziej aby jej je okazał. Wierni faceci to wymierający gatunek, gdyż w oczach kobiet to słabeusze, mięczaki itp. Ruchacz skurwysyn to inna sprawa. Super ideał każdej kobiety.

Gość monola ola ola ola
takiej bzdury dawno nie czytalam. Bylam kiedys z takim wlasnie skurwielem jak to opisales i wiesz co ci powiem ?! Ciezko mi bylo od niego odejsc bo go kochalam ale przejrzalam na oczy stwerdzilam ze nie dam sobia poniewierac odeszlam i znalazlam kochajacego mezczyzne i nigdy bym go nie zamienila. A tamten bydlak z tego co wiem jest bardzo nieszczesliwy, Przez pewnien czas probowal wrocic do mnie ale na szczescie bylam twarda i teraz nie zaluje .

Gość Elwira 32
Szkoda,że jest taka głupia. Ja już dawno wypieprzyłabym Cię do pierwszej k... z którą byś mnie zdradził.Ona głupia, a ty jeszcze głupszy. Życzę Ci dużo rozumu w nowym roku!!!!!! Ale nie zawsze życzenia się spełniają.

Gość sorka ozorka s
chyba ktos kiedys bardzo cie skrzywdzil wnioskuje z tego co napislael