Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bez_znaczenia

Zdrada - decyzja dwojda

Polecane posty

Go艣膰 bez_znaczenia

Zdrada - na szczecie mnie to jeszcze nie spotkalo. Ale roznie to w zyciu bywa. Zyjemy w spoleczenstwie/kulturze gdzie tak czesto slyszy sie o zdradzie o tym ze on zostawil ja ona ulegla chwili z innym. No i zaczynaja sie ze to on ja do lozka zaciagnal, a to ze to jej wina ze ulegla wszedzie szuka sie winnego. Wiadomo winny jest ten ktory zrobil pierwszy krok. Ten ktory chce zyc chwila. Wydaje mi sie ze sprawa jest mniej skomplikowana. Skoro chcemy by druga osoba nam ufala, byla nam towarzyszem na dobre i zle to czy warto dla chwili skakac w objecia nieznajomego/nieznajomej. Czego oczekuje facet - jak kazdy samiec - seksu Czego oczekuje kobieta - milosci, bezpieczenstwa, seksu tez. Swoj udany zwiazek zawdzieczam rozmowie, klotnia ( bo nie ma idealow ), oraz temu ze umiem powiedziec czego oczekuje od niej ona oczekuje odemnie. czlowiek jest istota ktora chce poznac jak nawiecej, no i poznawanie to tez poznawanie innych partnerow. Seks byl, jest i bedzie instyktem pierwotnym. Jako ojciec nie potrafil byl spojrzec dziecia w oczy i powiedziec ze kocham ich matke Jako maz nie potrafil byl przytulic zony majac inna na boku. Ale jako kochanek pewnej 30-latki bedac jeszcze na studiach powiem wam wszytkim - to nie ja zdradzalem. ktos powie ze rozwalilem malzenstwo - na sile jej nie uwiodlem. Co wtedy robilem bylem jej partnerem - maz w europie na tirze - ona u studenta na stancji. Ja za nia nie dzwonilem ona to robila. Kolezanka - rowniez kochanka do dnia dzisiejszego - jak kiedys stwierdzila - ona swojego kochanka traktuje jak partnera - ja to nie interesuje czy zona bedzie wiedziala o niej czy nie - skoro ma czas na to zeby z nia sypiac i ma na to ochote to niech robi co chce ale ona rowniez chce korzystac z dobrodziej posiadania partnera jak trzeba kran naprawic, pomoc przy malowaniu czy wrescie pojechac na wakacje By zdradzic trzeba chcec - szukac okazji, pomagac okazjom, stwarzac warunki. I dla kobiet rada - skoro wiece ze on ma zone, dzieci rodzine czy tylko partnerke - nie liczcie ze bedziecie kims wiecej niz tylko kochanka. Milosc w zwiazkach gdzie tylko jest seks - nie istnieje I dla wszystkich zdradzajacych - gdy wrocicie juz do domu spojrzcie w oczy tym ktorych wlasnie kilka godzin temu, moze czasem dni wlasnie zdradziliscie. Jesli nawet was zwiazek przechodzi ciezki okres to moze czasami warto przeczekac porozmawiac moze jednak sie uda. Warto wtedy wrocic do chwil gdy sie poznaliscie gdy tak bardzo wam na sobie zalezalo. A nie buszowac na internecie i nie tworzyc swojego idealnego obrazu - jaki to czlowiek nie jest idealny kochajacy. Zeby w zwiazku byl udany seks trzeba sie nawzajem rozumiec i uszanowac drugiego czlowieka jego chorobe wade itp

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bez_znaczenia
ok pomylka Zdrada - decyzja dwojga - mialo byc - dyslektyk jestem prawdziwy z papierem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach