Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccdw

zaraz oszaleję

Polecane posty

Gość ccccdw

kolejny rok sylwester w domu tym razem mam malutkie dziecko,mąż nie ma zaufania do żadnych opiekunek,nie chciał o tym słyszeć,były mąż pojechał sobie do tunezji a ja musze zapewnic atrakcje naszemu dziecku to już 3 sylwester w domu

Gość ale przynajmnie;;;
we dwojke ...a nie w pojedynke

Jesteś szalona, mówię Ci. Zawsze nią byłaś, skończ już wreszcie śnić. Nie jesteś aniołem, mówię Ci. Jesteś szalona :D

Gość ccccdw
taaa,mąż śpi na kanapie :(

Gość chciałaś szaleństw to po co
ci dziecko było? Nie ty jedna, nie ostatnia musisz zostać w domu

Gość ....ggg....
też zostaje w domu. I też 3ci sylwester w domu. Tylko że my nie mamy dziecka. Już czuje jak będe się nudzić!

Gość ccccdw
taaaa,okropne szaleństwo iść z mężem na sylwestra chociażby do 2 w nocy,normalnie zbrodnia,a opiekunki to same larwy z instynktem zabójcy :(

Gość ccccdw
gggg ja zaraz świra dostanę,tym bardziej że całą ciążę siedziałam w domu a dziecko ma juz rok i dalej siedzę,bo mąż zarabia więcej niż ja bym wyciągnęła,a o żłobku nie chce słyszeć,tylko ja mogę się opiekować albo on :( takijest przewrażliwiony

Gość kasieńka83838383838383
i w czym problem???????....my spędzamy już drugiego sylwka we troje, tzn ja, maż i synek.... i jest cudnie:) Nigdy bym nie sie nie zgodziła na opiekunkę czy kogoś innego!!!!! Tylko my we troje. Kupiliśmy sobie dwa winka, duużego szampana i przyrządziliśmy jedzenia.... ...do tego gorrrrrrące bzykanko.. eh...żyć nie umierać..... synuś idzie spać o 20.30 , budzi się o 8 rano więc spokojnie się wyśpimy:P Takie chwile spędzone razem są najcenniejsze.... Zrozumią mnie tylko szczęśliwi kochający się małżonkowie i rodzice:P

zrozumieją..... o zgrozo..jestem tak podniecona że nawet pisaćjuz poprawnie nie potrafię..... zaraz idę do łazienki do męża który właśnie bierze prysznic i pierwsze dzisiejsze bzykanko bedzie pod prysznicem...hmmm...taki szybki numerek:P

..na początek:P

Gość idż kobieto bo ci się macica
na mózg rzuca:O

Gość ccccdw
taaa,bo jak się ma dziecko to już nie wolno chodzić na imprezy :)