Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Znów jutro będzie mnóstwo prawiczków i dziewic mniej na świecie

Polecane posty

Milena20-Albo mieszkać w nie za dużym miasteczku i tam spędzić życie.A tam gdzie mieszkasz,to nie ma młodych ludzi w twoim wieku że musisz sama sylwestra spędzać?

troche jest ale oni mają swoje towarzystwo przeważnie moge spytać Cie o to samo Bagno na kafe i gg Loooser a póżniej może z Polsatem :D:D:D

A ja bym mógł mieć dziewczynę w nowym roku,ale mi się nie podoba.A nowej na sympatii nie chce mi się szukać.Tym bardziej że albo brzydkie,albo z dzieckiem albo mają wymagania co do wykształcenia i zarobków.Więc pewnie też nie będę miał,bo jakoś mi dobrze jest,a kobieta tylko by ten porządek zniszczyła,bo wiadomo jakie są kobiety.A ba dziwki mam obawy żeby iść,bo boję się tego cholernego HIVa.Więc penie znów stchórzę i nie pójdę:(

dla mnie sylwester to zawsze taki troche smutny od kilku ladnych lat spedzam w domu nigdzie nie wychodze :o

A ja wychodziłem rok temu i dwa lata temu.I niby fajnie ale nic specjalnego.Wolę domowy spokój i internet

Szkoda że nie ma różyczki 35.Ona ma 35 lat,jest dziewicą i nigdy nie czuła żadnego popędu seksualnego a mimo to chce mieć męża. Milena20,mam nadzieję że ty masz popęd seksualny

Gość wejhrejhf
Bagno jezeli Ty to jarek84 to całkiem fajniutki jestes :) Nie marnuj się ;)