Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selenaaaaaaaaa

SYLWESTRA JAK GO SPĘDZAMY?

Polecane posty

Gość Selenaaaaaaaaa

Cześć wszystkim:))) gdzie się wybieracie na sylwestra??? Ja z moim chłopakiem idziemy na dyskotekę:) i tam już mamy zarezerwowany stolik szampana i całą resztę:) no i znajomych:)

Gość Selenaaaaaaaaa
oj to nieciekawie:(

Gość Aleksandra.............
ja tez z moim na dyskoteke:) a w co sie ubieraSZ??:)) jaki kolorrrr

Gość dfgsdfgdfg
w domu na kompie Czay chlania na sylwestra juz mam za soba

Gość Selenaaaaaaaaa
no ja na czarno sie ubieram:)) kozaki za kolano mini i gorset wszystko czarne:)

Gość plastic algorythm of death
idziemy na dyskotekę, mamy stolik i znajomych :D znajomi tacy sami jak wy, nudziarze i pijacy, potem będziecie się podniecać "epickimi" fotami z imprezy

jedynie w tym fajne to twoje kozaki i gorset ale jak ty w tym wyglądasz, to cholera wie

nudziarze bo nie mają niczego do powiedzenia, poza bełkotem życzeń, które nic nie znaczą a pijacy bo pijacy żal mi ściska, że były takie lata, które zachowywałem się jak WY

Gość Selenaaaaaaaaa
ja i mój facet nie pijemy:) ja w wogole nie pije alkoholu jedynie lampke szampana:) i bardzo sie ciesze że nie musiałam sie martwic o te dzien, moj chlopak wszystko pozałatwiał:)

Gość Selenaaaaaaaaa
Get-Ur-freak-on a Tobie życzę super imprezki, nie słuchaj tych nudziarzy stąd:)) żal im dupe ściska że spedzac sylwestra przed monitorem podczas gdy inni i cały świat będzie świetował:))))

:D wybacz, szanowna koleżanko ale cały świat jest, był i będzie stadem i niczym więcej, nie znoszę tych tłumów, które wydzierają się z radości, by potem drzeć się z nienawiści miłej zabawy życzę, skoro inaczej nie możecie

Gość cala na czarno fajnie
najlepiej byłoby w skórze, gorset skorzany i spodnie skorzane to super komplet!

Gość galaretka21
a ja zostaje w domu z wyboru :) studiuje dziennie we wroclawiu i zawsze gdy wracam na swoje male zadupie to po to by odpoczac od nauki i tych studenckich imprez (lubie od czasu do czasu po prostu sie wyciszyc) osoby ktorym nie udalo sie dostac na studia badz nawet nie probowaly, dziwia sie mojej decyzji a nawet ja wysmiewaja - czego ja nie rozumiem, kazdy spedza ten wieczor jak chce, ja chce odpoczac przed powrotem do wroclawia i tylle :] ale zycze innym milej zabawy :)

Ale skad wiesz. ze nie maja nic do powiedzenia? Sa ludzie( wraz ze mna), ktory od czasu do czasu lubia gdzies wyjsc, spotkac sie ze znajomymi, isc do klubu. To nie swiadczy o tym, ze sa pusci, to swiadczy o tym, ze maja zycie i lubia sie dobrze bawic, na swoj sposob. I powtorze pytanie, bo widze, ze chyba masz problemy z udzieleniem odpowiedzi- co to ma do rzeczy ,ze sa pijacy? Bez obrazy, ale widze tutaj niesamowita zgorzknialosc, wynikaja najprawdopodobniej z braku wlasnym planow.

Gość A.....r
o widze podobne plany:) my też na imprezkę się wybi9eramy ze znajomymi:)))) ojj będzie sie dzoiało hehehehehehe bedzie działo:DDD

Gość na powietrze to nałóż
obcisle skórzane spodnie i kurteczke!

Gość Selenaaaaaaaaa
Get-Ur-freak-on lepiej to nie ujął byś:) bravo

Gość Selenaaaaaaaaa
ale ja nie będe na powietrzu tylko w lokalu:)) dlatego mam czarną ultrakrótką mini z satyny i gorset szatynowy, raz był tylko założony na sesje foto i fajnie nawet wygląda:) do tego jakieś złote dodatki, ale nie za dużo z umiarem:)) i spśikam się Yves Saint Laurent Baby Doll :)

Gość MIKE25
my we Wrocku na dysce, ja się ubieram w czarną koszulę i eleganckie spodnie, pisałem eska do mojej w o się ubiera i też w mini i kozaki za kolano:) co to jakiś hit tego sezonu? Ja to ciągle teraz będę miał wypady na imprezki:) po sylwku kolejna z tych ważniejszych to studniówka mojej

Gość poziomkaZimniąporą
ja już od rana się szykuję:)P i dla odmiany będę na czerwono cała i tez mini :)) i czerwone pazurki :)))))) a spędzimy sylwestra w Wawie na imprezie:)