magdaaa56 0 Napisano Grudzień 31, 2010 okres spoznia mi sie ok. 10 dni i chce go wywolac czy goraca kapiel pomoze? a jak nie to moze sa jakies inne sposoby ale nie tabletki prosz o odp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja cie pociesze Napisano Grudzień 31, 2010 jak wykluczasz ciaze sporobowac warto mi to pomagalo zawsze do tego lampka czerwonego wina badz ostry sex;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdaaa56 0 Napisano Grudzień 31, 2010 chyba skozystam tylko z kapieli (mam prawie 14 lat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZJA 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Gorąca kąpiel zmaga okres, latem jak są wielkie upały krwawienie jest obfite, należy unikać słońca, też mi się spóźniał, różne czynniki mają wpływ na to, stres, zmęczenie, ale , gdy długo nie ma to jest kłopot, trzeba iiść do doktora. Moja siostra miała zaburzenia miesiączkowe, badania pokazały polipa, miała zabieg, jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :O.......... Napisano Grudzień 31, 2010 zmaga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
postaram się być kulturalna 0 Napisano Grudzień 31, 2010 a nie lepiej iśc do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Grudzień 31, 2010 Według mnie to nie pomaga bo okres spóźnia się bo przesunęła się owulacja, a ta z kolei jest mniej więcej 14 dni ;przed okresem, więc jak owulację miałaś np. 3 dni temu to kąpiel za cholere tu nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach