Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelia__26

a kto spędza sylwka tylko ze swoim facetem/dziewczyną sami w mieszkaniu?

Polecane posty

Gość Aurelia__26

i z jakich powodów? My z prostych - nie mamy w tym mieście znajomych. Będziemy siedzieć sami w mieszkaniu i pić szampana. O północy może otworzymy okno by popatrzeć na fajerwerki. I.. to wszystko.

Gość Studenteczkaa
A ja Ci zazdroszczę, może być cakim romantycznie. Gdyby to ode mnie zaeżało, też bym sędzia go tyko z moim :)

Gość Aurelia__26
Nie jestem smutna z tego powodu, chociaż wolałabym jednak tę jedną noc spędzić z ludźmi... a tak to cały czas jesteśmy sami we dwoje i dziś też będziemy. Brakuje nam tego, że nie mamy znajomych.

Gość A tak w ogóle
Ja z moim też tylko we dwoje a powód jest taki, że mamy ochotę spędzić ten wieczór razem:)

Gość dmm climb now work later
My tez sami w mieszkaniu. Narzeczony pracuje dzis na wieczorna zmiane i konczy o 22 a jutro zaczyna o 7 rano wiec w tym roku obejdzie sie bez szalenstw. Mamy butelke ginu, jakies chipsy i zapas filmow na DVD wiec nudzic sie nie bedziemy ;).

Gość f452523
ja z moim też sami i z podobnych powodów co autorka......... może jestem próżna, ale mi brakuje tego, że dziś się nie przygotowuję, nie mam super sukienki, nie maluję się, nie ubierał super butów....... zazdroszczę wszystkim tym dziewczynom, które się teraz szykują, są w emocjach, podekscytowane.......... tylko będę tak jak teraz - bez makijażu, z kitką, w domowych ciuchach i kapciach........... my tylko symbolicznie wypijemy szampana.........

My z moim tez dzis sami w domku spedzamy:) i bardzo sie ciesze:) co roku gdzies chodzimy to teraz mozemy byc sami razem:) do tego ja biore leki na tarczyce przy ktorych nie mozna pic alkoholu,wiec zostal tylko zajebisty sexik;P

f452523 jezeli zazdroscisz to nie widze przeszkody zebys tez zrobila super fryzure,makija i zadbala o sylwestrowa kreacje

@ f452523 a kto powiedzial ze masz sie nie stroic? ja zostaje w domu ale mimo to wystroje sie dla Ukochanego ;) coby go troszke rozpalic ;).

ja i mężem:) I jest nasza ulubiona forma spędzania Sylwestra, Andrzejek etc. od około 10 lat;).Pozdrawiam.

ja nie musze sie ladnie ubierac,bo i tak zaraz mnie rozbierze;P jestem w dresach a i tak juz ma ochote;P

Gość lulululululiiii
zazdroszcze wam faceta :( ciegle mysle o dupku ktory mnie zostwil :(

Gość f452523
no, ale to nie to samo..... nie chodzi tylko o strojenie się, ale o te emocje, że musisz się naprawdę dobrze przygotować, bo spotkasz wielu ludzi...... o podekscytowanie - jak będzie, czy będzie fajnie, itd.... mój facet widział mnie wiele razy zrobioną na błysk...... dziś byłoby to głupie gdybym się odpicowała..... on też jest w jakichś dresach

@Weronika87, moj tez wiecznie ma na mnie ochote. Dzis sie nad nim troszke poznecam bo wskocze w sexy ciuszki i tak szybko nie pozwole ich sciagnac hihi ;).

Gość ewella2
ja także, mieliśmy początkowo plany ale mojego męża złapala angina więc wszystko jasne.

ja ladnie ubiore sie jutro,bo mamy imprezke w domku z okazji urodzinek brata ,wiec bede miala okazje ubrac swoj komplecik:)

Gość open the door
ja spedzam w domu z moim facetem , mam zalobe

Gość open the door
moja mama zmarla miesiac temu:( mam w dupie tego sylwka

Gość lulululululiiii
Brzydula mialas isc gdzies z mezem z tego co pamietam jestes przeciez z kolobrzegu nie? dzieki za mile swowa ale nie wierze w nie ;(

tak mielismy nawet bilety mamy ale niestety przepadna troche sie pospieszylismy z rezerwacja nie mam meza;)