Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaimalinawjednym

2 minuty temu zerwal ze mna mój chlopak

Polecane posty

ma zlamana noge, dlatego nie planowalismy wyjscia na sylwestra. bez niego tez nie chcialam. planowalam ze przyjedzie do mnie, zrobie dobre jedzonko, posiedzimy, wypozyczylam kilka filmow, zrobimy sobie drinki i poczekamy na polnoc. a jutro pojedzie do siebie bo mieszka z rodzicami. ja mam 27 lat a on 28. wlasnie sie polaczyl ze mna na skype ze duzo myslal i ze nie przyjedzie do mnie bo nie chce. jestesmy razem 5 lat a raczej bylismy. ostatnio sie miedzy nami gorzej ukladalo ale myslalam ze wyjdziemy z tego. wlasnie dzownil na skype ze nie przyjedzie, ze nie chce dluzej tego ciagnac. myslalam ze zartuje, ale nie. nie chce yc juz ze mna. powiedzial mi to przed chwilka. :( boze swiety ;( placze az mnie glowa rozbolala

Boze dziewczyny pogadajcie ze mna bo zwariuje:(((((((

Gość daj spookoj
Co za gosc zeby w ogole na skajpie takie sprawy zalatwiac , niby dorosly :o

bo ma noge złamana i w gipsie cała od kostki do uda, wiec uznal ze lepszy bedzie skype niz telefon skoro juz zdecydowal nie przyjezdzac i mi o tym powiedziec:( wiem ze miedzy nami ostatnio nie bylo najlepiej ale mialam nadzieje ze bedzie lepiej :( a tu klops i to jaki. kurwa:(

Gość zuzka??????
wiem że Ci przykro jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... pamiętaj i trzymaj się

kurcze jak mam sie trzymac? nie trzymam sie wcale. łeb mi peka od placzu juz ;(

Gość no i fajnie
zacznij nowy rok jako singielka.nowe zycie przed toba.

Gość daj spookoj
No, ale co zrobisz ? Bedziesz go blagac ? Widocznie tak mialo byc.

singielka 28 letnia, zarz po rozpadzie zwiazku no super:( kurwaaaaa ja myslalam ze do konca zycia z nim bede a on mi dzis ze nie chce juz byc ze mna, ze nie chce takiego zycia. a ja glupia mu tyle wybaczalam, ja pierdole :(

Gość Marta jjj
Hej, trzymaj sie, przykro naprawde, ze tak, ze w taki dzien.. wiem, ze trudno uwierzyc w to teraz, ale czas leczy rany, za jakis czas bedziesz wdzieczna za taki obrot sprawy..

trzymam za Ciebie, czas leczy rany, wiem, że to banał, ale niestety tak jest. A skoro tak zadziałał.... w taki dzień, to kiedyś zrozumiesz, że nie był wart ani jednej Twojej łzy...

Gość Rozumiem cie..
z moim chlopakiem nie spedzam sylwka:( nawet sie nie odzywa

Gość Heloł, to ja
Widać to nie Wam pisana jest Taka miłość aż po zycia kres.

pewnie tak, chcialabym by nowy rok byl lepszy. teraz spedze sylwestra samotnie i kolejne dni. ja pierdole. czuje sie fatalnie, a fatalnie to malo powiedziane. caly czas rycze. czuje sie nic nie warta nawet tego by by ze ma byc, by spedzic ze mna sylwestra nic:( ja pierdole. kurwa wiecie ile ja mu wybaczylam? calowania z inna laska, inne wysoki i zdrady, kurwa idiotka. bylam przy nim zawsze gdy mnie potrzebowal. ale wiem ze mnie kochal tak mi sie wydawalo. myslalam ze nzamy sie jak lyse konie. 5 lat razem. mialam 22 lata gdy go poznalam. myslalam ze bedziemy razem do konca, tyle przezylismy, tyle problemow i pieknych chwil. kurwa a on dzis mi mowi ze nie chce. ze nie chce takiego zycia bo chce wiecej wolnosci!!!!!!!!! wolnosci kurwa:) o mamo:( ja pierdole. zleeeeeee

Gość Marta jjj
lepiej, ze teraz niz za kilka lat, jestes mloda, zycie przed Toba!

5 lat to kawał czasu, wiadomo, że jesteś załamana. Ale spróbuj rozpacz zamienić we wściekłość, to pomaga. Pomyśl, jak się odegrać na sukinkocie

Gość orzeszkiwm
pogodz sie z tym...ale - jestes wolna :) Skoro on taki jest, tzn., ze nie ma po czym rozpaczac. Wiem, latwo mowic...jak chcesz mozesz przyjsc do nas na SAMOTNOSC po 30ce na uczuciowym (chociaz na razie nas tam nie ma). Trzymaj sie!🌻

Gość Rozumiem cie..
Masz swoj wiek ale teraz jestes w pelni dojrzala kobieta. Pozostalo ci pokazac mu ze dobrze sobie radzisz bez niego. Wiem ze to trudne ale musisz sprawic mu takie pozory i wtedy bedzie zalowal. A powiedzial czemu nie chce tego zwiazku? Moze jakas ma na boku

wolna?! super. wiecie jak byc ciezko wolną 28 latka? toz to stara panna:):) ja pierodle kurwa. po 5 latach dzis. super po prostu super. :(

Gość orzeszkiwm
kochana...ja mam tak cale zycie :o🖐️ Juz sie zakonserwowalam w tym stanie jak pikle :o:)

Gość no weż...................
pomyśl, skoro chciał tak skończyć? zwykły gnojek! więc niewart nawet jednej Twojej myśli! wiem, boli jak cholera, ale nie pisz nic! Ja będąc na Twoim miejscu powiedziałabym tylko... "wszystko? na tyle Cię stac? jeśli, to wielkie dzięki!) lub cos w tym stylu znaczy że na spokojnie to przyjęłaś i masz go gdzieś! Pomyśl ! nie warto płakać!

Gość daj spookoj
Wiadomo, ze boli, to zawsze boli i nawet nie ma znaczenia czy z kims sie bylo 5 lat, rok czy 3 miesiace. Jak jest czlowiek zaangazowany i kocha to niestety swoje musi wycierpiec. No,ale to mija, po czasie nauczysz sie zyc bez niego.

Gość Rozumiem cie..
wybaczalas mu takie zdrady?? To widac ze powaznie cie nie traktowal. To chuj w takim razie. Na bank ma kogos na boku. Teraz mnie tylko upewnilas. Boze ja tyle razy mowie ze jezeli raz zdradzi to bedzie zawsze to robil! Teraz masz tego dowod i doszlo do tego ze potraktowal cie jak szmate i cie rzucil. Ladnie. Nie blagaj juz go o wybaczenie bo jezeli z tamta mu sie nie uda to wroci do ciebie zeby nie byc sam a ty glupia mu wybaczysz. Czy tak ma wygladac twoje zycie? Zastanow sie

jak masz cale zycie?? ja pierdole. super po prostu kurwa super. pol roku temu wybaczylam mu zdradze, ale od tego momentu bylam nieufna. a i tak wiem ze krecil i mnie oklamywal. ale wierzylam ze kocha mnie. dzis powiedzial ze chce wiecej wolnsoci, ze ssobie nie wyobraza takie zycia. ze mamy inny model rodziny ze on. np chce wracac do domu kolo 21 mimo ze koncy prace kolo 16 zeby mogl jeszcze rozne sprawy zalawtaic, spotykac sie z ludzmi itp. ze on chce miec swoj swiat, a ja tak na dostawke, chce wiecej wolnosci. ja pierodle kurwa jego mac. jezdzil sam na wyjady czasem, spotykal sie z kumpalmi, kurwa wiecej pierdolonej woilnosci. tak by mogl sie pieprzyc z innymi. jestem zla. taki byl biedny, stracil niedawno prace, zlamal noge, byl taki biedny, tsralam sie podtrzymywac na duchu, baa sama szukalam dla niego ofert pracy i wysylalam cv. kurwa jego mac, idiotka!!!!!!! stara glupia idiotka!!:(

Gość czekaj bo nie rozumiem
jak on miał do ciebie przyjść skoro nogę ma w gipsie od kostki do uda? toż chodzić nie może :P

nie ma nikogo na boku i nie dlatego sie rozstal ze mna to wiem. tylko raczej to co wyzej napisalam. tak mwil i wiem. gdyby mnie zdradzal wiedzialabym o tym.