Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie coooo

Nikt mnie nie chciał na imprezie ...jestem nudziarzem

Polecane posty

Gość wiecie coooo

chcialem sie wepchac do paru kumpli , kazdy sie wykreca ze juz gdzies idzie ,jakby to byl problem zabrac mnie ze soba :O odzywaja sie do mnei tylko gdy czegos chcą , jestem nudziarzem , a zadna dziewczyna mnie nie zaprosi bo jestem przecietniakiem z wygladu....

Gość dfgdfgdsfg
welcome in real world If you change your life make more money $$$$

Gość wiecie coooo
nie dobijajcie mnie :(

Gość głembia oceanu
Sam kogos odwiedź. Weź szampana i pod pretekstem złożenia noworocznych życzeń wbijaj się do kogoś. A jak nie chcesz to siedź z nami i nie marudź, no1 :P

Dam ci radę na 2011 Opowiedz kumplom historię ,że własnie dziś wychaczyłeś panienkę .Nie mów im że w sylwka siedziałeś na kompie.Uwież pomaga

Gość Córka Ziemi
Przestan sie uzalac nad soba i wez sie za siebie...

Gość wiecie coooo
nie chce sie wpraszac na sile , az tak lubiany nie jestem.

Gość nianiadobraradahej
A co wszyscy muszą cię lubieć ??????????? No jak tak myślisz to daleko nie zajdziesz !!!

Gość dżinlango
a na codzień czy w weekendy łazisz na jakieś imprezy? czy wtedy też Cię olewają? może zmiana miejsca zamieszkania/środowiska by Ci pomogła? z czystą "kartoteką" zawsze lepiej ;)

Gość wiecie coooo
nie chodzę , pisalem wczesniej , mam kilku znajomych jeszcze ze szkoly sredniej , ale oni sie odzywaja gdy czegos chcą :O na imprezy nie chodze , pojde do klubu albo na dyskoteke i co ? posiedze i pojde do domu . na zmiane miejsca zamieszkania mnie nie stac , zreszta gdzie mam sie wyprowadzac z wawy ? do pcimia dolnego :O

Gość Córka Ziemi
Prawiczku bez wiary ... Chyba musisz dac dupy, bo juz na leb Ci siada! tez wez sie za siebie , szkoda mi Was ... nic tylko uzalanie sie nad soba !

Gość dżinlango
jesli jesteś z Wawy to chyba tutaj najłatwiej znaleźć sobie jakieś towarzystwo bo ludzi od groma o różnych zainteresowaniach - od kółek różańcowych przez imprezowiczów, studentów po satanistów i masturbantów ;) może przez net na forach tematycznych poszukaj jakichś ludzi co mają podobne pasje co Ty i tym sposobem kogoś poznasz, bo będziecie mieli jakieś wspólne tematy