Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kureffski sylwek

najgorszy sylwester, kurrrrka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kureffski sylwek

Zamiast zostac w domu na swieta z rodzina to pojechalam do faceta 500km dalej. Nie dostal urlopu dopiero dzis ma wolne. I sylw siedzimy w domu. W dresach, ja na necie, on tv. Zajebis... sylw nie ma co! Jwstem sama bez znajomych bez rodziny i mi bardzo zle!! Wracam za 2 dni do siebie i nie mpge sie doczekac!!

Gość nianiadobraradahej
I po co ci ten facet?????????

Z całym szacunkiem ale ja z moim jak nie mieliśmy dzieci cały Sylwester się .. no wiesz... i to nawet będąc już małżeństwem..... a Wy teraz tak? To co będzie później jak już teoretycznie gorzej być nie może?

Gość nianiadobraradahej
Jak nie potrafi ci umilić tego sylwestra,zająć się tobą ??? On chyba łachę ci robi żę wogóle jest co za dupek!!!!

Gość mariuszeczek
ja też siedze sam i kiepsko ogólnie jest

Gość nianiadobraradahej
Na twoim miejscu spakowała bym się i jak nie dziś to jutro wróciła do domu,bo to stracony czas !!!!

Gość wiesz co ...pstro
niech ona jemu umili ?

Gość he he hi hi hi
"Z całym szacunkiem ale ja z moim jak nie mieliśmy dzieci cały Sylwester się .. no wiesz..." :D Też się ludziom dziwię, że tego nie robią w taką noc tylko wolą siedzieć przed tv i na necie.

Gość ales Ty durna
zamiast byc teraz z facetem siedzisz i smecisz na kafe idz do niego, pogadajcie, posmiejcie sie, poprzytulajcie, zjedzcie cos, pokochajcie sie, cokolwiek, by spedzic ten czas razem wiesz ile jest takich osób co zamieniły by sie z Tobą by spedzic ten czas z ukochana osobą, jakkolwiek, byle tylko razem??? a Ty wymyslasz problemy 🖐️ wcale ci nie wspolczuje

Gość nianiadobraradahej
Spędzić czas jakkolwiek byle z ukochana osobą a ta osoba będzie siedzieć znudzona i obojętna ale nic to wazne żeby przy niej siedzieć ??????????????????????????????????????????????????? Co ty wypisujesz????????????????? To tak jak w przysłowiu "NIE WAZNE JAKI CHŁOP ,NIECHBY BIŁ I PIŁ ALE BY BYŁ" DZIEWCZYNO CO TY JEJ DORADZASZ??????????

Gość nianiadobraradahej
Przeczytaj !!!!!!!!!!! Jechała do niego 500 km a jak on się zachowuje??????? Jakby jej łaskę robił !!!!!!!!

Gość nianiadobraradahej
Ja bym się spakowała i rano pierwszym dostępnym pociągiem wyjechała i tyle by mnie widział !!!!

Gość ales Ty durna
niania więcej pytajników proszę twoja rada za to jest super. najlepiej niech się rozstana bo im sylwester nie wypalił haha 🖐️

Gość nianiadobraradahej
Tyś Durna !!! Tu nie chodzi o sylwestra ale o podejście faceta do dziewczyny która tłukła się do niego 500 km.Równie dobrze mogła siedzieć w domu i nie stresować się,Ten facet to dupek i tyle :(

Gość ales Ty durna
a tyś jeszcze durniejsza i tyle. zreszta komu ja to tłumaczę. niech autorka przejedzie kolejne 500 km zamiast spróbowac przyjemnie spędzic czas. przeciez najlepiej sfochac sie i pierrdolic na wszystko.