Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syyyyra

Dlaczego przyciągam tylko żonatych mężczyzn??

Polecane posty

Gość syyyyra

Jestem stanu wolnego. Byłam kiedyś związana z żonatym facetem,a le to już przeszłość. Pozostał mi jednak pewien niesmak. Zauważyłam, że przyciągam jedynie żonatych facetów. Normalnie szlag mnie trafia, gdy na któreś randce okazuje się, że on ukrywa przede mną żonę. Dlaczego tak jest?

Też tak miałam, zadawałam sobie pytanie co ze mną jest nie tak, że nie mogę mieć faceta dla siebie tylko muszę go z kimś dzielić (tzn. przenośnie, bo nie dopuściłam się romansu)... Czekaj, trafisz wkońcu na swojego (a nie czyjegoś)

Gość syyyyra
Normalnie szlag mnie trafia. Wszyscy, z którymi ostatnio się spotkałam albo otwarcie się przyznawali, że mają żony (złe i niedobre) albo to ukrywali, ale ja wtedy tak na nich naciskałam, że w końcu się do tego przyznawali.

Gość jest w tobie zapach
zapach łatwości dla żonatych twoje przesiąknięcie żonatym jest wyczuwalne i tym promieniujesz dlatego to odrzuca wolnych a przyciąga żonatych zresztą sama przyznajesz że zaczynasz randkować z facetem bez wcześniejszego rozpoznania że on żonaty zmień podejście do spotkań Jak możesz dopuścić do spotkania się z facetem który może być żonaty (może być żonaty...więc najpierw sprawdź), jak możesz rozmawiać z facetem jeśli jest żonaty? najpierw znajomość i rozpoznanie lub rekomendacje znajomych....a dopiero potem zauważenie że to facet i ewentualnie dopiero potem patrzysz na niego czy ci się podoba i czy wchodzi w grę............a wcześniej człowiek jest bezpłciowy i nawet nie patrzysz na faceta jak na faceta...wcześniej ma być przezroczysty, a jak żonaty to nie jest wtedy facet tylko człowiek

Gość sylwester sam na sam
wejdź tu i wybierz prezent dla siebie na pocieszenie. ja tak zrobiłam: http://www.roxanne.pl