Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manienka4

teraz placze

Polecane posty

poszlismy do znajomych na sylwestra dowiedzialm sie ze mnie maz zdradzał a pozniej mnie pobił jak mu to wypomniałam

juz jestem zadzwoniłam po rodzicow przyjechali obaj moj maz zabrał sie z nami troszke mi emocje opadły ale jestem strasznie pamietliwa

Gość Bucephala clangula
masz laptopa i ciągle go nosisz z sobą..? jesteście zrośnieci? :)

Gość JA TEZ ROZUMIEM
w jaki sposob cie zdradzal? z kim?? i jak sie tego dowiedzialas?

Gość piszę ja, pijana
Chuj z nim.

jestem osobą bardzo pamietliwa to było tak on od 4 lat wymykal sie z domu wszystkie niedziele były jego dziewczyna mawiał mi ze naprawia samochód a tak naprawde spotykal sie z kuplami i bylo picie alkoholu jaranie trawy i takie tam dowiedziałm sie tego dzisiaj ze do nich dołonczyła taka dziewczyna ktora lubial sex tak zwana nimfomanka wpierał mi ze jej nie znał a dzisiaj o 12 w nocy mowi tak o wyszły weroniki siostry i to juz mi dało myslenia ze ja zną na bank a mi wpieral ze nie i nie wieze ze nic nie bylo ludzie ja juz byłam wtedy mężatką !!!!!

poznalismy sie na sylwestra a dwa razy mialam przechlapanego w tym samym stylu kurwa juz nie moge

Gość JA TEZ ROZUMIEM
nic nie rozumiem z tej twojej paplaniny wiec ciezko mi doradzic. weroniki siostry wyszły? no to wkoncu jedna dołączyła cz kilka? i skąd wyszły? z pod łóżka? :o