Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Pomocy bo oszaleję!

Polecane posty

Hej! Mam dwoje dzieci . Wczoraj kochałam się z mężem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą... po wytrysku dobrą godzinę rozmawialiśmy i zaczęliśmy znowu się przytulać itd... no i mąż dotknął mojej pochwy swoim członkiem, na zewnątrz... myślałam, że jak był wcześniej w łazience to umył się po poprzednim wytrysku, no ale nie... no i założył gumkę i dalej się kochaliśmy w prezerwatywie... jak myślicie, czy jeśli był kontakt taki krótki w sumie członka z pochwą po godzinie od wytrysku to czy jest możliwość aby te plemniki jakoś się przedostały??? Nosz kuźwa... oszaleję jak znowu będę w ciąży! Może lepiej wziąć sobie tabletkę po??? Dodam że jestem świeżo po okresie!

Gość lubiesamabycwsylwka
ile trwaja dni plodne u ciebie? kiedy zaczał i skonczył sie okres?

Gość nastroszone ptaszysko
poskacz to jeszcze wyciekna plemniki

Gość obywatel_PO
nic nie martw sie bedzie trzecie ale życze ci blizniaczków

okres miałam 23 grudnia trwał 6 dni.... nie wiem kiedy mam płodne, bo jakoś po niczym nie mogę tego poznać... śluzu nie mam, bóli jajników też nie...

Gość lubiesamabycwsylwka
cykl kobiety ma 28 dni (moze byc mniej lub wiecej) liczymy od pierwszego dnia okresu 14 dzien to dzien płodny 2 dni przed i 3 po trzeba wyjatkowo uwazac ps, nie mam dzieci i nie planuje ale kurwa majac 2 dzieci nie wiesz kiedy masz dni płodne? :o

Gość blabliczka kochana
koorva czy ty masz 3 szare komorki jak w nicku??? bo nie wierze ze mozna byc tak tępym:O

właśnie nie mogłam brać tabletek bo karmiłam piersią... tzn mogłam ale nie chciałam truć dziecka hormonami... lekarka mi odradzała... teraz mam w styczniu iść na wsadzenie spirali... no ale jak będę w ciąży to dupa... A poprzednie ciążę planowałam więc kochaliśmy się cały miesiąc i udało się więc nie patrzyłam kiedy mam plodne...

tez karmilam piersia, caly rok, dostawalam tabletki jednoskladnikowe, te co sie nie robi przerwy. one sa bezpiecznie w czasie karmienia- dziwna ta twoja lekarka. no ale twoja sprawa. a jezeli chodzi o twoj maly dylemat to masz szanse ale bardzo bardzo nikle - nie przejmuj sie.

" cykl kobiety ma 28 dni (moze byc mniej lub wiecej) liczymy od pierwszego dnia okresu 14 dzien to dzien płodny 2 dni przed i 3 po trzeba wyjatkowo uwazac" Chyba poyebana jesteś :O o kvrwa. :O A Ty Autorko się nie martw, jeśli w Ciebie nie " wszedł " bez gumki to na pewno nie będziesz w ciąży:)

Gość ertyergt
niemożliwe :O co Ty sądzisz, że plemniki przebiegną same te 20 cm od wejścia do pochwy do macicy? Naprawdę tak sądzisz?? Jak myślisz, po co facet musi wkładać coś w kobietę, po co wytrysk musi mieć siłę? Po to, żeby plemniki dotarły jak najgłębiej, bo SAME TAM NIE DOTRĄ!!! Gdyby było tak prosto zajść w ciążę jak piszesz, to facetom nie byłby potrzebny penis ani wytrysk

Gość fdddvfmiejmy
Zdesperowana .....zmien fotke na niej wygladasz strasznie jak polaczenie ksiezyca z maupa