Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka dżelusia

Czy widzieliscie przemowienie noworoczne prezdenta? On jest idiota...

Polecane posty

Gość yjjyry
jesteście śłepi i głupi :(

Gość Jaruzelski jest byłym
prezydentem i znawca spraw rosyjskich

Kaczyński jest jełopem, bez myślenia przyszłościowego. W każdym kraju, oczywiście cywilizowanym, szef partii opozycyjnej robi wszystko by wykazać wyborcom, że robi wszystko by w przyszłych wyborach zagłosowali na niego. A co robi ten , mały rycerz, nie zgadza się i kwestionuje wynik wyborów, jak jakiś wypiardek Stalina, człowiek, który zatrzymał się w rozwoju w czasach siermiężnego Gomółki.

Gość W każdym razie...
Lepiej, że jest Bronek, nawet taki jaki jest, bo chociaz w miarę przystojny. Nie cierpię kurdupli,.... bo kurduple i złośliwi. A to dlatego, że serce blisko dupy mają.

Gość Kaczyński przecież to
Gomułka wypisz wymaluj.

Gość Gomułka pisze się
przez "u"

Gość a z czym te pierogi?
KTO TU QRWA WPIERDALA SIE Z KACZOREM??? MOWA O OBECNYM PREZYDENCIE POLSKI A NIE O KOLESIU KTORY JUZ ODSZEDŁ W NIEBYT POLITYCZNY!!! Faktycznie, jedyną zaletą wikibronka jest to, że nie jest kaczorem :D

Gość Komorowski jest wykształcony
inteligentny, ma dobre pochodzenie szlacheckie, jest wywazony, potrafi sie zachowac bo dobrze wychowany.

Gość o Komorowskim konkety
napisałam i o Kaczyńskim też

zapomiałem, że nazwisko tego starego komunisty pisze się z błędem, sorki. Komorowski, to dla mnie jest demokratą prawdziwym. Pokazał klasę, jako prezydent, nie zabierając głosu w sprawie krzyża. Uważa , że w Polsce jest miejsce dla każdego i nawet ci co pilnowali krzyża, mieli jakiś cel w tych działaniach. Dopóki demostrują kulturalnie, bez niszczenia mienia i jakichś przepychanek, wolno każdemu, po uprzednim uzgodnieniu z władzami demostracji. Ale to co pokazał Kaczyński, pochody wieczorem z pochodniami....Boże, byłem przerażony, bo akurat oglądałem na viasat historii, historię nazimnu w Niemczech i pochody bojówek SA z pochodniami i śpiewem "Gott mit uns"

Gość
" 11:36 [zgłoś do usunięcia] ciekawe jak wygladałaby Słodka dżelusia po urodzeniu pieciorga dzieci i po stracie jednego dziecka/ciązy w wyniku chamstwa komuchów esbeków?" :D:D:D:D Jakich sbeków?!!!!! Matka Komorowskiej była dyrektorem departamentu MBP (ubecja- poprzedniczka sbecji), a jej ojciec półkownikiem tej instytucji. Bronek za komuny był po dyskretnym kloszem sbecji. Jego wypowiedzi to żenua, wczoraj też coś strzelił żeby obecny rok był równie dobry jak 2010 !!!!!! Magisterkę pisał mu teść ubek- co sam przyznał.

pokazał klasę, nie wypowiadając się w sprawach krzyża? bo taka była taktyka, ten spór był sztucznie wywołany przez władzę, żeby odciągnąć Polaków od prawdziwych problemów, np.przed oficjalnym ogłoszeniem podwyższenia podatku VAT :) temat zastepczy i tyle

Gość ojojojojojoj
Pojawiły się już pierwsze komentaże po przemówieniu niektóre są bardzo dosadne zobaczcie sami http://gourl.org/appc