Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka dżelusia

Czy widzieliscie przemowienie noworoczne prezdenta? On jest idiota...

Polecane posty

Gość a z czym te pierogi?
no coś musi powiedzieć, nie... Przecież nie nazwie dumą narodową ministra finansów, który córeczkę do msz wkręcił poza konkursem i vat od nowego roku podniósł :D A że gajowy to gejzer intelektu było wiadomo od początku.. ksywa wikibronek nie bez powodu do niego przylgnęła :classic_cool:

Gość s.p.i.e.r.d.a.l.ajjjjj
mam kaca k.u.r.w.a. i w d.u.p.i.e. co kto do c.h.u.j.a. pana mowi

Gość lepsze to niż spektakl
uwielbienia dla Zimnego Lecha i sikania w banię, przez tego posrańca Jarosława K. , bynajmniej nie Kreta.

Gość umieram'
przynieście mi szklankę wody

Gość jaki elektorat taki prezydent
1

Gość htdth
no heloooooł dopiero się obudziłaś :P

Dżelusia Fanka Toć nie od dzis wiadomo, że to niezbyt lotny człowiek i marny mysliciel. No ale zawsze lepszy taki niż zakapior Jarosław. Pomysl co on by wyprawiał będąc teraz prezydentem :) W kazdym mieście mauzoleum Lecha byśmy mieli z jego relikwiami skoro wyjazd na miejsce katastrofy nazywa pielgrzymką :D

przecie on i tak czyta to, co mu naskrobią "tęgie głowy" sam od siebie może najwyżej dodać, że lubi golonkę

Raczej dziczyznę przy suto zkrapianym stole i niedzielny rosołek podany przez zonkę :)

Gość co wy macie do tego
Kaczyńskiego????? Ile razy z kimś rozmawiam - to słyszę ten K. to taki i taki. Ja pytam:"a co zrobił?" "No, tak w ogóle"... Przecież to oczywiste, że tragedię smoleńską trzeba wyjaśnić - nawet kosztem wszystkich przegranych wyborów - a jeśli nie on - to kto? Poza tym podoba mi się to, że jest człowiekiem z klasą, nie daje się sprowokować, mimo mieszania go z błotem. A moje obserwacje pochodzą nie tylko z tv, ale z życia. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej może drażnić jedynie ludzi, którzy o kulturze nie mają pojęcia. Przecież to, że ja nie lubię np. Tuska - nie znaczy, że źle się o nim wyrażam czy źle mu życzę. Nie warto opierać się tylko na pozorach - bo można się bardzo sparzyć w życiu.

Gość jego kłamstwa też
świadczą o tym że jest człowiekiem z klasą?

Gość jyj,uts
ale tak jest łatwiej a ludzie lubią iść na łatwizne :)

Gość a może zagrywki trumna
brata też o tym świadczą?

Gość to świadczy o tym
że Kaczyński jest człowiekiem z klasą o wielkiej kulturze osobistej 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Gość to świadczy o tym
"W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo" - tę obietnicę z wyborów z 2005 r. Jarosław Kaczyński spełnił dopiero 21 października 2007 r. (tzw. obietnica opóźniona).

Gość jyj,uts
ty nie wypominaj tu niespełnionych obietnic kaczora bo donald więcej obiecywał ;)

O Boze, widze ze w temacie kiedy napisalam zle slowo na pana prezydenta juz przylecialy innej masci matoly przypominac o Kaczynski. A co on mnie obchodzi? Zaloz se swoj temat i tam przypominaj o jego obietnicach. Ja zamiast aktualnego prezydenta Polski widze idiote ktory nie potrafi zdania sklecic z sensem, z zona Zydowka ktora wyglada jak modelowy pasztecior

Gość ale tu jest mowa o
klasie Kaczyńskiego i jegi kulturze a nie o Tusku

Gość jak zwykle lemingi
murem bronią gajowego :D najważniejsza zaleta komora według lemingów to,że nie jest kaczyńskim i na tym się kończy :D idioci

Gość no to jak tak widzisz
prezydenta powinnaś udac się czym prędzej do okulisty i psychiatry. moze pomoże.

Gość zaletami prezydenta są
jego dobre wychowanie, wykształcenie, przeszłośc opozycyjna

Gość jyj,uts
najważniejsza zaleta komora według lemingów to,że nie jest kaczyńskim i na tym się kończy o tóż to i to jest smutne właśnie bo przez takie myślenie Polska nigdy nie będzie wielkim krajem :(

Gość no i oczywiście
znakomite szlacheckie pochodzenie które gryzie w oczy komuchów

tak szczególnie Kaczyński Jarosław wykazał się wieką klasą i kinderstubą, naśmiewając się z fryzury, tzn z łysej pały jakiegoś europosła, nie pamiętam nazwiska, bo dla mnie cały PiS, to banda koniotłuków , moherów, świętoszków i radiomarysiek.

Gość ciekawe jak wygladałaby
Słodka dżelusia po urodzeniu pieciorga dzieci i po stracie jednego dziecka/ciązy w wyniku chamstwa komuchów esbeków?

Dżelusia ja się z Toba zgadzam :) Zauwaz tylko, że nie było za bardzo na kogo głosowac w tych wyborach niestaty :O

:D czepiacie się Kaczyńskiego, ale sami widzicie, że media podchwytują każdy jego błąd, choćby najmniejszy, a Komorowskiego wielbią nawet za zaproszenie Jaruzela na posiedzenie RBN podobnie jak Tuska, który doprowadził rzekomo do tego, że Polska stała się zieloną wyspą trzeba było głosować na Korwina Mikke, on chociaż był za legalizacją marihuany :D

Gość mozna było głosować
na tych których wybrał naród do koncowej rozgrywki