Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić???

CO MOżNA ROBIć W NOWY ROK?

Polecane posty

Gość co robić???

Wstałam rano po fatalnym przepłakanym i samotnym sylwestrze, kiedy uświadomiłam sobie, że jestem kompletnie sama i nie mam przyjaciół. Jest pierwszy dzień Nowego Roku, nie mam już siły płakać i bardzo chciałabym coś zrobić, coś, co dałoby mi chociaż trochę radości i pomogło uwierzyć, że jednak chociaż krztyna radości mnie w tym roku czeka, że jeszcze kiedyś się uśmiechnę... Nie chcę spędzić tego dnia na sprzątaniu, prasowaniu, itd. ani oglądaniu telewizji czy siedzeniu przed komputerem... Najchętniej wyszłabym z domu, ale gdzie??? Spacer? Kino? Wszędzie będzie pełno par, rodzin z dziećmi, a ja nie chcę spędzić tego dnia sama, chcę być wśród ludzi, nawet obcych... Łyżwy? Przykro będzie mi patrzeć na super bawiących się ludzi... Poza tym nie umiem za dobrze i sama się boję. Kombinuję od rana i naprawdę nie wiem, co ze sobą zrobić. Wiem, że to żałosne i jestem przerażona sama sobą i tym, co się ze mną stało, ale naprawdę nie wiem, co ze sobą zrobić... I jak przeżyć cały taki samotny rok...

Gość blabliczka kochana
idz sie powies ofiaro losu:O mam bardzo ciezko chorego brata ale nawet on tak nie narzeka jak ty:O idz poszlochaj jeszcze w podusie,pochlip sobie zalosna kretyko:O

Z takim nastazwieniem to nic nie zwojujesz. ludzie bed wszedzie, chyba ze wybierzesz sie na spacer do lasu;) zaakceptuj to, ze poki co jestes sama. Idz do kina na dobra jakas komedie czy cos. Ugotuj sobie cos pysznego i moze obejrzyj film w tv lub na kompie.na zwykly spacer nawet sie przejdz. Moze jakas restauracja na uboczu:) jest duzo mozliwosci tylko przestan sie uzalac, na szystko przyjdzie czas, na miosc i sylwestry z miloscia rowniez:)