Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

nie podszedł do mnie z zyczeniami jako do najważniejszej kobiety :(

Polecane posty

Gość forumowiczka87
jestem skromną dziewczyna a juz na pewno nie wrzeszczalam na niego bez przesady:/ po prostu pojechal i mnie zostawił. mam 23 on 25

Gość All in one..
zapominałaś w swojej historii, że zrobiłaś focha, że popłakałaś sie przy wszystkich, wrzeszczałaś, robiłaś przytyki, miny i byłaś ogólnie nie do zniesienia. Nie było tak?" Nie, gdzie, skąd... powinna była zachwycać się jego pijańskimi wygłupami i kwiczeć z zachwytu. :O Ludzie myślcie!

Gość forumowiczka87
jak kłody rzucają pod nogi ,to sama-sam rozwiązuj sobie tą idiotyczną zagadkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie zmienia faktu ,że stał sobie obsciskując się z kumplem i widział,że czekam na niego

Gość dlaautorki
juz sam tytuł topiku " nie podszedl do mnie jako do NAJWAZNIEJSZEJ osoby"swiadczy o tym ze jestes zdrowo jebnieta:O

Gość forumowiczka87
reasumując............................. milczy...........czy powinnam się odezwać pierwsza i żądać wyjaśnień?

Gość poruszenie_W_bokserkach
ale pizda :P

Gość dlaautorki
nie nie nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj zyc temu facetowi,pewnie ma kaca,ma cie w dupie i tak pewnie mu zostanie:O na szczescie:D idz w chooj,przestan pisac i pierdolic!!!!!!!!

Gość 4trt4rt
odezwij się pierwsza i powiedz,że z Wami koniec,bo na Nowy rok życzysz mu kobiety normalnej,a sama się poświęcić nie umiesz."patrzeć sobie w oczy i składać życzenia"...masakra.

Gość jesteś histryczka
zostaw go. I tak to zrobisz.

Gość forumowiczka87
no tak mam stać w cieniu ,gdzies tam robic za szarą mysz -jestem bo jestem tak?:/

Gość już wiem czego chcę
reasumując............................. milczy...........czy powinnam się odezwać pierwsza i żądać wyjaśnień? ....................ja zakończyłabym ten związek...................:) tzn. nie odezwalabym się jużnapewno do niego pierwsza , poczekałabym aż on się odezwie i zakończyłabym ten związek.

Gość forumowiczka87
pomijajac te patrzenie w oczy-jak was tak razi ale sam fakt,spedzenie tej chwili razem

Gość dlaautorki
aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ONA NIE SKONCZY!!!!!!!

Gość jesteś histryczka
powiedz mu że na ciebie nie zasługuje. Będzie ci lepiej.

o jakich wybrykach pijanskich mowicie? porzygal sie na kolezanke? wpadl pod stol tracac przytomnosc? pobij kogos? normalnie sie bawil. a to ze ja zostawil i ze na nia nakrzyczal to juz bylo po calym tym "show".. stracil panowanie, ale pewnie kazdy by stracil..

Gość e-tinkaa
jak cię czytam to widze siebie kilka lat wczesniej popierwsze wyluzuj jestes mega isrteryczka i musisz to zrozumiec bo ten facet ucieknie od ciebie szybciej niz myslisz a ty nie potrafisz bez niego zyc najpierw doprowadzasz do awantury robisz akcje i sceny a teraz chcesz do nie go pisac bo nie mozesz bez niego wytrzymac zastanów się czego ty chcesz Jak nie mozecie się dogadac to nie chodzcie na takie imprezy unikajcie alkocolu (nadmiaru) i po problemie kiedys zachowywałam sie podobnie do ciebie i zawsze było zle dzis wyluzowałam a mąż bardziej zwraca uwage na traktowanie mnie jak osoby najwazniejszen na swiecie niz ja sama

"spedzenie tej chwili razem" - nie kazdy ma takie pojecie o sylwestrze, po to byli znajomi zeby sie bawic w gronie. jezeli dotrwacie do sylwestra 2011 to zaproponuj mu kolacje przy swiecach - bedziesz zadowolona, a on jak nie usnie przed polnoca z nudow, to moze mu sie tez spodoba :)

na pewno się pierwsza nie odzywaj i nie daj sobie wmówić, że to z Tobą jest problem, bo jestes rozkapryszona...zostawił Cię samą i się zmył z imprezy, to raczej on zachował się jak gówniarz z urażoną ambicją.., daj sobie spokój z takim chamem, na pewno znajdziesz takiego, dla którego będziesz najważniejsza :)

Gość już wiem czego chcę
jak facetowi zależy to- jest tam gdzie powinien-tyle na temat!:D

Gość forumowiczka87
MAtko ludzie pomóżcie mi w tej chwili nie wiem co mam zrobic ,nie chce zniszczyc naszegozwiązku:( kocham.................

Gość jesteś histryczka
właśnie nieszczysz. szukasz tylko pretekstu żeby się rozstać bo po 7 latach ci sie znudził

Gość e-tinkaa
nie to nie on się zachował zle tylko autorka jak przysłowiowa swięta krowa która chciała pokazac kolezance ze jej facet to mega romantyczny książe który robi co ona mu powie a jej humorki sa dla niego wyznacznikiem jak ma jej służyć masakra !!!!!! kobieto ogarnij się byliscie w towarzystwie to trzeba się umiec bawic a nie obsciskiwac w romantycznym czasie końca roku to chyba prowokacja

Gość moja opinia lalala
jak ucieklaś do lokau, to nie mógł jej spędzić razem z Tobą. puszczał petardy, cieszył się z nowego roku, a Ty stałaś i czekałaś na niego - kobieto ogarnij sie :) idz na spacer, pooddychaj swiezym powietrzem i nie odzywaj się do niego pierwsza. i tak się teraz nie dogadacie. zajmij się sobą i przestań rozstrząsać sprawę, nic nowego już tu nie usłyszysz i nie wymyślisz.

Gość już wiem czego chcę
"jak facetowi zależy to- jest tam gdzie powinien" przy kobiecie:D no chyba ,że w tym czasie ratuje świat od zagłady:D , ale to akurat forumowiczka by mu wybaczyła:D

Gość forumowiczka87
napisalam, czy znajdziemy zrodlo naszych klotni i czy dalej sie bedziemy gniewac

Gość e-tinkaa
dokładnie zadzwon i przeproś ale najpierw sama się zastanów czy potrafisz się zmienic i czy widzisz ze robisz zle

Gość już wiem czego chcę
e-tinkaa - a twój pan i władca obściskiwał sie o północy z kolegami czy złożył tobie życzenia?