Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsafw4erwerf

Ludzie miało być lepiej a jest gorzej !

Polecane posty

Gość sdsafw4erwerf

Ludzie opamiętajcie się ! żyjemy w złodziejskim kraju ! Ściągają z nas każdy grosz !!! tak dłużej nie może być.Płacimy ciężkie pieniądze na NFZ a chodzimy leczyć się prywatnie ! pracujemy po 40 lat by żyć za 600zł emerytury.Ceny paliwa ponad 5 zł za litr ?! kto to kurwa wymyślił ! w Ameryce jak podnieśli im cenę z 2 zł i paru groszy wyżej o dwa pięć groszy to zrobili taki bunt że odpuścili.Czemu Polacy wszystko dają sobie wcisnąć ! miało być lepiej kurwa,miało nam się żyć lepiej i miało być z górki.Tymczasem jest pod górkę i jest coraz gorzej ! Nie wspominam już że jakiś mega mózg wymyślił podwyżkę vat o 1% !!! Nienawidzę tego chorego złodziejskiego kraju.

Gość sssssssssggf
a bezrobocie? Mam wyższe wykształcenie i od dwóch lat nie mam pracy. Trudno nawet opisac co dzieje sie z psychiką w takiej sytuacji. Ja tez tego kraju nienawidzę.

Gość uykulye7k6o
polaczki to taki naród ze tylko narzekać potrafi a jak dojdzie co do czego to siedzą cicho jak mysz pod miotłą :)

Gość sssssssssggf
uykulye7k6o niestety masz rację. Pamiętam jak kiedys w podstawówce klasa mnie wydelegowała do nauczyciela, żebym na forum powiedziała w imieniu wszystkich, że zaszła jakaś tam niesprawiedliwość. Wstałam i powiedziałam, nauczyciel spytał kto jeszcze tak uważa jak ja i... wszyscy spuścli głowy i się wyparli. Myślę, że u większości tych ludzi to się nie zmieniło do dziś. Dlatego żyjemy w takim a nie innym kraju.

Gość bulbazaur
bedzie tansze ruchanko, coraz ladniejsze dziewczyny by pare groszy zarobic beda dawac szpary i obciagac kutasy. i Ty twierdzisz ze jest gorzej?jest coraz lepiej

Gość zabic zdrajcow
obalic zad a nie skarrzyc sie na kafe

Gość zad to ty sobie umyj
a potem poczytaj słownik

Gość poruszenie_W_bokserkach
przecież kolesiom jest lepiej :D

Gość tylko głupcy dali sie nabrać
ja nigdy w to nie wierzyłam i z tego co sie dzieje teraz, wynika jasno że będzie jeszcze gorzej

Gość ale jak ma byc lepiej skoro
ciagle na nic nie ma pieniedzy, z pustego jeszcze nikt nie nalal, ludzie nie ludzcie sie!!!! Ktoby nie rzadzil bedzie z nas doil...bo przeciesz sobie od ust odejmowac nie bedzie!!!

Gość ?ab?
a jeszcze wszyscy daj i daj a z czego? nalegnie sie tych niepelnosprawnych , genetycznie zmodyfikowanych z penisami na czolach albo pochwami pod pachami i trzeba to utrzymywac z budzetu panstwa

Jasne,że będzie tylko gorzej!Ale pieprzą,że mamy rozkwit gospodarczy.Ciemny z nas naród,żydki wiedzą jak nas podejść i ograbić!!!

Gość nastroszone ptaszysko
WARCHOŁOM, OSZOŁOMOM EUROSCEPTYKOM , NARZEKACZOM I ANTYSEMITOM mówimy NIE! a tych ktorzy obrazaja Rzad do wiezienia lub do obozow pracy przymusowej by budowali autostrady

razem z tobą!:D:P nastroszone,już dziób przewietrzyłeś?Ja nie będę harować na żydowstwo i wszelakich nierobów!A co jesteś jednym z nich?:PA fe!!

Gość sdsd43545
Nie dość że przecięty Polak haruje od rana do wieczora za marne pensje to jeszcze tą marną pensję nie ma kiedy wydać bo większość życia upływa mu w pierdolonej robocie a w dodatku resztkę kasy ma na rachunki i i tak mu nie starcza do 10tego.Taki jest obraz Polski.Chcecie żeby ludzie leczyli się prywatnie? chcecie żeby benzyna kosztowała ponad 5 zł/l ? podnosicie akcyzę na papierosy i robicie jakąś jebaną podwyżkę o 1% vat ? TO DAJCIE KURWA ZAROBIĆ !!!!!! W większości krajach minimalne zarobki to 4-5 tyś /na osobę a u na ile to 970zł ? no co to kurwa ma być.

Gość nastroszone ptaszysko
chcecie pierdolone pomioty polaczkowe zarabiac to sie za prace tworcza wezcie by dochod byl nie wirtualny ale mial pokrycie w dobrach w gospodarce a nie w socjologach i masie pierdzacych w stolek po szkolach niektorych debili ze świadomoscia pantofelka [ nie obrazajac tej formy zycia]wybraliscie taki Rzad to go szanujcie i zrobcie wreszcie pierdolone tepe brudne zadluzone polaczkowe podludzie dla kraju a nie tylko daj i daj. to normalne spoleczenstwo , gdy w duzym miescie gdzie bezrobocie jest znikome na ulicach w poludnie tlumy?

Gość nie zasługujesz na niego
Jesteście żałośni. " to jeszcze tą marną pensję nie ma kiedy wydać bo większość życia upływa mu w pie**olonej robocie' No tak, bo w innych krajach to się w robocie w ogóle nie siedzi hahaha co za kretynka :O "i tak mu nie starcza do 10tego" Mnie starcza :) "Chcecie żeby ludzie leczyli się prywatnie?" Tak. "W większości krajach minimalne zarobki to 4-5 tyś /na osobę a u na ile to 970zł ?" A u nas średnia pensja to około 3500 zł :) że jesteś nieudacznikiem życiowym i zarabiasz 970 zł to już tylko i wyłącznie twoja wina.

znasz kogos kto zarabia 3500zl? albo nawet 3000zl? a ile osob zarabia po 1000zl, 1200zl? kto wylicza ta srednia krajowa? tutaj sa wszyscy uwzgledniani, i prezesi co maja po 15tys na miesiac, i pracownice marketow ktore maja po 1000zl ot twoja srednia krajowa!! :o

Gość GERBERR
Mowicie ,ze mało zarabia sie w Polsce ,ze w innych krajach to 3 ,4 krotnie wiecej.W tych panstwach nie robiono eksperymentu z komunizmem-ustrojem niewydolnym ekonomicznie .Tam akumolowano bogactwo,dzieki ktoremu lepiej sie zyje,bo dzieki temu bogactwu mozna czynic wieksze inwestycje ,tworzyc wiecej miejsc pracy. Zastanowcie sie zaten ,kogo wybieracie do Sejmu.Znowu SLD ma spory procent poparcia.Glosujecie na tych ,ktorzy przyczynili sie do takiego stanu rzeczy.Draznia mnie te zatroskane twarze SLD -,jak to sprawiedliwie dzielic wszelkie dobra,a przeciez z pustego i Salomon nie naleje.Stworzenie dobrych warunkow gospodarczych prowadzi do bogactwa.

Nie zniżajmy się Polacy do poziomu TEGO KMIOTA,KARŁA ŻYDOWSKIEGO.Szkoda,że tak malo was w tych piecach spalono!!!Zydoru wredny,siedzisz pijawo w naszym kraju i żresz!!!Ty śmierdząca fekalio!:P

Gość ja znam kogoś takiego
"znasz kogos kto zarabia 3500zl? albo nawet 3000zl?" To mój tata, maszynista pociągu elektrycznego, ok 3000 zł na rękę :) więc wypierdalaj śmieciu

Gość szczerze życzę wam na Nowy ROK
głosujcie dalej na PO kolesiom będzie lepiej :) pokryją koszta z waszego VATu:D

Gość hahashaiu2iuhwe
Ja pierdole typowe zachowanie Polaków :) Cały czas narzekają że jest chujowo a jak ktoś taki temat założy to nagle wszyscy zarabiają wystarczająco dużo i wszystkim jest dobrze i cudownie :P Haha rzygam Wami

wziąłeś zydzie:P z bnas przykład,jak rzygaliśmy na ciebie:P

Gość nbdg
przyzwyczaiłam się już do tego, że większość siedzących na kafe zarabia ponad 3 tys, zna przynajmniej 2 języki obce a domy pokupowali za własne cięzko zarobione pieniądze w wieku 23 lat. Sratatata :) Gratuluję.

Agnieszka, nie świruj :) "znasz kogos kto zarabia 3500zl? albo nawet 3000zl?" Samych opłat mam ca. 2000, za 3000, to jadłabym chyba tylko chleb z masłem przez cały miesiąc. :) Ludzie... gdzie Wy pracujecie????????

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com