Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsafw4erwerf

Ludzie miało być lepiej a jest gorzej !

Polecane posty

Gość Chłopaki nie płaczą
jak to skąd średnia krajowa? przecież tam wlicza się pensje menadżerskie :O a co do VAT to tylko umownie podniesli o 1% w gruncie rzeczy przecież o więcej, gdyż zlikwidowali stawkę 0 - także teraz mamy 3 stawki 5 , 8 i 23% przy czym wiele produktów ze stawki 7% przeniesiono na 23% bo tak wymaga Unia Europejska :O🖐️

Gość staryikarus
sssssssssggf- 100% RACJI, TEZ MIAŁEM KEIDYS PODOBNA SYTUACJE , jedynie osiedlowy ziomek z uczelni był po mojej stronie :O kraj jest całkiem sympatyczny to ludzie tutaj sa problematyczni i maja beznadziejną mentalność

Gość ....ggg....
Typowi Polacy... tylko narzekać. Jak uważacie że jesteście niedocenieni to wyjedźcie sobie do ameryki. Tam będzie na pewno lepiej :D i znajdą się intratne posadki dla takich wyjątkowych pracowników :o

piszesz żydzie o burdelu:Prozumiem,bo kto chciałby zadać się z takim śmierdzącym gównem!!!Musisz korzystać z uslug burdeli,i ciągle masz to we łbie.Żyd powinien harować jako czyścibut:Dtylko!Ja pracuję w kraju,gdzie zyd nie ma prawa glosu i jest malutki jak g...od myszy:DI dziwie się Polakom,że tyrają na wstrętne zydostwo!A FFEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUJ!OBRZYDLISTWO:P

Gość staryikarus
wkurza mnie to "typowi polacy" - słuchaj w polsce naprawde zyej sie ciezko w porównaniu do wiekszosci krajó europejskich

Gość ....ggg....
staryikarus - skoro żyje ci się ciężko to wyjedź jeżeli ofc znasz jakiś język obcy 💤

Gość najpierw trzeba mieć kasę
na wyjazd i początkowe utrzymanie,a jak tu kurfa odłożyć, jak nie ma z czego, wszystko cholernie drogie a pensje to jałmużna

Gość ptaszysko nastroszone
Żydzi wiele nauczyli polskie podludzie , gdyby nie Żydzi to już by polaczków dawno nie było a wzamian polaczki okradały Żydów

Nienawidzę Polski...Wciąż się uczę, kończę kursy a zarabiam grosze w markecie na umowę zlecenie, gdzie mnie traktują z góry. Współczuję tym, którzy zgineli podczas wojny za nasz kraj...Taki kraj! Lepiej było przegrać wojną i żyć sobie teraz w Niemczech w dostatku. Zresztą jak w tym roku nic się nie zmieni to stąd uciekam jak najdalej i nawet się nie przyznam nikomu, że z Polski jestem. Bo wstyd...:/

żydzi nauczyli?No,uczeń przerósł mistrza w oszustwie i okradaniu.Tego nauczyli,co najlepiej potrafią:P

ooo w dostatku w Niemczech?:)Aaa tak nienawidzą niemców:Da tu dostatek im pachnie:P

Gość ptaszysko nastroszone
lubie ssać żydoskie jaja

Gość sami sobie szkodzimy
http://ksiegowosc.infor.pl/wiadomosci/125466,Minimalna-stawka-VAT-w-Unii-Europejskiej.html Ufam że ta informacja jest pewna. Więc rząd mógłby wprowadzić VAT na poziomie 15% i zacząć ciąć wydatki budżetowe. !

Gość ja też nienawidzę tego kraju
ja bardzo chętnie wyszlabym na ulice zeby protestowac!!!jakby sie wszyscy zebrali przeciw tym pierdolonym podwyzkom to moze cos by to podzialalo a tak,nikt nic nie zrobi i bedzie coraz gorzej bo polacy sami sobie nja to pozwalaja

Gość jesteś po prostu
super

Gość słomazbutów
A czemu to zdziwieni jesteście, że jest gorzej??? Przecież Tusk obiecał, że zrobi drugą Irlandię, to robi...Głosujcie dalej na PO :P

Gość smiesza mnie osoby które
tu wypisują takie głupoty że lepiej że jakby niemcy wojnę wygrały hehe. Wbijcie sobie do waszych głupich głów że by was na tym świecie nie było. W najlepszym razie byscie byli niewolnikami w jakiejś fabryce . A wasi panowie niemcy by sobie żyli wygodnie :classic_cool:

oooo - ciekawostka. a tuskomatoł z poparciem ponad 50 % i komoruski wygrywający wybory to zapewne sprawka kosmitów. (tych, co to lecą w wielkim penisie :) ) to POLACZKI od 20 lat głosują wciąż na te same zakazane mordy! a potem jeszcze tiwipi zapoda programidło "kocham cie polsza" i wszyscy są szczęśliwi :O

Gość przecież tak głosowalyście
wysłałyście z radością kaczki w PiSdu, to teraz mordy w kubeł i wielbić Tuska razem z PO :D:D::D

Gość Majdmwtpja
"pierdolone pomioty polaczkowe" - o kurwa :D