Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość skladac oferty

tu szukamy dziewczyny dla prawiczka bez wiary zglaszac sie :D

Gość pierwsza oferta!
zimowa dama! ile dajesz damo?:P:D

Gość pierwsza oferta!
jak to za co? za skarb prawiczka! toz on ma wiano jeszcze! dobrze zarabia mieszka w wawce zapewne jest zdolny do plodzenia :D

Gość pierwsza oferta!
Może i zdolny do płodzenia ale: -nietowarzyski=====> potrzebna Ci domatorka! -nudny=====> dobry temat do dyskusji i juz bedzie ciut lepiej :D -niewyjściowy====> j. w. potrzebna Ci domatorka ;) -łysiejący======> tupecik? przeczepik? albo ogol sie caly na lyso :D troche przypakuj i gotowe! -niesmiały chorobliwie=====> potrzebna Ci jest kobieta odwazna zatem i smiala! -niepotrafiący zachować się w towarzystwie=====> nie ma problemu kobieta Cie wychowa, doszkoli ;) -nieumiejący obchodzić się z kobietą======> praktyka czyni cuda! -nie mający prawka i auta=====> da sie nadrobic w kilka miesiecy! ;) -nie mający fajnych znajomych======> j. w. szukaj domatorki. byc moze onabedzie miala jakas przyjaciolke wiec ona plus jej chlop juz dwoja znajomych wspolnych. wystarczy ;) -prowadzący beznadziejne życie bez dreszczyku emocji====> szukaj domatorki ceniacej spokoj! :D -bez perspektyw=====>pf perspektywy zawsze sa... 🖐️ zapraszam do skaldania ofert! :)

prawik, nie martw się, ja mam podobne cechy charakteru jak ty :-) W towarzystwie nie czuję się najlepiej, nie sypię żartami jak z rękawa, przy mnie dziewczyny nigdy się nie śmieją, tylko co najwyżej prowadzimy spokojną rozmowę, jeśli do niej dochodzi :-) Pewnego razu usłyszałem od niektórych dziewczyn wypowiedzi pod moim adresem: "on lubi tylko kulturalnie pogadać", "ten koleś jest za spokojny", "za bardzo stłumiony". Może i jestem małomówny, ale myślę, że po prostu taki już jestem, często zastanawiałem się, skąd u mnie się to wzięło i dlaczego ja jestem taki sztywny i mało rozmowny, nieśmiały wobec dziewczyn :-) Nie mam pojęcia dlaczego, zapewne taki już się urodziłem. Pamiętam jak w szkole zawsze rozmawiałem tylko i wyłącznie z kumplami, a i to były kontakty dość mizerne, bo to oni zawsze nawijali, a ja się przeważnie przysłuchiwałem ich rozmowom. Nie lubię za bardzo szaleństw, imprez, mam jakieś takie wrażenie, że to nie dla mnie, że ten styl po prostu do mnie nie pasuje i że to nie jestem prawdziwy "ja". W życiu byłem na tylko jednej imprezie i raczej nie wspominam jej miło. Studniówka - totalna klapa, żałuję w ogóle, że na nią poszedłem. Nie wychodzę z domu, mieszkam z rodzicami, nie mam dziewczyny, mam 2 prawdziwych kumpli (z którymi zresztą rzadko się spotykam, z jednym rok temu ćwiczyłem przez kilka miesięcy na siłce, ale potem zrezygnowałem, drugiego znam od I klasy podstawówki i wpadam do niego co jakiś czas). Dziewczyna ze mną by się zanudziła na śmierć, ponieważ ja to tylko dom dom i jeszcze raz dom :-) Nie przepadam za wychodzeniem gdziekolwiek, a nie oszukujmy się - ponurak nie jest mile widziany w towarzystwie :-) Oczywiście nie użalam się nad sobą, stwierdzam tylko obiektywne fakty, wiem już, że się nie zmienię, to coś siedzi we mnie zbyt głęboko, żeby to wyrwać i zastąpić czymś nowym :) Prawik, głowa do góry, bądź mężczyzną, zaciśnij zęby i po prostu wytrzymaj ;)

prawik, mój brachol nawet na wycieczki szkolne w technikum nie jeździ bo woli kasę od rodziców dostać :-) wytrzymasz tak jak i ja wytrzymałem bez kobiety 20 lat mojego życia :-) i wytrzymam kolejnych 20, a potem kolejnych i może jeszcze następnych 20 :-) a potem do ziemi wąchać kwiatki ;) szybko się schodzi ze sceny :-)

Gość pierwsza oferta!
dobra abstrahujac od licytjacji :D odpowiem Ci jako kobieta bedaca domatorka :D "Domatorki z reguły są niesmiałe i są nimi z przymusu. Jak już to polują na facetów rozrywkowych którzy wyrwą je z monotonii czterech scian." osoba ktora lubi spokojnie spedzac czas w zaciszu domowym nie czeka na kogos takiego. czeka na kogos kto razem z nia lubi w ten sposob spedzac czas. nie bedzie ciagana po imprezach itp. przeciwienstwa sie nie przyciagaja tylko wzajemnie traca nerwy na zwiazek ze soba :D "-nudny=====> dobry temat do dyskusji i juz bedzie ciut lepiej " Na dyskusji świat się nie kończy. Trzeba jeszcze aktywnie spędzać czas. Ja tego dać nie mogę. Będzie zle. Wstydziłbym się gdziekolwiek wyjśc. hmmm oczywscie rozmowa jako jeden element. aktywnie czas spedzac...ok ale nikt nie kaze Ci uprawiac wspinaczki wysokogorskiej ze swoja luba. mozna takei czasoumilacze zaplanowac ze nawet osoba niepelnosprawna ruchowo da rade -jak zapytasz o przyklady to uznam Cie za kretyna :) 🖐️ wstydu sie wybzedziesz bo bedziesz w towarzystiwe-nie dowiadczyles to nie wiesz :P ale zapewniam ze to daje poczucie pewnosci, a przynajmniej namiastke-a to wystarczy :D "-niesmiały chorobliwie=====> potrzebna Ci jest kobieta odwazna zatem i smiala!" Smiałe i odważne dziewczyny domatorkami z reguły nie są. Poza tym szczerze mówiąc czułbym się jak kula u nogi dla takiej. Niech takie szukają sobie imprezowych gosci co mają mase znajomych sa lubiani towarzyscy i lubią dużo procentów. Ponadto taka z reguły miała już wielu partnerów seksualnych. jestem przykladem wrewcz modelowym :D generalnie niesmiala... ale w swoim malym gronie-czuje sie jak ryba w wodzie! przybywa mi odwagi. co o partnerow to moze poszukaj nastolatki-moze ma jeszcze wiano :) "-łysiejący======> tupecik? przeczepik? albo ogol sie caly na lyso troche przypakuj i gotowe!" Mam chłopięcą twarz, nie pasuje do łysiny. Poza tym to jest oznaka słabych genów bo normalni 24 latkowie mają bujne czupryny. udowdnij! :P slabe geny :D hahahhah "-niepotrafiący zachować się w towarzystwie=====> nie ma problemu kobieta Cie wychowa, doszkoli " Jakoś przez 24 lata nikomu się to nie udało. wroc. przeciez nie miales dziewczyny! wiec... ? :O "-nieumiejący obchodzić się z kobietą======> praktyka czyni cuda!" Być moze ale ja nie mam zamiaru się kompromitować przez pierwsze lata. to nie kwestia lat. poczatki kazdego zwiazku wymagaja tego by partnetzy sie poznali. co za tym idzie musza sie siebei nauczyc. poobserwowac... i jak to lezy w kobiecej naturze kobieta by od razu ustawila Cie :D "-nie mający prawka i auta=====> da sie nadrobic w kilka miesiecy! " Nie stac mnie na prawko ani tym bardziej na auto. Zresztą po co? Połączenie do pracy mam dobre, a nigdzie indziej raczej nie jadę, bo na imprezy itp. nie chodzę. prawko to nie jest spory wydatek-a Ty dobrze ponoc zarabiasz:P auto na kredyt 🖐️ "-nie mający fajnych znajomych======> j. w. szukaj domatorki. byc moze onabedzie miala jakas przyjaciolke wiec ona plus jej chlop juz dwoja znajomych wspolnych. wystarczy " Domatorce bycie ciąge tylko we dwoje też się kiedyś znudzi i to z reguły facet musi byc tym inicjującym i bardziej towarzyskim. Ponadto wstydziłbym się przy jej znajomych bo miałby mwrazenie, że zastanawiają się jak ona moze byc z takim gównem jak ja. od kiedy Ty jestes znawac kobiet?! zadne ie miales a wiesz wszystko! a przynajmniej sie tak zachowujesz! umowmy sie... czlowieku malo wiesz wiec nie syp tutaj opiniami obiegowymi, zaslyszanymi czy tez swoimi tezami ktore powstaly w oparciu o... ? "-prowadzący beznadziejne życie bez dreszczyku emocji====> szukaj domatorki ceniacej spokoj!" Takie to z reguły stare przechodzone panie chcące dziecka, które się wyszalały. Co gorsza samotne matki. Dziękuję postoję. z reguly! ah Ty Mistrzu doswiadczony :D:P "bez perspektyw=====>pf perspektywy zawsze sa..." W wazym fajnym życiu moze tak. hmmm po prostu nie chcesz idz widziec. i tyle.

Gość pierwsza oferta!
wytrzymałem bez kobiety 20 lat mojego życia i wytrzymam kolejnych 20, a potem kolejnych i może jeszcze następnych 20 a potem do ziemi wąchać kwiatki szybko się schodzi ze sceny dobre :D

Gość pierwsza oferta!
hmmm wyzej post do prawiczka troche zamotany ale nie mam czasu by ladnei i skladnie :D

Moj brat tez tak mowi a dzisiaj na recznym jedzie

"To byłaby katorga być starszym panem po 50-60tce i patrzeć na tą rozszalaną młodziez, która ma całe życie przed sobą i wiedzieć, że nigdy w życiu już się nie zazna wszystkich przyjemności, które są przed nimi." prawik, więc idź utopić się w tym tłumie, w tym całym szaleństwie, może wtedy się ośmielisz i znajdziesz sobie jakąś dziewczynę :-) ja już próbowałem wmieszać się w tą karuzelę, ale kręciła się zbyt szybko jak dla mnie i z niej wyleciałem :-)

ja wam powiem, że w ogóle nie jeżdżę na ręcznym, tylko czasem w desperacji przychodzą takie marzenia, żeby wyruchać tak na maksa kobietę, ale to tylko wirtualny świat i w takim zyję :-)

Gość pierwsza oferta!
oszczedzmy sobie w tym Nowym Roku szczegolow z zycia ertorycznego :) ok?

Gość pierwsza oferta!
a fajny on---ten nick masz jak z czatu wiesz? :D chcialbys kogos tutaj zwabic? :classic_cool:

Gość do tofu
a co konkretnie mówi Twój brat ?

Tak jak pisalam "jade na recznym";) smutne zycie ;(

to poprawię ci humor, bo ja studiowałem ochronę środowiska i rzuciłem uczelnię po pół roku :-) jak widać jesteś lepszy ode mnie, bo ja nie wytrzymałem na uniwerku :-)