Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Nie jestem prawiczkiem, ale to nigdy nie było dla mnie problemem i nic to nie zmienia. Mam dosyć destruktywne upodobania co do kobiet i potrafię mocno pokochać. Na moje nieszczęście/szczęście - kto to wie. Jeśli coś mi teraz przeszkadza w sobie to problemy na gruncie zawodowym, z pracą. To jest dla mnie w tej chwili największy problem. Ale mam nadzieję, że tu także będzie lepiej z czasem. Jest jeszcze jedna rzecz, ale na pewno na kafe tego nie będę roztrząsał :).

Gość altero i prawiczek bez wiary
altero nie jest prawiczkiem

Gość ????
ALTERO Nie jestem prawiczkiem, ale to nigdy nie było dla mnie problemem i nic to nie zmienia. No to wszystko wyjaśnia :P Mam dosyć destruktywne upodobania co do kobiet i potrafię mocno pokochać. Na moje nieszczęście/szczęście - kto to wie. A co to znaczy " destruktywne upodobania " :P? Jeśli coś mi teraz przeszkadza w sobie to problemy na gruncie zawodowym, z pracą. To jest dla mnie w tej chwili największy problem. Ale mam nadzieję, że tu także będzie lepiej z czasem. Jest jeszcze jedna rzecz, ale na pewno na kafe tego nie będę roztrząsał . i powiało tajemniczością;)

Nie Cartoon, zachowujesz się po prostu jak pierdolnięty, po wieśniacku. Siedzisz tu parę lat na kafe, choćby netowo byś się zakumplował z jakimiś dziewczynami. A działać to w realu. Tylko z czym do ludzi Cartoon? Co masz do zaoferowania? Dobre serce, weź mnie nie rozwalaj. Zmień się, bo na razie to nie masz na nic szans i nie wygląd jest największym problemem.

Sprecyzuje - bycie prawiczkiem na stare lata nie było dla mnie problemem.

Gość ????
Faith Hope Glory I tak żadna dziewczyna się ze mną nie spotka bo obejrzeniu zdjęcia i tak żadna dziewczyna sie z Tobą nie spotak jak posłucha tych bredni ;)

No tak, ale w 2012 roku poznasz jakąś i wygląd jej nie będzie przeszkadzał. Weź mnie nie słab. Jakbyś był w porządku, zachowywał się jak człowiek, prezentował coś sobą to by się spotkała. Pewnie po koleżeńsku, bez podtekstów, ale na początek zawsze coś. Jak Ty chcesz żyć z kobietą skoro w ogóle ich nie znasz, nie masz z nimi kontaktu, nie rozmawiasz? Weź się obudź wreszcie, wmawianie sobie czegoś nie pomoże Ci.

Gość ????
ALTERO a powiedz ile masz lat?::)

Hmm, ja byłem jeszcze niedawno brzydki jak noc i jakoś koleżanki nie miały ze mną problemów rozmawiać na widoku publicznym. A jak chcesz kogoś poznać i czymś zapunktować, skoro nie masz wyglądu to może to być tylko charakter, dla niektórych kasa. Ale Ty w tej chwili nie masz żadnej z tych rzeczy. Nie no, przesadziłem - masz zjebany wygląd (podobno, ja tam nie wiem) i zjebany charakter.

Mam dobre serce ale bez doświadczenia jestem skończony I charatker też mam dobry ale co z tego skoro jestem nieśmiały a jestem nieśmiały bo jestem brzydki

Gość ????
ALTERO 31,5 no tak, to tez wiele wyjasnia;)

W necie to nie ma znaczenia. Jakbyś chciał to byś miał znajome netowe, może byś się już z jakąś spotkał.

Gość Zuzanna Ameliia
"ja byłem jeszcze niedawno brzydki jak noc " pokaz zdjecie

"no tak, to tez wiele wyjasnia" No chyba nie spodziewałaś się jakiegoś szczyla?

Gość ????
Faith Hope Glory Mam dobre serce ale bez doświadczenia jestem skończony I charatker też mam dobry ale co z tego skoro jestem nieśmiały a jestem nieśmiały bo jestem brzydki Ty to jesteś kliniczny przypadek, jak w koncu nie wyrzucisz laptopa za okno, to nigdy doświadczenia nie zdobędziesz ale co ja mowie, po co Ci doświadczenie, skoro w 2012 będziesz miał dziewczynę :P?

Pokazywałem jak byłem mały. Na moim temacie jest w miarę świeże. Nie jestem przystojny, ale nie straszę już.

Gość ????
ALTERO "no tak, to tez wiele wyjasnia" No chyba nie spodziewałaś się jakiegoś szczyla? nie, ale wolałam sie upewnic ;) "ja byłem jeszcze niedawno brzydki jak noc "-----> co to znaczy ? nagle wyładniałes :classic_cool:?

Masz chyba krótki mózg znajomości netowe nic nie znaczą i jak się jest tak brzydkim jak ja to żadna nie chce się spotkać już sobie gadałem z niejedna dziewczyną i mi to nie przeszkadza ale to jedno a chęć spotkania przez taką dziewczynę to co innego

Gość Altero czemu byles brzydki?
i jak zmieniles swoj wyglad? Faith Hope Glory a czemu nie chcesz miec kolegow i normalnej paczki znajomych? od czegos trzeba zaczac

A pewny siebeie nie moze być ktoś brzydki jak ból i cierpienie jak dobry charakter to umiejętność lizania cipki to ja mam zły charakter skoro chcecie aby wyszło na wasze

Założyłem sobie aparat ortodontyczny i nosiłem prawie 2 lata. Mała rzecz, ale zmienia sporo. Już nie muszę wstydzić się uśmiechu, choć piękny to on nigdy nie będzie ;). Łysieje też ostro, ale to akurat mi aż tak nie przeszkadza, choć jasne, ze wolałbym mieć normalne włosy. Ale taka moja natura.