Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka685345

Czy słuszne są moje obawy ?? co o tym myślicie..??

Polecane posty

Gość kropka685345

Niedawno poznalam chlopaka. Spotykamy sie, wczoraj spedzilismy razem sylwestra. Bardzo mi na nim zalezy, on mowi ze jemu na mnie tez. Nie doszlo jeszcze miedzy nami do seksu poniewaz obydwoje stwierdziliśmy,że to za wczesnie..jedyne co bylo to pieszczoty oralne. Nie zaluje tego, ale boje sie ze przez to moze mnie zostawic. Mam taki uraz przez to,że nigdy nie mialam szczescia w milosci. Wiekszosc męzczyzn chcialo mnie wykorzystac i zostawic..wczoraj pierwszy raz tak szczerze rozmawialismy o nas. mowil ze mu zalezy, ze teskni gdy sie nie widujemy. wydaje sie byc calkiem wporzadku ale ja mimo wszystko sie boję. czy slusznie?

Mam nadzieję, że to nie jakaś prowokacja, więc coś Ci poradzę. Słowo klucz to ,,niedawno poznałam''. No więc skoro niedawno, to chyba nie musisz iść z nim od razu do łóżka. Poczekaj pół roku, nawet rok i wszystko się wyjaśni. Jeśli nadal z Tobą będzie to znaczy, że jest Ciebie warty:)

Gość kropka685345
absolutnie nie prowokacja. poprostu nie wiem czy nie za bardzo sie boje przez to wszystko co spotkalo mnie wczesniej..

Niedawno to znaczy ile czasu się już znacie? Tak z ciekawości pytam.

Gość kropka685345
nie chce isc z nim od razu do lozka.. chce go troche przytrzymac zeby sprawdzic czy naprawde zalezy mu na mnie..ale obawiam sie juz wszystkiego, nawet tego ze mnie zostawi przez te pieszczoty..to jest okropne uczucie, gdy caly czas musze sie o to obawiac:(

Gość kropka685345
prawie 2 msc