Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pajacynkowa

Jak mogł?!

Polecane posty

Gość Pajacynkowa

Sylwester u znajomych,moja najlepsza przyjaciółka przyszła z facetem i koleżanką.Zaczął z nią bardzo dużo rozmawiać,nie przeszkadzało mi dopóki nie zniknął z nią,weszłam do nich do pokoju a on"czego chcesz"po czym dodał"już 12 że po mnie przyszłaś"Zrobiłam mu scenę jak on się zachowuje.Wziął mnie odepchnął aż się wywaliłam,tamta się śmiała,dogadałam jej.Wyszłam ze łzami w oczach że potraktował mnie jak śmiecia po 5 latach związku.Była 12 nawet go nie szukałam wyszłam ze znajomymi z szampanem,on przyszedł wyrwał mi płaszcz,był tak agresywny,mówiąc że jemu się należy.Aż mój znajomy wstąpił do akcji bo uderzył mnie jak mi odbierał płaszcz.Wykrzyczałam że to już koniec.Wpadł w furię,krzyczał że mam kogoś itd .Jak wszyscy się kładli powiedział że chce ze mną zamknęłam się w pokoju i go nie wpuściłam.Rano,specjalnie tłukł szklanki i talerze na moich oczach mówiąc patrz do czego doprowadziłaś.Robił takie sceny,że aż nikomu nie powiedziałam i wyszłam z domu.Teraz wydzwania do mnie,do moich rodziców że się martwi itd.I jeździ po moich znajomych i szuka.Podobno specjalnie się zranił.nie wiem co robić.szczerze po raz pierwszy widzę jego taką odsłonę.Po tylu latach zrobił mi takie świństwo.

Gość alejuz
zerzygnuj z typa! jak mogł Cie uderzyc? jest juz skonczony!

Gość nie zasługujesz na niego
to wszystko twoja wina, gdybyś była dobrą kobietą nie doprowadziła byś go do takiego stanu, uważam że powinnaś teraz błagać go wybaczenie

Gość ewa yiukjbvgyu
ten facet to jakaś znerwicowana ciotka po co ci ktoś taki?

Gość nie jestem Ewa
wspolczuje:O