Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irminchen

czy jestem w ciąży

Polecane posty

hej troche sie denerwuje bo powinnam miec okres a go nie ma :( poprzedni okres dostalam 2 grudnia a cykl u mnie trwa 28 (czasem 30 dni). 27 grudnia kochalismy sie z chlopakiem i mielismy maly wypadek. Teraz z niecierpliwoscia czekam na okres bola mnie piersi lekko czasem pobolewa mnie podbrzusze, sluz mam gesty bialy kleisty ale jest go strasznie malo. i tu moje pytanie czy jest mozliwosc zebysmy wpadli?

Gość uuuuuks
tez sie kochaliśmy tydzien temu w niedziele (26.12) a okres miałam 10 grudnia. Jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy??

szansa na ciaze istnieje zawsze, a dla swietego spokoju polecam domowy test ciazowy :) po co sie stresujecie na zapas?

Do autorki---> jeśli masz regularne miesiączki, to szansa, że zaszłaś 27 grudnia jest bardzo mała, więc się nie martw, bo to może powodować opóźnienie miesiączki. A na przyszłość, stosujcie zabezpieczenie, to się nie będziesz denerwować.

ignacja dzieki za odpowiedz. dzisiaj zaczal mnie jeszcze bolec krzyz (kolejny objaw okresu u mnie) a @ dalej nie ma.... wiem ze stres opoznia @ ale jak tu sie nie denerwowac. Na test mysle ze jeszcze jest troche za wczesnie....

Gość kasik03222
jesli bolą cię piersi tak jak przed okresem, czujesz sie jakos inaczej a do tego jestes czestym gosciem w toalecie to ciąża jeżeli nie, poczekaj napewno okres sie spoznia:) i nie panikuj

Gość indywidualna sprawa
Jak ciąża co straszysz dziewczyne.?!powiem tak bolące piersi,brzuch itp moga świadczyć i o zblizającym się okresie jak i o ciązy,ale Autorko szczerze w to watpię bo tak wynika z Twoich dat ze nie powinnaś zaciążyc.

częstym gościem w toalecie nie jestem na pewno (kilka razy dziennie) w nocy tez nie wstaje.... śpię grzecznie jak dziecko wstaję jak zawsze. Zmęczenia też nie odczuwam ... a inaczej się czuję ale tylko zestresowana.... Wszystko jest tak jak przed @ .... Kiedyś już mi się spóźnił okres prawie 2 tygodnie (wtedy nie było mowy o ciąży) ale to przez to że nagle zrobiły się straszne upały i wtedy miałam podobnie jak teraz.

Gość inkkkkkkkkkkka
pod koniec cyklu sa dni niepłodne,chyba ze coś Ci sie poprzesuwało,ale watpie.

Gość inkkkkkkkkkkka
poza tym da się okrteślic tak naprawde kiedy ma się dni płodne a kiedy nie i niekoniecznie trzeba co dod dnia cyklu,poprostu zmienia się znaczaco śluz.W dni płodne jest "efekt" białka kurzego:)

więc po śluzie wnioskując na 99% nie miałam dni płodnych bo miałam prawie sucho (co zauważył nawet mój chłopak)....

stres wydłuży jeszcze cykle ;) Ignacja NIE MASZ RACJI,bo nawet jak ktos miesiaczkuje regularnie nagle moze sie rozregulować-uwierz,ja jestem żywym dowodem,od początku miałam cykle 34 dniowe i nagle pojawił się 47,najdłuższy miałam 56dniowy ;) nie jesteśmy robotami zaprogramowanymi np.na 28,29,30 dni wszystko może nas rozregulować ;)

wszystko czasem sie rozregulowuje nawet roboty ;) ja najdluzszy mialam 45 dni ale to mi sie raz zdarzylo. a tak najdluzej chyba trwal ze 35 dni... najkrocej 27.

ehhh no na szczescie to bylo rozregulowanie brzuch mnie zaczal bolec na maxa i zaczyna sie @ takze wszystko jest git :D ehhhh kamien z serca ;) Dziewczyny dziekuje za rady ;)