Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona1

mój chlopak

Polecane posty

Gość onaona1

juz chyba nie chce byc ze mna... czesto sie klocimy z mojej winy, ale ja zawsze mowie ze sie zmienie ale teraz to on chyba juz ze mna zerwie :( jak go rzekonac, ja sie staram zeby bylo ok:(

Gość Parszywy Jaszczur
Pokaż cycki. Powinno zadziałać.

Gość onaona1
wez przestan

Gość Eleeene
zamiast przekonywac go o zmianach, zmien na prawe postawe wobec niego. Jesli zachowujesz sie nagannie to pora zamiast gadac o poprawie , paracowac nad swoim charakterem.

Gość Parszywy Jaszczur
Kłótnie w związku są normą. Jeśli w związku nie ma kłótni, to może świadczyć o tym, że jednej stronie przestało zależeć na drugiej. Pytanie - jakie są te kłótnie. Można dyskutować kulturalnie. Zastanów się jak rozmawiasz ze swoim chłopakiem.

Gość onaona1
juz chyba za pozno bo teraz mi powiedzial ze chyba bedziemy musieli sie rozstac. Nie dam sobie rady bez niego, jest mi najblizsza osoba teraz :( :( :( nie wiem co mam mu powiedziec?

Gość onaona1
???

Gość onaona1
on chyba mnie nie kocha :( mam takiego dola ze szok :(

Gość onaona1
teraz powiedział że jest na mnie zły i musi to przemyśleć...

Gość pani Bowary
Znowu naskoczyłaś na niego ? Opamiętaj się. Facet ma zdrowie że jeszcze ci odpowiada.

Gość maleńka85
onaona1 jestemw podobnej sytuacji mój narzeczony tez mi tak powiedział jest zły i nie chce byc ze mną a co nagorsze to tezmoja winna nie mam pojecia jak go teraz przekonac do siebie chco wiem ze mnie kocha nie umi ze mna przebywac bo mu sie przypomina ze jest zły powiedział zeym sobie nie robiła nadziejii bo moze mu przejdzie amoze nie

Gość onaona1
maleńka85 - ja nie wiem co mam ze swoim robić... nie bede mu sie narzucała, bo to bedzie mialo na pewno odwrotny skutek. Boję się że on zerwie ze mną :(

Gość onaona1
???

Gość trybun na kafe
wez procha na uspokojenie.Robisz głupoty i sobie z tym nie radzisz to masz skutek.Nie umiesz czy nie chcesz sie zmienic? Jak nie umiesz to idz do lekarza

Gość maleńka85
moj ze mną juz nie zerwie bo juz nie jestesmy razem wiec jestes w owiel lepszej sytuacjii ja tez juz powiedziałamze bede czekac zobaczymy jak sie to potoczy mam nadzieje ze mu przejdzie a ty jeszcze masz szanse w\swojemu pokazac ze sie zmieniasz !! nagorsze jest to ze my dopiero jak coś tracimy to rozumiemy ze robimy zle a nie wczesniej iedy powiinyśmy....

Gość maleńka85
a wogóleczemu sie kłócicie???? o co robisz jazdy onaona1????

Gość onaona1
umiem się zmienic ale na to potrzeba czasu... jazdy robie o bzdury, mój chłopak ze mną nie zerwał ale jeśli telefonu nie odbiera to znaczy że może to być koniec związku już .

moze z kims innym Ci sie ulozy... takei toksyczne zwiazki nie maja szans, a ludziom ciezko to zrozumiec. przekonuja sie o tym po czasie. :)

Gość onaona1
nie chce innego :(