Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beniamino00

rozstanie - co robic ?

Polecane posty

Gość Beniamino00

Mam 27 lat, ona 34. Bylismy ze soba 3,5 roku. Bylo super. Kochalismy sie bardzo. Duzo razem przezylismy. Od jakiegos roku ona bardzo pragnie miec dziecko, czesto wspomina o zareczynach, a ja szczerze mowiac nie chce jeszcze tego. Zepsulo sie troche miedzy nami jak ostanio przeczytala moje sms do innej dziewczyny, z ktorych wynikalo, ze ja sie z kims kilka razy spotkalem. to bylo na wakacjach, ja wrocilem do domu, ale nie zdradzilem jej. Przed swietami bozego narodzenia zapytala mnie, kiedy zamierzam miec dziecko, odpowiedzialem jej, ze za jakis rok lub dwa lata i wtedy ona sie poplakala, kazala mi sie spakowac i sie do tej pory do mnie nie odzywa. Nie odpisala mi na moje zyczenia swiateczne. sylwester spedzilismy oddzielnie, zadne z nas nie wyslalo zyczen. zastanawiam sie co ona teraz mysli ? czy jej na mnie zalezy ? sam juz nie wiem co mam robic ? doradzicie !

Gość mniam46
to sie juz nie uda, jej bije zegar biologiczny a ty masz jeszcze czas..na dodatek nie chcesz dziecka. Najlepiej zostac matka do 30 roku zycia, no do 40 to min ale co to za radosc jak dziecko ma 15 lat a ty zblizasz sie pod 50 ..Wy mezczyzni macie o wiele wiecej czasu, mozecie wyrwac mlodke majac 40 lat

Gość tuputup
ona dojrzala do zalozenia rodziny a Ty jeszcze nie. ogolnie to wina was obojga bo ona wiazac sie z toba musiala zdawac sobie sprawe, ze dojrzejesz pzniej niz ona. spedzila z toba 3.5 roku liczac na to, ze razem zalozycie rodzine a teraz widzi, ze te 3.5 roku zmarnowala i musi zaczynac od poczatku. twoja wina bo wiazac sie ze starsza kobieta powiniennes wiedziec ze ona okolo 35 roku zycia bedzie chciala miec rodzine, meza a nie chlopaka.

Gość wsciekla donna
takiego to tylko kopnac w dupe, po co jej zawracales dupe, skoro masz ja gdzies !!