Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolasammm

nowy rok i co dalej?

Polecane posty

Gość czekolasammm

zaczyna sie wlasnie nowy rok.jakie macie plany i obawy? co chcielibyscie zmienicw swoim zyciu? a może nic? bardzo mnie to ciekwawi. Ja nie wiem co bym chciała zmienić i w jakim kierunku poprowadzić swoje życie. chce tylko tego abym nadal zyla w szczesliwym kochajacym sie zwiazku bez klamst.

Gość kordyt
a ja bym chciała żyć w jakimkolwiek związku, ale patrząc na doświadczenia z przeszłości i moje przegraństwo życiowe już dzisiaj mogę powiedzieć, że chuj z tego będzie :o

Gość mnie czeka wielka zmiana.
W połowie stycznia postanowiliśmy przeprowadzić się na stałe za granicę. To nasze postanowienie noworoczne :) Pakujemy manatki i wyjeżdżamy :)

Gość kilka informacji
Ja chcę tylko i wyłącznie, aby moja udała się operacja mojej mamy. Jest chora na nowotwór złośliwy trzustki. Chcę, aby to się udało. Jeśli się uda uznam ten rok za dobry. Reszta poukłada się swoim tokiem.

Gość już nikt..
nic a wczoraj... tylko z Tobą... całą noc KOCHAM CIĘ i życzę dużo miłości, szczęścia, wyprostowania wszystkich dróg, uśmiechu i szczerych ludzi wokół Ciebie. Żegnaj naj... naj... KCTBM

Gość czekolasammm
do kordyt; dlaczego tak uwazasz? uwierz zycie moze pisac nam rozne scenariusze. i w tym roku moze cie jeszcze wiele zaskoczyc. mnie czekaja wielkei zmiany; ZAZDROSZCZE!

Gość czekolasammm
kilka informacji; mam nadzieje zewszystko sie uda i twoja mama wyzdrowieje.

Gość aabbggyyyuuuboi98
ja bardzo chce mieć dziecko. 3 straciłam. nie wazne ,że mam teraz gorzej płatną pracę i ledwo wiąże koniec z koncem.

Gość czekolasammm
a cos wiecej?