Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bve38rbv8

chlopak bardzo rzadko wyznaje mi milosc

Polecane posty

Gość bve38rbv8

ja mu czesciej , i pytam go czasami czy mnie kocha. Odpowiada ze tak, ale kiedys mi powiedzial ze go denerwuja te pytania czy mnie kocha

Gość Świąteczny-nasrtój:)
Ja wczoraj miałam z moim taką samą sytuację ;) spytałam dlaczego jak ja mu mówię, że go kocham , to nie zawsze odpowiada, że mnie też i w ogole. A ja zawsze kiedy mi nie odpowiada, pytam czy mnie kocha.. I wczoraj powiedzial mi, ze strasznie mnie kocha, ale nie lubi się tak czsto powtarzać, ale jesli sprawia mi to przyjemność to będzie mówił czesciej ;).. Ale wiem, ze mnie kocha.. Tylko czasami lubię to usłyszeć... Ogólnie wyznajemy sobie milość wiele razy dziennie....

Gość bve38rbv8
to moj pewnie nawet raz na miesiac mi nie powie. A jak go pytam jak bardzo to on ze troszke :/ po prawie 2 latach ...

Gość Świąteczny-nasrtój:)
Może tylko się z Tobą droczy..

Gość bve38rbv8
niestety ale chyba nie ...

Mężczyźni nie potrafią mówić o uczuciach a za razem nie mają takiej potrzeby. Miłość okazują w inny sposób aniżeli w słowach.

Bo facet jest taki ze malo uczuc pokazuje, nawet ukrywaja lez... wiec nie ma co sie dziwic.. ja mam facta a jest odwrotnie On mi ciagle mówi ' Kocham Cie Justysiu' czasami bywalo tak przez jeden dzien kilka razy , az to denerwujace sie zaczelo robic wiec mu zwrócilam uwage aby tak czesto mi tygo nie mówil bo sie troszke te slowo przejadlo... i do tamtej pory mówi mi raz na jakis czas.. I czuc ten smak, i radosc:)

Gość moria99991112222
też tak miałam, powiedział mi wtedy ze wg niego im czesciej sie to mówi tym mniej to znaczy. i ze powinnam czuc ze jestem kochana a nie czekac na słowa