Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmartitkaxx2

ZDRADA ? POMOCY !

Polecane posty

witam wszystkie kobitki wczoraj była u mojej koleżanki długo wyczekiwana impreza sylwestrowa . mam córeczke 9miesięczną babcia oczywiscie się nią zajeła . poszłam na impreze ze swoich chłopakiem łukaszem nawet dbrze było piliśmy i była tam taka sylwia z trójką dzieci patologia wzieła na tą impre swoje cztero miesiączne dziecko do głosnej muzyki i do alkocholu . jakoś je uspała i piła a to taka zdzira ze masakra . oczywiscie wybiła połnoc było nawet dobrze . jakos przed pierwsza poczułam, się zle byłam pijana więc poszłam do domu łukasz mnie odprowadził a tez był pijany i wrócił tam ! tłumacząc się ze kurtke zostawił ! i wrócił o godzinie 7 rano ! tragedia ! dziś poszłam do kolezanki u której była ta impreza i powiedziała mi ze zastała mojego łukasza w łazience własnie z ta sylwią ! niewiem co mam mysleć . czy mnie zdradził ? zapewnia mnie ze nie . czesniej ni9ezdradził chyba . jestesmy ze sobą 2 lata mamy juz dziecko . mam 20 lat . miedzy nami niejst za dobrze częste kłutnie i pił za duzo choć teraz leekko przystopował . pozdrawiam

jesteście ze sobą tylko dlatego że jest dziecko? (czytaj to był przygodny seks i wpadka) to na 99% zdradził

Autorko, myślę, że Cię zdradził.... Ale co z tego, że my Ci tu radzimy i mówimy jak może być, jak Ty i tak pójdziesz stąd On Ci powie, że tego nie zrobił, wciśnie Ci swoją bajeczkę a Ty uwierzysz:(

oj, oj. Nie ładnie z jego strony, żę wrócił na tą imprezę. Mój facet też tak kiedyś zrobił ale to nie był sylwester i mnie wtedy zdradził (całując się z inną) oczywiście mu wtedy to wybaczyłam, bla, bla.. no teraz jesteśmy małżeństwem i mamy synka.. może Twój Łukasz wcale tego nie zrobił, chociaż wiem, że zazdrość bierze górę i wyobrażasz sobie Bog wie co.. człowiek po pijaku robi rózne głupie rzeczy i to że niby po pijaku mowi się prawdę i robi to co się na prawdę czuje to wcale nie jest prawda.. ehh mam nadzieję że cie nie zdradził.

już wcisnoł ze niezdradził i ze do niczego niedoszło i ze tylko mnie kocha . niewieze w to . spi w moim pokoju po imprezie .

dziwne.. Po dwóch miesiacach znajomosci starac sie o dziecko? byc razem 2 lata i miec 9miesieczna coreczke i nie wziac slubu? ...

głowa do góry. Jak go kochasz to i tak mu wybaczysz :P ale jak mowi ze cie nie zdradzil to na pewno tak jest, uwierz mu bo jak napisalas, szkoda waszej coreczki.

Gość aleś ty głupia dziewczyno
jak myślisz poszli do łazienki razem modlic się?

niejestem głupia ok . wiem ze modlić sdię nieposzli ! ale kuzwa niewiem co tam robili może sie ruchali a moze ona mu loda robiła !

Gość KamilekKamilek
Dno, dziewczyno na jakim Ty świecie żyjesz? Pewnie jesteś pasztet

Gość pandemonia
myślę, że cię zdradził. Bo po jakiego grzyba zamykałby się w łazience z obcą babą? Podcierał ją czy jak??? Zrobił ci rogi i nie ważne, czy ją bzyknął, czy ona mu tylko obciągnęła. Teraz on sobie słodki śpi lub obmyśla, co ci w razie czego powie, jak zaczniesz dopytywać o szczegóły. Dla mnie to ewidentna zdrada, bo mój facet po 8 latach bycia razem nigdy nie zrobił mi czegoś takiego, z imprez zawsze wychodzimy razem, nadal patrzy we mnie jak w obrazek, zawsze jest opiekuńczy i prawi mi komplementy. Wesz, planowanie dziecka po 2 miesiącach znajomości to dla mnie trochę lekkomyślne i nieodpowiedzialne, bo nie zdążyliście poznać się jako para, dotrzeć, pobyć razem. Teraz będziesz ponosić tego konsekwencje.

Gość aleś ty głupia dziewczyno
jak loda robiła to nie zdradził?

Gość pandemonia
Miało być "wiesz", a nie "wesz" :):):)

Gość KamilekKamilek
He he jasne taka ładna a Twój facet bzyka inna co ma pare dzieci he he:) Patologia. Jemu się pewnie nogi ugięły bo aż mu słabo, ze taką głupią sobie wziął co to 17 lat miała i dała sie zalać.

Gość Kondziu
No i w tym kiblu tez mu się nogi ugięły, a tamta panna tylko go nadmuchała, żeby nie upadł;)

KAMIL SAM PATOLOGIA JESTES I NIEPISZ TU . A CO DO TEGO TEZ MUSLE ZE ZDRADZIŁ MNIE . ALE PRZECIEZ NIEPRZYZNA SIE DO TEGO . WYGONIC GO Z DOMU CZY CO ? NIEWIEM JUZ . ZERWAC Z NIM . ? MAMY DZIECKO I W TYM PROBLEM .

po pierwsze: koniecznie zmien znajomych po drugie: chyba musialo ci niezle na leb pasc zeby w wieku 18 lat zechciec miec dziecko z niedojrzalym do ojcostwa chlopaczkiem po trzecie: zdradzil cie bo co innego mialby z nia robic w kiblu?

Moim skromnym zdaniem :) Mogło być tak, że po prostu rozmawiali w tej łazience! Dziwi mnie, że tak długo siedział na tej imprezie. Byłby ostatnim skurwielem jakby cię zdradził z tą kobietą. A ta Twoja koleżanka mówiła coś więcej? co robił przez ten cały czas na tej imprezie? ciągle siedział z nią w kibelku?

Gość Chomiczka tyminska
Niestety ale tak to jest jak dzieci decyduja sie na dzieci. Myślałaś, ze on Cie będzie szanował? Dzieciaku gdzie Twój rozum