Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmartitkaxx2

ZDRADA ? POMOCY !

Polecane posty

Gość pandemonia
Zdesperowana -> masz rację, że w wieku około 30 lat ludzie poważniej się traktują i swoje wspólne plany, nawet jak nie mają za sobą kilku lat narzeczeństwa. Do tego z reguły mają już komfort psychiczny, społeczny i finansowy, żeby mieć dziecko. Mam taką koleżankę, która poznała swojego męża mając 30 lat, po 1,5 roku bycia razem urodziła im się córa, teraz mają kolejną i są super udanym, zgranym i naprawdę kochającym się małżeństwem, już od 6 lat:) Może to nie reguła, bo młode mamy i ojcowie również bywają bardzo odpowiedzialni i przygotowani do rodzicielstwa, ale przypadek Martitki i jej chłopaka raczej temu przeczy.

a może to zwykłe prowo? nie ważne. Aaaaa już kumam.. osoby w wieku 18 lat są niedojrzali na bycie rodzicami tak? ok, może i tak ale nie uważam że wszyscy bo moi znajomi wpadli jak mieli 18 lat i wychowują cudownego synka. Ja zaszłam w ciażę jak miałam 21 lat i też czułam się dojrzała na to dziecko choć nie planowane (ale z facetem byłam już od 4 lat) może i dlatego jej bronie. Nie wiem... jak myślicie? pandemonia Może masz rację? Chomiczka tyminska Nie sądzę, żeby po 2 miesiącach znajomości możliwe bylo planowanie dziecka ale.... różnie to bywa.. chyba masz rację.. Widzę, że się mylę, że autorka rzeczywiście może być niedojrzała. Może on rzeczywiście ją zdradził. Są ludzie i ludziska. Różnie to bywa. Levviatan Jezeli chodzi tylko o dziecko to się zgadzam.

Gość wrednamalpa
no właśnie nie zawsze młoda mama oznacza patologię, ja mam dwie córki pierwsza urodziłam w wieku 18 drugą jak miałam 22 lata, i uwierzcie mi jestem bardzo odpowiedzialną mamą

Gość hahahahahahaha o ja nie moge
ale patologia;/ masakra

ty wpadlas w wieku 21 lat a my po kilku miesiacach zaplanowalismy sobie dziecko - ja mialam pawie 27 a moj facet 31. ale planowac dziecko po kilku miesiacach majac 18 lat to juz dla mnie niebywale. no ale moze sie myle, mam taka nadzieje.

Gość Chomiczka tyminska
Żona ale to różnica mieć 27 lat a 17. Tobie się tak nie dziwie. Byłaś w idealnym wieku na dziecko

nie ma idealnego wieku na dziecko. dzieci sa okropne lepiej ich w ogole nie miec.

majac 17 lat nie myslalas o facetach ? a o kim kobietach? to niebywale... moze zaburzenia jakies mialas? kazdy w tym wieku mysli...

Zdesperowana Domowa Żona Masz rację. Opowiem Ci coś. Powiedz co o tym myślisz. Mam kolegę który ma żonę. Mają 2 letniego synka. (zaszła w ciążę w wieku 18 lat on tez tyle miał) kłócą się jak cholera, ciągle, na każdym kroku. Kiedy on wypije, gada na nią, że jest taka i owaka,że na nic mu nie pozwala i tak dalej. Ona, hmm.. taka.. bardzo poukładana, płacząca gdy nie widzi dziecka przez godzinę. Nie pije, nic.. nawet szklanki piwa w sylwestra. Jego to wkurza. Ona chciała zostać zakonnicą ale zaszła w ciążę z nim (dziwne? wiem. Nie rozumiem też) mieszkają z jego rodzicami którzy ustawiają sobie dziecko jak chcą. Ona nie ma nic do gadania. Dziecko rozpieszczone na maxa, chyba ma ADHD też. I teraz, przedwczoraj oni mi oswiadczyli, że chcą mieć drugie dziecko. Już się nie zabezpieczają.

Gość Szczerzeeeee
wydaje mi sie ze zdradzil

tylko tyle :( ? Mi się wydaję że oni i tak nie będą razem. Nie rozumiem dlaczego od razu robic kolejne dziecko? "zeby wyjsc z pieluch" kiedys powiedzieli. nie rozumiem. Nie cierpie tej dziewczyny bo jest taaak poukładana aż do przesady! a on? on jest typem luzaka, lubi dziewczyny i imprezy, boze co za mieszanka..

niektorzy ludzie po prostu sa dziwni, moze ona mysli, ze po nasteonym dziecku bedzie im sie lepiej ukladalo. niektorzy mysla, ze dzieci wiaza, a wlasnie ze jest odwrotnie, zeby miec dzieci trzeba byc silnym jako para.

witajcie . ale zescie się napisały ;) bynajmniej ciesze się ze szczerze pisaliscie o mojej sytuacji . moze dla niektórych jestem niedojżała może ... mam siły by wychowywać dziecko i czuje się z tym dobrze . a co do tego sylwestra to tak obrzygałam sie na schodach bo pisałam wczesniej ze byłam tam i upiłam się i wróciłam ok godziny 1 w nocy łukasz został do godziny 7 rano . wczoraj wstał o godz 17 i chorował wymiotował itd , oczywiscie zrobiłam awanture o tym kiblu ale jak facet wypierał się . kazałam sie mu wyprowadzic nic z tego . niewiem co mam robić . czy wierzyc czy co . uj wie czy ją ruchnoł w 15 min czy sie lizali czy co . czy wogle cos robili.