Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmartitkaxx2

ZDRADA ? POMOCY !

Polecane posty

Gość pandemonia
To jak wiesz, że cię zdradził, a nie chcesz go kopnąć w dupę, bo macie dziecko (akurat dziecko nie powinno być powodem, żeby być z kimś, kto cię nie kocha i nie szanuje), to zanim dopuścisz go do siebie, to niech zrobi sobie badania na HIV i choroby weneryczne. Żeby tylko za 9 miesięcy nie okazało się, że znów będzie tatusiem - z tą dzieciatą dziewczyną;)

Gość pandemonia
Bombka, chyba jednak jesteś naiwna. Jak facet, który kocha i szanuje swoją kobietę mógłby z jakimś wioskowym trzepakiem zamykać się w kiblu? To do porozmawiania już nie wystarczy pokój, kuchnia czy balkon??? Jakie to ważne rozmowy o życiu może prowadzić dwoje najebanych i napalonych ludzi w łazience?

awantura i jescze raz awantura zdzire bym zabila a szmaciazowi uprzykrzyła zycie mój sylwester to masakra

pandemonia Oj, przeróżne rozmowy! :) Ona go kocha. Mają córeczkę. A wy piszecie zeby kopnęła go w dupę? dlaczego? dlatego, że siedział w kiblu z jakąś kobietą która ma opinie jaką ma, która ma 3 dzieci... (na marginesie- ja bym nawet nie była o taką zazdrosna! ) a jeżeli on na prawdę nic z nią nie robił? czy uważacie że wszyscy faceci rzucają się na wszystko co ma cycki? a może wasi faceci tacy właśnie są?

Gość Chomiczka tyminska
Dla mnie śmieszne są nastolatki, które w imię "wielkiej miłości" świadomie decydują sie na dzieci. Potem kończy się właśnie tak, jak pisze autorka. Prosze zwrócić uwage na styl jej wypowiedzi oraz ortografie. To dziecko powinno uczyć się w szkole zamiast płodzić dzieci.

ja bym doszukiwała sie prawdy taka juz jestem moze to chore ale co by bylo jakby kazdy sciemniał ze nic nie bylo a tu było

Gość cmentarz dla zwierzaków
spójrzmy prawdzie w odbyt w 15 młinut można bardzo dużo zrobić ja sądze że to był szybki numerek ona mu dała a on wziął jak pies sory

Gość pandemonia
Bombka -no właśnie dlatego, że ta dziewucha ma taką opinię jaką ma, to dla niego była łatwą zdobyczą! A skoro facet wrócił na ta imprezę sam, poczuł się swobodnie i jak "zerwany ze smyczy", to tym bardziej chciał wykorzystać okazję. Uwierz, że jak nieodpowiedzialny i rozrywkowy facet ma okazję puknąć chętną i łatwą panienkę, to go nie powstrzyma to, że ma kobietę i małe dziecko. Pewnie jestem sporo starsza od ciebie i wiele takich czy podobnych akcji widziałam, czy o nich słyszałam, bo działy się w otoczeniu moich koleżanek, kolegów. Na pewno takie zachowanie faceta nie wróży nic dobrego dla jego niby poważnego związku. Martitka jeszcze nie raz zostanie oszukana czy zdradzona, jeśli teraz pokaże, że na to sobie pozwala. Zawsze jest rozterka, gdy jest dziecko, ale na dłuższą metę taki związek nie będzie służył temu dziecku, będzie patrzyło na nieszczęśliwą matkę i nieodpowiedzialnego, zdradzającego ojca.

Gość Chomiczka tyminska
Wiek ma bardzo duże znaczenie gdyż jak po 2 miesiącach ja autorka można poznać osobę z którą chce mieć się dziecko. Bombka pewnie jesteś w podobnej sytuacji i sama masz już dziecko?

Gość Chomiczka tyminska
xxmartitkaxx zachowałas się jak szmata ! ja to jestem w lepszej sytuacji bo obrzygałam kolezanki schody na klatce hahahah O to co pisze ta "matka dojrzała" na innym topiku

Gość nikt istotny
Po dwoch miesiacach zedycowali sie na dziecko w wieku 20 lat? przeciez to patologia do tego on ma sklonnosci do alkoholizmu. Dziewczyno takiego partnera sobie wybralas wiec mozesz miec pretensje tylko do siebie, czy wtedy zdradził? a jakie to ma znaczenie? przyjmij ze to zrobil...i co z tym ty teraz zrobisz?

Chomiczka tyminska Nie jestem w podobnej sytuacji ale wkurza mnie jak wszyscy pieprzą jej żeby go zostawila i że na pewno ją zdradził! skąd wy to mozecie wiedziec mądrale. Jakbyście znaleźli się w podobnej sytuacji to też byście kopnęli w dupę swojego męża/narzeczonego/chłopaka ??? a chuj z tym ze macie dziecko i że kochacie go ponad życie... nie rozumiem Was...

ok, ok.. trochę się zagalopowaliśmy, ja nie mówię że on jj na 100% nie zdradził!!! Chodzi o to, że wy od razu zakładacie że ją zerżnął a ja uważam że być może tego nie zrobił. Bez przesady. Bo mnie tu zlinczujecie zaraz!

Gość Chomiczka tyminska
Nie twierdze, ze powinna zostawić tylko, ze popełniła wcześniej życiowy błąd. Teraz to co jej z tego jak go zostawi. Kto ją utrzyma. Pomoże. Ona na pewno nie ma żadnego wykształcenia

CałkiemNowaBombkaChoinkowa --> bo sami zdecydowalismy sie na dziecko po kilku miesiacach znajomosci, tylko, ze obydwoje w wieku okolo 30 lat. no i ladnie nam idzie do teraz, maly ma 2.5 roku. wiec uwazam, ze akurat jak dlugo sie znaja nie ma znaczenia, bo ludzie rozchodza sie i po 4 latach i po 15 i po 30 nawet. tylko czy dojrzali sa do bycia matka/ojcem. to oddzielna sprawa. bo na tym cierpi dziecko. i sama sie zasnatow nad tym co by facet mial robic w kiblu z laska?? jak mu sie chcialo lac to trzeba bylo poczekac jak ona wyjdzie. wiadomo, ze cos im po glowie chodzilo. moze neikoniecznie ja zdradzil, ale na pewno cos sie tam miedzy nimi dzialo.

Gość pandemonia
Bombka, chyba to zdanie "nie ma znaczenia po jakim czasie sie ma dziecko. to z autosji. slub tez ma sie nijak do tego." odnosi się do osób, które trochę ze sobą pobyły, łączy ich silne uczucie i czują się oboje odpowiedzialni za sprowadzenie dziecka na ten świat. A czytając wpisy Martitki na innych topicach czy nawet tu, to od razu widać, że sama jest niedojrzała, wulgarna, prostacko i rynsztokowo się wyraża, a do tego ma potworne braki w edukacji. Robi błędy na poziomie szkoły podstawowej. Co oni oboje mogą przekazać dziecku? Jedno i drugie zachowuje się po szczeniacku, prostacko i chyba są siebie warci.

xxmartitkaxx zachowałas się jak szmata ! ja to jestem w lepszej sytuacji bo obrzygałam kolezanki schody na klatce hahahah a podobno tak było ....

Gość olala007
Mam jedno pytanie. Dlaczego zastanawiasz sie czy zdradzil, czy nie? A jakie ma znaczenie, czy tylko palca jej wlozyl, czy tylko kawalek ch.... Sam fakt powrotu na impeze i znalezienie sie z nia w lazience mowi sam za siebie. Zdradzil czy nie... Niewazne. Poszedl do tej lazienki z zamiarem zdrady. 20 lat i sie zastanawiasz co robic? Hahahah! Ja bym dobrze wiedziala! Zreszta po twoich bledach ortograficznych widac z jakim poziomem mamy do czynienie. Zamiast robic dzieci po dwoch miesiacach znajomosci, lepiej poczytaj ksiazki.....