Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem Ewa

Glod-jak go oszukac

Polecane posty

Gość nie jestem Ewa

nowy rok-nowe postanowienia.Idac za ciosem od dzisiaj odchudzam sie.Zaczelam od diety na sniadanie zjadlam 100g graniz pomidorem i kroke chleba z maslem II sniadanie kromke ryzowego i mandarynke teraz zjem-dorsza pieczonego w piekarniku wypilam tez 2 kawy z mlekiem i kubek czystego barszczu z torebki Myslicie,ze to duzo? Moje drugie pytanie-jak oszukac glod jezeli nie mozna wytrzymac do nastepnego posilku?Co przekasic,zeby sie nasycic?

Gość anaallles
To bardzo, bardzo mało. Dużo za mało. Jak zaczniesz jeść jak człowiek to nie bedzie problemu z głodem.

Gość nie jestem Ewa
anaallles dziekuje zjadlam troche tego dorsza i kroke chleba wiec nie jest zle najgorzej bedzie wieczorem:O

Gość nie jestem Ewa
limonetka wode pije ale chyba mi nie pomaga na zapcjhanie zoladka

Gość nie jestem Ewa
coralick juz pomagalas mi na ogolnym:) jak te pure robisz? dziewczyny kupilam tez otreby-podobno daja tez uczucie sytosci.Nie wiem tylko do czego mozna je dodac? Do jajecznicy np moge?

kupuje np. mrozony rabarbar. wsypuje do garnka ze dwie szklanki, dolewam soku jablkowego (bez cukru), tak zeby zakryc dno garnka na 1cm. dodaje 1 lyzke slodzika i nasionka kardamonu z 4 pestek. a jak sypki to tak na czubek lyzeczki, zagotowuje i dusze az zrobi sie piure. wstawiam do pojemniczkow zamrazam albo jedynie mocno chlodze. to samo mozna zrobic z kazdym owocem mrozonym. nie uzywam puszkowanych bo sa zwykle w syropie cukrowym.

otreby no jajecznicy?? nie wiem nie probowalam. ja dodawalam do jogurtu albo do budyniu. robilam z 1/4 paczki bezcukrowego, dodawamam otreby albo musli i polewalam jogurtem 0%

Gość nie jestem Ewa
coralick dziekuje zobacze za tym mrozonym rabarbarem bo z niego musi byc pysze te pure:) a jak nie to zrobie z czegos innego ale mi smaka narobilas

Gość HannaMontanna
Jesli chcesz schudnac ,najlepsza dieta dukana.Obzerasz sie ,oczywiscie jesli tego potrzebujesz i chudniesz

ja bym nie stosowala diet typu... samo bialko, sama kapusta, owocowa, miesna itd itp... poszukala bym dietetyczki!!! ulozy jadlospis z prawdziwego zdarzenia. dokladnie pod ciebie i twoje potrzeby. mnie dukana polecala endo, za to inni lekarze wrecz odradzali w zwiazku z problemami nerkowymi, ktore moga sie pojawic.

Gość nie jestem Ewa
coralick odchudzasz sie?od kiedy i ile schudlas? Hanna montana-nie chce byc na zadnej diecie bo to nie dla mnie Mam zamiar jesc wszystko ograniczajac tluszcz,potrawy maczne,chleb,weglowodany,piwo,fast foody i mysle,ze to zupelnie starczy bo ruchu mam az nadto;)

nie odchudzam sie jakos specjalnie. kiedy sie odchudzala zjechalam 8 kg. staram sie jesc inaczej, bez tluszczu, smazeliny i cukru. cukier ograniczam bo wyszlo mi w badaniach, ze jestem na granicy i w przyszlosci moze mi grozic cukrzyca. wiec cukier be!! poza swiatecznymi wypiekami i czasami kawalkiem czekolady :D jesli mam smaka na lody robie sama. wiadomo to tluszc ale czasami nie wytrzymuje :D od nowego roku w zwiazku ze siwatecznymi kaloriami zamierzam bardzie rygorystycznie sie do tego przylozyc :D