Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moria99991112222

jak go nie zranić ?

Polecane posty

Gość moria99991112222

Od dawna planowalismy zamieszkac z moim chłopakiem. Jesteśmy młodzi więc i nasze zarobki nie są wysokie, ale wystarczyłoby nam małe mieszkanko w bloku. Jakis czas temu zmarła jego mama. On chce zebysmy zamieszkali teraz w wynajmowanym domu wielorodzinnym w którym mieszkali bo jest tani w utrzymaniu. Ale ja strasznie nie chce tam mieszkać, pleśń na ścianach, wspólna łazienka, wode do mycia trzeba 3h wcześniej podłączać w termie, okna i drzwi nieszczelne...koszmar. Jak mu zaproponować cos innego żeby go nie zranić? to najtańsza opcja i dość wygodna dla niego.

Gość czekolasammm
wytlumacz mu ze zycie z nim chcialabys zaczac na nowym miejscu. i nie czula bys sie komfortowo w domu po jego mamie.

Gość moria99991112222
nie chce wyjść na księżniczke bo naprawde nie wymagam szczególnych warunków. W przyszłości planujemy dzieci, a wiem ze jak sie gdzies wprowadzi to sie trudno wynieść. On agrumentuje że lepszy ten dom niż w bloku bo pies będzie miał gdzie biegać... Kiedy delikatnie mówie o tym co mnie razi w tym warunkach odrazu obraża się bo mowi ze to tak jakbym szydziła z niego ze tu mieszka i mieszkał dlugi czas.

Gość czekolasammm
ehhhh chyba lepiej jak bedziecie miec dzieci to lepiej zeby mieszkalyw zdrowym i bezpiecznymdomu. a przede wszytskim cieplym. po za tym mieszkanie w bloku nie wymaga takiej pracy jak w domu

Gość moria99991112222
dziś nad ranem obudziło mnie jakies dziwne uczucie. otworzyłam oczy i zobaczyłam, że klęczy przy mnie ze sztywnym penisem w dłoni i puka nim w moje czoło. zapytałam co wyprawia, a on mi na to, że bardzo często tak robił z innymi partnerkami:O

Gość czekolasammm
serio?

Gość moria99991112222
serio :O dziwne to trochę

Gość czekolasammm
nawet nie troche. czulam bym sie troche upokorzona. co innego jak facet maochote na seks i budzi cie pacalunkami a co inegeo jak majta ci chujem przed oczami.

Gość moria99991112222
NIE. jakies dziecko neo się pode mnie podszywa ;/

Gość moria99991112222
ten temat nie ma nic wspólnego z dewiacjami seksualnymi czy innymi głupotami. można porównać ip.

Gość czekolasammm
lubię na przykład jak łaskocze mnie napletkiem po uchu :)

Gość czekolasammm
tak myslalam

Gość moria99991112222
na tym portalu tak często jest, tego co zauważyłam.

Gość czekolasammm
nudzi wam sie ? po co sie podpisujecie pod nas?

Gość moria99991112222
czekolasammm CałkiemNowaBombkaChoinkowa dziękuje wam za normalne odpowiedzi. myśle ze tego tematu nie ma co kontynuować bo cokolwiek byśmy nie pisały stanie sie to obiektem żartów znudzonych dzieciaków którym rodzice powinni ograniczyc dostep do komputera

Gość moria99991112222
za normalne odpowiedzi miałam wysłać swoje noszone majteczki, ale już tego nie zrobię