Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllleeegrowiczka

Chcę kupić, proszę o radę

Polecane posty

Gość Alllleeegrowiczka

Witam, mam do was pytanie. Kupowaliście kiedyś na allegro? Ja dziś znalazłam świetny sweterek, ale jest on używany. Boje się w jakim stanie przyjdzie i czy wygram licytację, kiedy mogę zacząć licytować? Już czy czekać do samego końca? Mój chłopak, mówi, żebym poczekała ale najlepiej wcale nie kupowała, bo może na mnie nie pasować i wyglądać inaczej niż na zdjęciach. Macie już jakieś doświadczenie z takimi zakupami? AAA i dodam, że allegrowiczka co to sprzedaje ma tylko 1 komentarz, pozytywny. Dodam linka do sweterka a WAS BŁAGAM O POMOC I RADY!!!!http://allegro.pl/cubus-s-36-zlote-paski-sweterek-cieply-i1391747763.html

Gość Alllleeegrowiczka
Doradzi mi ktoś?

Gość pandemonia
Przybij teraz z 5 zł i poczekaj na koniec aukcji, wtedy jak zacznie się ruch, to możesz jeszcze podbić do odpowiadającej ci kwoty. Wiesz, kupowanie używanych ubrań to zawsze ruletka, nigdy nie wiesz co tak naprawdę przyjdzie, bo niektórzy sprzedawcy poprawiają fotki, nie piszą o wadach itp. Ta dziewczyna dopiero zaczęła być na allegro, więc nie wiadomo kto to. Jak masz coś kupić, to od sprawdzonego sprzedawcy, który ma mnóstwo transakcji za sobą i głównie pozytywne komentarze (negatywy zawsze jakieś wpadną, bo każdemu się nie dogodzi).