Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Gdzie uprawiacie...

Polecane posty

Ja tu nie widzę nic zabawnego. Dalej nie rozumiem dlaczego nie możecie uprawiać seksu w wynajmowanym przez Ciebie pokoju, nawet jeśli właścicielka jest w domu.

a ta wlascicielka zapowiedziala,ze nie mozesz nikogo przyprowadzac? jakos nie rozumiem-przeciez wynajmujesz i placisz

hmm ja tam nawet nie mieszkam głupio tak drugiego dnia przyprowadzić faceta do mieszkania albo bedzie wchodzic ukradkiem tez nie bedzie dobre

Gość BOY-123
Moze w przebieralni sprobujesz, albo w piwnicy.

A dlaczego głupio? Ile Ty masz lat? Możesz i pierwszego przyprowadzić. Według mnie do 22 spokojnie może siedzieć. Właścicielka może być przeciwna jeśli będziecie na przykład brać razem prysznic, ale przecież nie zabroni Ci przyprowadzić gościa.

Podpisałaś umowę najmu? Jeżeli tam nie jest napisane, że nie możesz mieć gości to w czym problem?

no wlasnie... wynajmujesz placisz to czego sie wstydzisz... nie masz chyba 10 lat??? bez przesady

najgorzej ze pokoj jest od znajomej mojego szwagra wiec jakby cos sie działo to ona posle to info w swiat jakby to bylo z ogłoszenia znalezione mieszkanie to bym sie nie martwiła

nie masz chyba 10 lat? żebyś się nie zdziwiła - samochodu nie mają, bo za młodzi na prawo jazdy

mam 21 lat to nie chodzi o wiek.Zobacze kilka dni kiedy ona wychodzi i takie tam.Onok mojego pokoju mieszka jej córka której nawet nie widziałam mam nadzieje ze będzie spoko

no dobra ale bedzie przychodzil do ciebie chlopak, bedziecie siedziec za zamknietymi drzwiami to ta typiara nie przekaze dalej ze przychodzi do ciebie chlopak.... bo chyba to nic zlego??? a przeciez nie bedzie wiedziala co wy tam robicie bo chyba nie jest na tyle bezczelna zeby wejsc, no chyba ze bedziecie sie glosno tretowac to wtedy byc moze pojdzie to w eter

faktycznie moze za bardzo przesadzam...może nie bedzie najgorzej..ale z drugiej strony inne miejsca nie mieszkanie pozwolily by nam wyrwać sie z rutyny ale to juz inny problem

To ja Wam życzę powodzenia :D Ciekawe co będzie jak ze sobą zamieszkacie i zaliczycie wszystkie pokoje w mieszkaniu + balkon 🖐️

Gość BOY-123
Codziennie seks - to ty juz doswiadczona. Jest to twoj pierwszy facet?

nie jestem doświadczona...tak to mój pierwszy chłopak i uwielbiam seks...mogłabym kilka razy dziennie...ale teraz to chyba celibat..

Gość BOY-123
Jezeli kilka razy dziennie to pszukaj sobie jeszcze jednego chlopaka, ale z mieszkaniem.

problem jak problem...widocznie jestem za mało pomysłowa..w łóżku to fajnie bezpiecznie..ale w takim miejscu jak ubikacja czy przebieralnia to adrenalina robi swoje....

ubikacja przebieralnia... a gdzie w tym adrenalina? Rozumiem park jakiś uczęszczany deptak.... jakaś ulica że można mówić o adrenalinie ale kibel..... Co się dzieje z ta dzisiejszą młodzieżą zero fantazji... ;)