Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnertyuifghjkbnmghjk

Która z was się NIE maluje WCALE na codzień?

Polecane posty

Ja mam 23 lata a na co dzień używam tylko kremu do twarzy (Garniera) i pomadki ochronnej do ust. Cerę mam czystą, pryszcze tylko tuż przed okresem. Tuszu używam na wyjątkowe okazje, bo nie lubię mieć pomalowanych oczu. Aha, i nie siedzę całymi dniami w domu tylko studiuję, więc pokazuję się ludziom :P Znajdą się jeszcze takie dziewczyny? Czy wszystkie potrzebują przynajmniej tuszu/kredki/pudru żeby się pokazać?

Gość musisz wygladac
paskudnie

Gość sfddffdsdf
Nie na temat ale ja maluje sie tylko jak wychodze z domu

ja na codzien sie tez nie maluje.a ludzie mowia mi ze ladnie mi w makijazu...wiec chyba powinnam

ja rowniez nie uzywam kosmetykow kolorowych. Jedynie tuszu. A tak to tonik, krem, zel pod oczy, pomadka ochronna. I tak wychodze, bez makijazu:) Na imprezy lub wieksze wyjscia tylko oczy maluje. Nie stosuje pudrow ani podkladow.

Gość ..NATALA..
Jeżeli nigdzie nie wychodzę,to tylko kremy pielęgnacyjne.

paskudnie to musi wyglądać kobieta która cały czas jest umalowana nie maluje się i jest mi z tym dobrze

Gość jajajajajjajjaaja
ja się nie maluję, nie mam takiej potrzeby, mam prawie 26 lat

Gość hailiejadeeeeeeeeeee....
ja:)

nie wygladam paskudnie:) wrecz przeciwnie, mam czystą cerę, nie muszę się martwić ze tusz mi sie rozmazal, no a zima jakos nie moge sobie wyobrazic jak mozna sobie malowac oczy a pozniej isc pod wiatr i lzawic, a tusz plynie. zawsze smieje sie z siostry bo wyglada wtedy okropnie.

ja uzywam kredki i tuszu jak idę na imprezę. musisz wygladac- na codzien tylko krem. Nie wygladam paskudnie. I dużo kobiet nie ma potrzeby sie malowac. myslisz ze tylko umalowane, wypudrowane i wytapetowane kobiety sa ładne? Np. DODA, sama ppowiedziala ze bez makijazu wyglada okropnie i jakby miała 13 lat. Także, tak to jest jak od początku się malujesz mocno to tak też wygladasz....

Gość unseen
błagam, niech się schowa ktoś kto napisał ten komentarz o paskudnym wyglądzie. a gdzie miejsce na naturalne piękno zamiast ton tapety na twarzy? z makijażem to nie sztuka dobrze wyglądać (chyba, że jest nieumiejętnie zrobiony ;> )

Gość zyga zaga
Mialam synowa Kamile-piekna dziewczyna -zero makijazu

Gość wesolka
z doswiadczenia widze ze dziewczyny ktore sie nie maluja pobrzydzaja sie, nie trzeba od razu miec kg tapety ale lekki makijaz podkresla urode, mam kolezanke calkiem ladna tez nie ma pryszczy itd nie maluje sie i wyglada jak szara mycha jakby uzyla pudru itd wygladalaby ladniej, bardziej swiezo i promiennie

Gość FSFSDG
autorko teraz sa tuse i pudry itp co nie splywaja to kwestia ceny

Gość asfg
już sobie tak nie dodawajcie ze jestescie takie piekne,ze nie musicie sie malowac.Kobieta niepomalowana wyglada na zaniedbaną.

Gość Poludniowa laguna
To ze sie mocno maluje to wyglada bez makijazu paskudnie? Smieszna jestesm poprostu ma porownanie - w makijazu i bez. Bez makijazu kobieta wyglada mdlo i nijako- ale skoro sie nie malujesz to jestes przyzwyczajona:)

FSFSDG ale ja nie mówię, ze ktos stosuje tani tusz i dlatego mu splywa, tylko o tym, ze przy silnym wietrze oczy lzawia i wtedy tak sie dzieje.

Gość Poludniowa laguna
raczej masz wyrazisty typ urody powiadzasz? To dlaczego na ulicy te niepomalowane wygladaja okropnie? Widocznie uwazasz sie za wyjatek- niekoniecznie zasadnie:d

Gość wesolka
mi oczy lzawia ale jakos nie zauwazylam zeby mi tusz splywal:P

asfgdlaczego zaniedbana? a taka co ma kilo tapety na twarzy, zapach pudru czuc na kilometr, i boi sie dotknac wlasnej twarzy zeby "nie uszkodzic" makijazu wyglada na zadbana? o tak, szczegolnie gdy nieumiejetnie sie pomaluje i ma smugi od pudru na twarzy lub szyi...

wesolka przeciez ja nie pisze ze KAZDEJ splywa.

Poludniowa laguna oczywiscie,ze dla niektorych jestem wyjatkowa:)Tak tez sie czuje:) Innym podobac sie nie musze:P

Gość Poludniowa laguna
Lepiej jak ma smugi- przynajmiej sie stara, a z czasem wyrobi w makeupie. A te niepomalowane wygladaja jak niezadbane, zwykle,szare, blade i chore. W sumieja nikogo nie namiawiam na makijaz, ale nie kócicie sie ze w bez makijazu lepiej, bo mamy oczy i widzimy:D