Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnertyuifghjkbnmghjk

Która z was się NIE maluje WCALE na codzień?

Polecane posty

Gość brzydula ie wygladasz młodziej
tak widziałam z cała staowczoscia twierdze ze nie wygladasz na mlodsza niz jestes metrykalnie. z twarzy przypominasz mongoła , nie moja wina ze taki a nie inny masz typ urody.

brzydula ie wygladasz młodziej -wyhamuj troche a nie strzelasz jadem sie czepila menda jedna:P

nie tyle jadu, co sarkazmu. A od tego nikt się jeszcze nie poskładał jak harmonijka

kobieta, ktoea sie w ogole nie maluje wyglada na zaniedbana ps: a ty ninena jestes b. brzydka :o

Gość szalona 20latkaaaaaaaaaaaaaaaa
to,ze mam 20 lat nie znaczy,ze mozesz sie wysmiewac z mojego wieku, jesli wiek dla ciebie sie równa z poziomem inteligencji to gratuluje i współczuje zarazem

Gość brzydula ie wygladasz młodziej
to nie zaden jad tylko obiektywny komentarz. to ze tobie sie wydaje ze wygladasz na 24 latke nie znaczy ze tak samo odbieraja cie inni ! wygladasz jak kobieta po 30 -tce z mongolskim typem urody i tego sie trzymaj :classic_cool: 🖐️

polemizowałabym. raczej kobiety, które mają na twarzy "zbyt dużo" wyglądają na zaniedbane

szalona ...: myślę, że Twoja wypowiedź świadczy o Tobie :) nic dodać - nic ująć.

Gość a korzystacie z
dobroczynnosci zabiegów kosmetycznych a medycyny estetycznej?

a o tobie wolno pisac o mnie z sarkazmem? no tak ryczaca 30ka zazdrosna:D

wolność słowa. I na szczęście dzięki wolności wyboru mogę nie wdawać się w sofistyczne polemiki z półgłówkami. dla wiadomości: nie jestem ryczącą trzydziestką.

nie maluję się, bo podobam się sobie taka, jaka jestem. no i nie chciałabym pewnego dnia stwierdzić, że bez makijażu wyglądam tak źle, że nieumalowana nie pokażę się nigdzie. a dobrym sposobem na nudny wygląd jest duży dekolt:D

o i zapomniałam napisać, że nie wiem, czy w Twoim przypadku można być o cokolwiek zazdrosnym

mimo wszystko zycze ci szczesliwego nowego roku i wiecej pokory

"wszystkie jestescie piekne-i te z tona make upu i te szre ,nieumalowane myszki " wszystko w temacie:)

Gość elektroniczna18
podobno jest tak, że w pewnym wieku jest wręcz wskazane żeby kobieta się malowała, bo to wygląda po prostu nieestetycznie. Szczerze, nie znam żadnej eleganckiej kobiety, która nie stosowałaby kosmetyków kolorowych, a sama nie wyobrażam sobie pójść na bal czy jakąś imprezę tego typu bez makijażu (!). A co do tego, że skóra podobno starzeje się przez makijaż właśnie, to myśle, że to brednie wyssane z palca. Moja nauczycielka nie malowala sie przez cale swoje życie, nie pali, dzisiaj ma ok 43 lata a bez makijażu wygląda jak zniszczona 60tka...

Gość elektroniczna18
*wygląda nieestetycznie gdy się nie maluje, oczywiście

Gość olapaolalala
Brzydula30 - możesz mi napisać ile kosztuje ten zabieg i czy za jego pomocą można usunąć ślady po trądziku, czy też te nieszczęsne nczynka? :D byłaś raz, czy musiałaś powtarzać?

olapaolalala bylam raz.Mialam glebokie zluszczanie Najpierw poszlam do kosmetyvczki-obejrzala cere.Nawet sie umowilam na zabieg Dobrze,ze mi kolezanka poradzila wizyte u dermatologa.ta zobaczyla twarz i powiedziala,ze najpierw musze wygoic antybiotykiem-mialam duzo ropnych krost wygoilam i poszlam na zabieg trzeba sie przygotowac na 5-7 dniowe siedzenie w domu cera swieza,blizny zniknely a troche ich mialam Naczynka nie wiem czy likwiduje koszt ok.250-300zl za wszystko dokladnie nie pamietam

Gość olapaolalala
dzięki za odpowiedź :) myślałam, że to jednak droższy zabieg :) ja lecze trądzik (też mam duże i ropne krosty no i ofc zaskórniki) i jakoś nie mogę się tego pozbyć... no, ale dobrze wiedzieć na przyszłość :)

Gość rozalia_aa
Jak zaczęłam używać pudru antybakteryjnego i tuszu, to wszyscy zaczęli mnie chwalić, że inaczej i promienniej wyglądam, więc tyle wystarczy, aby pięknie wyglądać :P Nawet jak ktoś ma zadbaną cerę, to i tak przy użyciu np. pudru będzie lepiej wyglądać, bo skóra jest "jednolita".

Gość sdwf2]ol'dsl[qdkq
ja sie nie maluje;) mam 18 lat, wiekszosc moich kolezanek , ma tone tapety, co nie wyglada ladnie maluje sie tylko na jakies okazje, i uzywam lekkiego makijazu. i naprawde lepiej wygladam od nie jednej ze znajomych