Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!!!

pierwszy raz / okres

Polecane posty

Gość Pomocy!!!

Cześć dziewczyny. Mam 15 lat i wczoraj (tzn dzisiaj, bo już było po 00.00 uprawiałam sex po raz pierwszy. To nawet nie był mój chłopka. byliśmy razem u niego na zabawie sylwestrowej ze znajomymi ...ale był ładny, i poznaliśmy się już 2 lata temu, tylko jakoś nie gadaliśmy ze sobą.. I tak jakoś zaczęliśmy się całować macać i wgl.. i poszliśmy do pokoju i to zaczęliśmy robić.. w sumie to kiedy ja się go spytrałam "jesteś pjany?" to on powiedział "tak" a ja "ja też" i dalej sie zaczęliśmy całować... i cały czas ktoś nam wchodził do pokoju :/ ale to już inna kwestia... (bolało :( - niestety xD ) i ja się go spytałam "ej a masz, tego.. no ... gumkę? " a on " mam" tylko że właściwie, nie pamiętam, czy ją wkładał, czy nie... ale jak moja koleżanka gadała z jego kolegą przez telefon i sie go spytała czy było z czy bez gumki, to ten jego kolega powiedział, że "on nie jest głupi" a on potem powiedział "bez przypało" Mam dostać okres za 10 dni, ale chcę już dostać teraz, żeby wiedzieć, że nie wpadłam :< co mam zrobić? jakieś domowe sposoby, żeby moi rodzice się nie dowiedzieli .. xD

Gość Pomocy!!!
dziewczyny, pliska, wiem, że chociaż ktoś wie, co powinnam zrobić.. :)

Gość Pomocy!!!
szybciej wariatki!!!!!!!!!

Gość o maj gaddddd
dziewczyno, masz dopiero 15 lat a już się po pijaku po imprezach puszczasz i w dodatku koledzy i koleżanki opowiadają sobie o tym przez telefon !! co za przypał, ale teraz będziesz miała fajną opinię ;/ nie ma sposobu żeby dostać okres teraz zaraz i wiedzieć czy sie nie wpadło, poczekasz i sie podenerwujesz to może Ci wybije z głowy takie głupie pomysły ;/

Gość Pomocy!!!
turlaj dropsa

Gość ajlin
chcesz gwarancji ze nie wpadłaś to tabletkę po zorganizuj a jak nie to trudno nic juz nie zrobisz... musisz poczekać... a następnym razem upewnij się czy sie zabezpiczył

tylko teraz jest dlugi weekend, trudno sie dostac do lekarza po ta tabl, jestes bezmyslna, bardziej niz ciaza to przejmowala bym sie np hiv