Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego grubaski w adidasach nazywaja mnie dziwka?

Polecane posty

dziwka to dziwka, a kobieta ktora sie dobrze ubiera i robi sobie makijaż i ogolnie dba o siebie wcale taka nie jest :D

Gość wcale nie koniecznie
Dlaczego usunełaś "SWOJE" zdjęcie?

Gość Egoistka do kwadratu.
puknij się w ten pusty czerep :O

hahah przestraszyłaś sie paragrafu ciooto . A co pisałaś ? Ze przepraszasz blablabla hahahahaah . :D WYPIERDALAJ LANSIARO CIAPATA !

nic takiego nie pisalam chyba ci sie zdawalo, zdjecie bylo czy nie bylo moje. jestem bardzo podobna do oreiro i widze zazdroscisz

02:25 [zgłoś do usunięcia] Amanda O ale ja to mogę odkręcic naprawwdę. tylko proszę tego nigdzie nie zgłaszac. bardzo proszę ___________________________ 02:29 [zgłoś do usunięcia] Amanda O narawde? ja to wszystko odkręcę tylko proszę nie zgłaszajcie tego nigdzie! błagam was hahahahahahha :D smiesz pisać , że Ci zazdroszczę ? No chyba nie :O Na pewno nie rozdwojenia jaźni tępa strzało 🖐️ a ! i nie pisz , ze to dla beki pisane .. bo od razu po tym usunełaś zdjęcie , ptasi móżdżku .

Gość Gdzie Oni są ? :D
no , no ,no ? I gdzie ta piękna ,znająca swoje atuty księżniczka z koziej dupy ?

oczywiscie ze to bylo dla beki pisabe hehe albo przez mojego podszywa, malo ich tutaj??? :D

Gość Gdzie Oni są ? :D
No żesz koorwa umiesz czytać ? JEST TYLKO JEDNA AMANDA O ŚLEPAKU !!!!!!! to dla beki czy podszyw ? Ty jesteś jebniętaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!