Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego wiekszosc kobiet chodzi po domu ubrana w co popadnie?

Polecane posty

Gość nianiadobraradahej
To ja wykopałam faceta ,bo łaził w jednym i tym samym a do spania gaciory i koszulka z miszką miki a młody już nie był .O higienę dbał nie powiem ,pachnący zawsze ale mnie irytował .Kobita w pełnym rynsztunku w domu po czasie jest nieciekawa i nudna .Trzeba być czystym a w dom to nie pokaz mody ,tylko bezpieczny azyl .Jak będziesz nie daj boże chora to też będziesz leżeć w takim rynsztunku :):):):):)

Gość nbuit
Amanda tobie sie chyba to marzy bo sama wygladasz jak obszarpaniec

Gość olapaolalala
po domu też chodzę w tzw. codziennych ciuchach, czyli jakieś stare jeansy, albo leginsy + podkoszulek włosy mam zawsze uczesnae, czasami wytuszuje rzęsy i jest ok :) jak muszę nagle wyjść to przypudruje twarz, założe moje "wychodne" ciuchy i tyle, 5 min szykowania (bo wykąpana i czysta jestem zawsze :D) :) jeżeli facet ma mnie oceniać pod względem mojego ubioru, czy makijażu to wiesz... podziękuje :)

Gość nbuit
wspolczuje ci amando ze aby ladnie wygladac musisz sie umalowac, ja wygladam slicznie bez malowania, mam cere sliczbnkiutka i nie potrzebuje jej zasyfiac zadnymi pudrami

Gość czicza
musiała bys cos przezyc w zyciu to bysnie gadalatakich glupot

Gość nbuit
'amerykanczykiem" buahahahaah AMANDA idz do szkoly buahahahahahaahah bo widze zes typowa wiesniara platikowa a plastik nie jest fantastik:P

Gość cfv cgfvgbvgh
już nie powiem jak faceci często chodzą po domu... nieumyci i w samych gaciach :O 🖐️

Gość amanda a ty jesteś
polaczką? fajna musi być z was para amerykańczyk i polaczka :) :) :) dawno nikt mi tak humoru nie poprawił

Gość rozalia_aa
Chodzę po domu w "szmatach" i co z tego? :D Wygodnie mi w tym i tyle w temacie. Po co mam nakładać makijaż skoro nigdzie nie wychodzę? Chłopak ma mnie za potwora bez niego? Nie kocha mnie bez "tapetki"? Rodzice wyśmieją? :D Maluję się wychodząc do większego grona, aby psychicznie czuć się lepiej. W domu trzeba czuć się swobodnie, a nie jak u obcych...

juz rozumiem, czekasz na kazda okazje, a moze sie zdazyc , ze listonosz zajrzy , ale majtek pewnie nie zakladasz, bo po co -zawsze gotowa

nbuit. platikowa??? sama idz do szkoly :o :o :o BOZE JAKI ZAAAAAAL a kobieta powinna o siebie dbac. ja tez mam idealna cere co zawsze wyglada zajebiscie, ale mimo to o siebie dodatkowo dbam. myslicie ze sama ladna cera i ryj wystarczy? na takie to zaden nie leci.

Gość oooooomamoooo
oj............ sa dwa rodzaje kobiet domowych pierwsza przychodzi z pracy,bierze prysznic,zaklada niezniszczony ladny dres.ma zadbane paznokcie i czyste wlosy. druga lazi z tłustymi kłakami w starym dresie ,ktory juz dawno stracil fason.pazury ma obdrapane i faktycznie jest oblesna. koniec .

Gość Ukoronowana
Eeee.. bez przesady z tym makijażem w domu. Po co to? Grunt to się wykąpać i założyć czyste, wygodne ubranie.

Gość annaaaaaaa
Dajcie jej spokój, za wysokie progi - jej chłopak JEST AMERYKAŃCZYKIEM :D :D :D

Gość ollla boga
ja jak mam wolne to w pizamie chodze cały dzien i tak mi dobrze moj tez w majtch smiga

Gość ruda laska
a ja dzisiaj cały dzień przebębniłam w piżamie :) na jutro mam ten sam plan :D

Gość do Amanda
szkoda czasu i wysiłku na dbanie po co ? młoda dziewczyna nie musi specjalnie dbać o siebie bo sama młodość jędrność świeżość już faceta kręci a stara kobietka odpada choćby sie wyszykowała to nie ma szans z młodą a wode trza oszczędzać bo coraz drozsza więc kąpanie czy częste pranie odpada liczy sie luz

Gość Cudowna wenus juz usunela zdje
Zdjecie natalii oreiro ze stopki swojego projektu Amandy O:D tak swoja droga ma ktos ten temat,w ktorym zapomniala sie przelogowac i ten,w ktorym blagala,zeby nikt jej na policje nie podawal za uzywanie nie swoich zdjec?:)

Gość JajaJakBerety
Dobra przestańcie przecież to trollica i to jeszcze barna. Zakłada durne topiki...

Gość ja tez dzisiaj caly dzien
w pizamie przesiedzialam, jest mi z tym dobrze i facet nie marudzi:P

Gość uuuuuuuuuubu
AMERYKANCZYK!!!!BUAHHAHAHAAH ,I TY GNOCIE UWAZASZ SIE ZA KOBIETE Z KLASA??!!CO ZA ZART HAHAHAHA

Gość cecylia_paladin
ja mam w domu kota i psa więc jest sierść. Jakbym chodziła po domu w wyjściowym ubraniu, to wszystko bym miała w sierści. Dlatego więc wole założyć leginsy i bluzkę w których też wyglądam dobrze ;)

Niektóre nie muszą się malować, ani seksownie ubierać, żeby nadal emanować pięknem, amando. :)

pokaż mi to nieumalowane rozczochrane w starych dresach piekno bo na ten temat to tylko legendy po kafe kraza. ja nigdy nie widzialam

Gość 324234
Masz racje! kobieta musi zaly czas byc umalowana i gotowa.... Ja nawet w lozku leze, bron Boze, nie w pizamie. Tylko zakladam specjalny kostium i nakladam nocny makijaz.

Gość katarzzyna
w co chcesz ubrac buty i plaszczx???? idiotko!!!!

nie no bez przesady. na noc to ja sie nie maluje. ale jest taki specjalny nocny?? nie slyszalam. napisz cos wiecej :)

Gość 324234
no jasne, ze jest nocny. W paru wariantach nawet, co wspolgra ze swiatlem ksiezyca, albo sztucznym. Lezenie w lozku w pizamie to obciach. i boso- kobieta nigdy nie powinna byc boso. Ja mam specjalne gumowe szpilki, na razie nie stac mnie na lepsze, ale moze kiedys. W normalnych oczywiscie sie nie da, bo mozna uszkodzic posciel.

A co Ty masz do dresów?Są też ładne dopasowane dresy w których się wygląda seksownie, bo dres to nie tylko stara wyciągnięta szmata.