Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda zona.....

seks byle jaki lub go brak

Polecane posty

Gość mloda zona.....

taki wlasnie jest seks w moim malzenstwie, albo 10 minutowy, max 20 (wliczajac 15 gry wstepnej), lub nie ma go w ogole. Rozmowy ani delikatne, ani dosadne nie skutkuja. Maz wrecz mowi ze dobrze skoro tak mi zalezy to on bedzie sie zmuszal i mnie piescil tam gdzie i jak chce. No to super...czuc ze ktos musi sie zmuszac. Dodam ze nie jestem jakas paskuda, on ma 31 lat ja 26, i nie wchodzi w gre zmeczenie praca- myslalm ze tak jest, ale ostatnio mial tydzien wolnego i sytuacja bez zmian pozostala. Czuje ze wpadam w coraz wieksza frustracje i chce mi sie naprawde plakac. Wiem ze to smieszne ale chujowo jest czuc sie wiecznie odtracona. Ma ktos moze jakas metode na takiego gacha?

Gość a robisz
loda z połykiem?

Gość echu echu echu
tak. jest metoda. zmienic gacha.

Gość mloda zona.....
pewnie ze robie i nawet bardzo to lubie, zdarza mi sie go zaskoczyc jak cos robi, tylko ze nie widze kurza twarz wzajemnosci. Przyjemnosc ode mnie chetnie przyjmie, mniej chetnie daje.

Gość mloda zona.....
moze jestem uposledzona fizjonomicznie ale nie osiagam orgazmu w 5 minut :(

Gość mloda zona.....
a w zero minut tez potrafisz? bo mi sie zdarza miec seks zerowy

Gość kot13
a co Twoje chwalenie orgazmowe wnosi do sprawy? Autorko- może wizyta z mężem u pschologa lub seksuologa?

Gość kot13
autorko, czy zawsze tak wasza intymność wyglądała czy też zmieniło się to pod wpływem czegoś?

Gość gertrud28
mloda zona, a co myślisz o zdradzie?

Gość mloda zona.....
kot....pamietam jak kiedys jak tylko zaczelismy sie ze soba spotykac powiedzial mi "seks jest w ogole nie wazny wazna jest osobowosc" pomyslalam sobie " ale klamczuch probuje mnie na tanie teksty naciagnac" =, ale niestety tak to wlasnie wyglada dla niego seks moglby nie istniec. dwa razy w miesiacu to juz rozbuchanie erotyczne. Nie zauwazalam tego dopoki nie zamieszkalismy razem, bylo juz mnostwo rozmow, prosb, nawet lekkich zastraszen. I co....jest dobrze przez tydz a pozniej znow musze czeeeeekaaaaaccc....a jak sie doczekam to ciachu pachu i juz

Gość mloda zona.....
gertrud28 - choc to dla mnie trudne to zaczynam sie nad tym zastanwiac.

Gość ollla boga
a moj ma predwczesny wytrysk i co? tak od lat jezykiem mi tylko dobre zrobi...i tyle co to prawdziwy sex t ja nawet nie wiem.

Gość gertrud28
ale wiesz że kochanek to rozwiązanie krótkoterminowe, będziesz miała jakiś czas przyjemność, kilka miesięcy, rok, dwa, a co dalej? może zmienić męża?

Gość mloda zona.....
zastnawiam sie czy nie wyjechac na jakis czas, uwielbiam go jako czlowieka ale zaczynam czuc ogromny dyskomfort i zniechecenie w kwestii lozka. Doszlo nawet do tego ze czasami jak on juz laskawie chce to zmuszam sie nawet jesli jestem zmeczona lub nie w humorze, tylko po to zeby zlapac okazje (bo nie wiadomo kiedy bedzie nastepna)

Gość gertrud28
wyjedź i zobacz czy potrafiłabyś bez niego żyć

Gość cziki cziki czikita
nie zrozumiem nigdy ludzi, którzy są ze sobą pomimo tego, że mają inne preferencje seksualne, bo nie uwierzę że na kiedyś było inaczej, od samego początku przekonujemy się co drugiej osobie się podoba, a co nie, ja np nie lubie orala i dlatego zerwałam z byłym - cały czas namawiał, był nachalny etc. a z obecnym jest nam dobrze - bo oboje za tym nie przepadamy, nie ma sensu zmuszać partnera, albo zmuszać się samemu do czegokolwiek w łóżku, bo prędzej czy później którejść ze stron wyjdzie to bokiem... jak ktoś czegoś nie lubi w łożku, to już nie polubi, nic z tym się nie da zrobić, a jeśli chodzi o twojego męża to pewnie jest to taki typ któremu w zupełności wystarcza sam stosunek, nie potrzebuje nic więcej

Gość jagoda w zimie
słuchajcie mąż to mąż ale kochanka w takim przypadku nie zaszkodzi miec..... ja jestem wolna le spotykam sie z pewnym przyjacielem na niezobowiązujacy sex..... prościej mówiąc jestem kochanka. Ja mam 26 lat a on 50 i uwierzcie mi lub nie bo byłam w 2 stałych zwiazkach kilkuletnich i nigdy nikt mnie tak nie zadowolił jak on. Z nim kocham się całą noc.....calusienka noc pieszczot i dzikiego namietnego sexu - to jest coś wspaniałego! Ja skrycie czuje cos do niego ale wiem że to nie ma sensu ze wzgledu na różnice wieku ale nie chce tego stracic mówiąc mu prawdę....... SEX jest naprawde ważny

Gość loszkka
SEX jest naprawde ważny ale nie z takim dziadem :O

Gość gryaska
a wiesz dlaczego jest tak super ? bo cos do niczego czujesz , inaczej nie miałoby to sensu

Gość gość
Seks jest przywilejem ale i obowiązkiem malżeńskim. Jesli Twój mąż nie wywiązuje sie z tego obowiązku, to cos z nim nie tak i (jesli braliscie slub w Kosciele), to może być podstawą do orzeczenia nieważnosci slubu. Moze warto? Jestes młoda,całe życie przed Tobą

Gość hmmm no nie wiem
ale pomyśl właśnie czy warto? seks się z reguły po kilku latach psuje, znika namiętność, a jak nigdy nie trafisz na kogoś kto w pełni cię zaspokoi? będziesz cały czas sama?

Gość pewnie jestem głupia
ale chyba powinnaś przemyśleć temat seksu.Wiemy czego oczekujesz,wiemy,że nie dostajesz niczego w zamian.Nic? 10 minut to mało? budzik-przytulanie,budzik-seksik.Nie,to nie orgazm ale duża przyjemność i fakt,że może bez trzęsienia ziemii ale mam to co dzień o czy wy tylko marzycie.

Gość kiopopa
ollla boga a moj ma predwczesny wytrysk i co? tak od lat jezykiem mi tylko dobre zrobi...i tyle co to prawdziwy sex t ja nawet nie wiem Przeciez masz orgazmy -to czego jeszcze ci brakuje.

Gość mloda zona.....
no chyba sobie przemyslal bo wczoraj porwał mnie do lozka i bylo tak jak sobie wymarzylam, choc zastrzelil mnie pozniej tekstem " o bony juz 10 ale duzo czasu zmarnowalem" :/ zobacze jak w ciagu najblizszego miesiaca bedzie, nie mam juz sily tlumaczyc poza tym to dosc upokarzajace prosic o czulosc

Gość trybun na kafe
młoda żono...Nie widze sensu tego umartwiania sie. Seksuolog moze pomóc albo nie. Warto spróbować a jesli nie , to zberaj tyłek, bo zaczniesz miec obrzydzenie do seksu a to juz byłby dramat. Zlekceważyłaś sygnały a on nie widzi twoich potrzeb. Zrobiliście i robicie oboje błędy bez odwrotu