Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CałkiemNowaBombkaChoinkowa

Chcę się pochwalić, że mój synek to Aniołek!

Polecane posty

Gość kuki123
mój wnusio też waży 9 kg ma prawie roczek nie choruję broi za 3 i jest słodki:)

Gość do autorki...
twoje dziecko ejst na cos chore ze ma taka wage...???? sprawdz mu tarczyce bo to zle wyglada taka waga u 3miesieczniaka:O

Gość moja córa..
wcale nie taki aniołek moja córka to aniołek twój synek się budzi co trzy godziny w nocy moja córka nie zasypia o 20 i budzi się o 2 a potem już o szóstej i śpi nawet do 10 niema ciemieniuchy, kolek żadnego katarku kaszlu itd to dopiero anioł wszystko mogę przy niej zrobić:) ale i tak masz dobrze napewno nie jedna Ci zazdrości pozdrawiam :)

Gość hfihiqufhewuhf
super ale szkoda ze sie przypierdalasz tak do wszystkich zajmij sie dzieckiem a nie ciagle tu siedzisz, bo jestes załosna ciagle tylko Twoje opinie: beznajdziejny temat, to jest załosne..

Gość hfihiqufhewuhf
zreszta sezon na bombki minął

Gość moja córa..
a to że tyle waży to nawet dobrze wyrośnie z tego

he, he, he byliśmy u lekarza i jest zdrów jak ryba! :) tak gowniarze majaaaa- być może załoze ale co z tego? pisze jak jest teraz.... ze od urodzenia do teraz nie sprawia problemów.. wiec zakładam topik ze mam aniołka cow tym złego zazdrośniku?

Gość kuku ale twoj wnuk ma rok
a autorki syn ma 3 miesiace a to roznica :o zamiast siedziec na forum to poczytaj o chorobach powodujacych taka nadwage u dziecka :o

Gość EJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
wiesz,ze dziecko powinno podwoic wage na 6 miesiecy a potroic na 12? sorry ale skonsultuj sie z jakims endokrynologiem bo tonie jest normalne :O moja mala wazyla prawie 6 kilo na 3 miesiace przy wadze urodzeniowej 2900 i to według pediatry było za duzo...ograniczylismy jej mieszanke modyfikowana i waga byla OK.

Całkiem nowa bombeczko - hehehe, czasem tu zagladam z nudów jak już zupełnie nie mam co w internecie oglądać i hehhe wiesz, to jest tylko kafeteria i tutaj jak nie narzekasz to nie pasujesz i tyle. Tu to tylko popularnością cieszą sie osoby, które narzekaja na dzieci, mężów, rodziny, teściowe, psa, kota i chomika..... Jak jesteś szczęśliwa i masz powody do zadowolenia to itak Ci wmówią, że wcale nie jesteś szczęlsiwa, że mąż Cie zdradzi, że dziecko się rozchoruje i co tylko się da. JA sie tylko zawsze zastanawiam dlaczego wszystkie madrale doskonale wiedzą co mnie w życiu spotka, jak potoczą sie moje losy itd, a swojego marnego życia przewidzieć nie potrafią :( W każdym razie autorko życzę Ci powodzenia w byciu matką i pamiętaj, szczęśliwa i zadowolona matka to szczęśliwe dziecko. Nie daj się nerwom i zmęczeniu !! Obyś zawsze była zadowolona i dumna ze swojego dziecka i miała zawsze powody zakłądać tak optymistyyczne tematy :)

Gość hfihiqufhewuhf
Ty jestes załosna

Gość kuki123
a nasz młody jest sprytny chodzi ale tak naprawdę waga dziecka 3 miesięcznego duuuuuuuuuuża ale jak zdrowy to chyba ok

Gość a ile mierzy dł?
?

Gość kuki123
ale czy robiłass badania czy lekarz ocenił wzrokiem?ale najważniejsze szczęśliwa matka i szczęśliwe dziecko:)delektuj się macieżyństwem bo to super sprawa :)

jakie badania??? Nie trzeba być specjalistą żeby stwierdzić że jest długi :) gdy go trzymam "do odbicia" nogami sięga mojego pasa. Rozwija sie prawidłowo, głowe trzyma, podnosi się.... nie wiem skąd te wasze obawy? lekarka mowi ze wyglada jak półroczne dziecko...

Gość do dobrze im bo parcownika wyk
15 kilo na roczek to grubas fakt ale 9 kilo na 3 miesiace to monstrum:O

Gość kuki123
nie chodzi mądrzejsi nasz ma złe wyniki hormonu tarczycy więc może warto zrobić taki wynik choć wcale nie musisz