Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia ja...

Czy plotkują o Was? Proszę wejdzcie

Polecane posty

Gość paparappa
kto miałby o mnie plotkować? gdyby to były bliskie mi osoby, to zerwałabym takie relacje a jeśli miałyby to robić obce mi osoby to miałabym to gdzieś

Gość ja czasem sama
rozpuszczam plotki o sobie - bo lubię, jak o mnie mówią :-) a im bardziej niedorzeczne, tym większe mają "wzięcie" :-D

Gość marlut
generalnie mam to w dupie.

Gość marlut
a do tego,żeby było weselej to mówię całkiem rózne rzeczy róznym osobom i pózniej jak one się spotkają i mi obrabiają dupę to mają sprzeczne informacje i są zdezorientowane,he,he.

Gość marlut
do głupiej-wrzuc na luz.a jak spotkasz te obrabiające to uśmiechaj się ironicznie.w żadnym razie nie prostuj plotek bo to woda na młyn.pogadają i przestaną.ewentualnie powiedz im ,że masz sponsora ahmeda..

ja mam 3 koleżanki,sorry-miałam...kolegowałam się z nimi całe życie,nagle zerwałyśmy całkowicie kontakt i zaczęłyśmy się nieźle żreć o to że ja" mam chłopaka,więc nie mam czasu dla nich,więc albo one,albo on"/ich słowa/. Wybrałam jego... na 100% wiem,że o mnie plotkują codziennie w każdym możliwym momencie,choć nie rozpowiadają tego wielu osobom....i wiesz co? mam to głęboko,wali mnie ich opinia i to co sobie tak o mnie pieprzą,ja tak samo mogę poplotkować o nich :)

tez próbuje to olac cieplym moczem, ale wkurwia mnie zastanawianie caly czas czy ta osoba lub tamta słyszała juz plote o mnie czy nie ;/

Gość marta72
nie obchodzi mnie co mowia i mysla o mnie inni.Zranic mnie moga tylko Ci ktorych kocham.

Gość ja wybralam chlopaka
bo kolezanki zle nas traktowaly nie zaprosily go jak szlam do nich-gril dla znajomych na 20 osob,wiec nie poszlam, nie babski, a koedukacyjny na urodziny do kolegi tez nie mam to wnosie

plotkują, przyzwyczaiłam się choć niektóre słowa bolą ;)) staram się to olewać, tak jakbym nie wiedziała że cokolwiek na moj temat gadają.Nie przejmuj sie,w moja strone lecą gorsze, nieuzasadnione epitety...