Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GRZ

JESTEM NOWY! JEST KTOŚ Z MALBORKA?

Polecane posty

Gość Ulrich von J.
Ich bin aus Marienburg

Gość angel_angel_
Hej,ja jestem z pobliskiego miasteczka -Sztum.

HEJ ANGEL! ZA CO SIEDZISZ i ILE CI JESZCZE ZOSTAŁO? (ŻART) :)

Gość angel_angel_
Jak każdy... za niewinność:) Nie, no Sztum to nie tylko zakład karny;)jest wiele pięknych miejsc. A, (tak dla sprostowania) kobiet nie osadzają u nas ;)

Gość angel_angel_
A gdzie to "baaaaaaaaaaardzo blisko" jest ? Pozdrawiam sąsiadów z poblikich miasteczek ;)

Gość maliusia
MAlbork!!!!ja tez!!!Ulica Mickiewicza,bardzo blisko rynku starego;p

Gość maliusia
chętnie pogadam o penisach i waginach:classic_cool:

WIDZĘ ŻE NIEWIELE OSÓB JEST Z MALBORKA NO ALE NIESTETY TO NIE MIASTO A WIOCHA OD ZAJEB..IA APTEK I BIEDRONEK I NIC WIĘCEJ!

A CO JAK MAM KAPRYS PISAĆ Z DDDUŻEJ LITERY? WIESZ TO TAKA MOJA MAŁA "PERWERSJA" :)

ok. już wiem co to jest ''netykieta'' perwersja obiecuję poprawę :)

ponieważ od zamku do wylotu idziesz jakieś 10-15 minut - ty;e co przez większą wieś

Angel bo taka jest prawda bród,smród i ubustwo! Gdyby nie zamek to mało kto by wiedział że taka wioska wogule istnieje! Spalić to w piz.....u :)

jest jeszcze fajna brukowana droga z Gdańska, zabytkowy kościół, chyba ratusz i most na Nogacie a po za tym wiocha jakich wiele w Polsce

Kazdy ma swoje zdanie,może i Wy macie racje,ale mi osobiście podoba sie Malbork. Wole mniejsze miejscowości niz jakies wielkie aglomeracje.

wszystko fajnie, tylko jak masz tam spędzić 365 dni w roku, to naprawdę zaczyna być źle, do tego wszyscy się znają, a jak nie to znają kogoś kto zna

Akronim widze że wiesz co muwisz! Angel ja wolałbym mieszkać w sztumie bo możliwości takie same a cisza i spokuj!

podzielałam kiedyś powyższą opnie, namieszałam się już w większym, nie wielkim, ale większym mieście i nie czułam się tam dobrze i dlatego chętnie powracam do malborka i Sztumu.

Gość Markopolo
Niegadaj ze wiocha dluzej idziesz bylem tam w wojsku i twierdze ze fajne miasteczko tak samo jak sztum a ja pam jestem z okolic kwidzyna

No tak,prawie wszyscy się znają,to fakt.Ale mi to nie przeszkadza.Ale wolę zostać w swoim małym,może nie dokońca zadbanym miasteczku,niz wyjechać do ogromnej miejscowości,czy zagranicę.Czułabym sie tam samotnie,jakoś obco.A tu mam mnóstwo znajomych,wyjde na miasto,to zawsze ma sie z kim pogadać. Chociaż przyznam sie szczerze ze nie raz mam dość tej miejscowości,ale jak wyjadę gdzies na dłużej,to wracając do mojego miasta czuję się w nim dobrze.Czasem trzeba odpocząć i od tych samuch ludzi i miejscowości.

pół roku mieszkałem i pracowałem w 20 tys., miejscowości - bez kina, teatru, rówieśników na poziomie, nawet na piwo nie było gdzie pójść, a wszystkie sensowne dziewczyny uciekły na studia i ploty, ploty, ploty uciekłem z krzykiem Lubię małe miejscowości na kilka dni, zwłaszcza na Dolnym Śląsku i w WIelkopolsce - spokój, żadnego wyścigu szczurów, mało samochodów